Fotoğrafçılık Forumları
Pazarbeyin Gezme Sorunsalı
Yahu kendimi durduramıyorum..İki günlük tatilde 5 günden daha fazla yorulkuyorum..Sürekli gezme gezme gezme..Ama nereye kadar?
Pazarbeyin hatırına bi yardım?
sen aslen angaralı değilsin herhalde.
Nereden çıkardın
Hatasalemmi;
madem has ankaralısın ve fasıl sevmektesin. keza seninle hayat felsefelerimiz uyuşmakta emmi.
gölbaşılı berkay'dan sana bir kılip hediye etmeyi bir borç bildim.
keza bu klibi büyük ihtimalle kumköy emmi çekmiş olmalı. keza kumköy emminin sürrealist yaklaşımından izler taşımakta.
GÖLBAŞILI BERKAY DAN PITI PITI isimli eser (06 plakamız full albüm isimli eserinden araklama ) Tıklayın emmiler durmayın
#okyanus' tarafından 17.05.2010 19:17:49 tarihinde düzenlendi.
Şimdi tiyatrodan geldim emmiler..
Okyanus gel senle angaraya gidip gelelim en iyisimi..Yol bizi biryerlere götürür artık,,darbukalı defli mefli felan..
Pazaremminin zelzeleli mukabili çektiği fidyo mantaliteleri-TIKLA gali..
II.ci TIK.
Emmi ben zelzele göremedim. KEza gevurlar örtkuayk derler buna. Lakin yoktur benim fidyolarımda. Seni benim kamirayı ucuza kapatma sathı maalinde gördüm.
Emmi bunlar ahlaka mugfayyir fotolar. Keza kapatırlar siteyi.
Okyanus ve hata emmiler. Gelin ben size Altıntaşlı sazcı Aliyi dinletem. Bakın bidaha bişey dinleyebiliyonuzmu.
Sokaklarda efişlerde bilem var öyle fotolar emmi,kırsalda olmaz tabi öyle fotolar..Nerde görcen sen hem..
Fidyolarında zelzeleler var emmi,acaip sallanmakta meskun mâhal binaların hep..
Pzremmi senin kırsalınza zira öyle iylenceli yirler vardı gördüm gelince, emme yıkmışlardı temelinden,,neden ki acep ..
.
Burda olsan seni götürür idim pzremmi,,kuru kal en iyisimi..
.
Titus efendi,,kesiyor biçiyor emmi..
İlgili olabilecek konular
-
Nıkon 70-300vr&tamron 70-300vc Sorunsalı
29 Eki. 2014, 18:33 carpediem1302
0215029 Eki. 2014, 18:33
carpediem1302 -
Nikon D3100 Kullanıcları Sorunsalı
25 Haz. 2013, 23:28 barmyworm89
3268721 May. 2014, 12:57
tahadonmez -