Fotoğrafçılık Forumları
Pazarbeyin Gezme Sorunsalı
Yahu kendimi durduramıyorum..İki günlük tatilde 5 günden daha fazla yorulkuyorum..Sürekli gezme gezme gezme..Ama nereye kadar?
Pazarbeyin hatırına bi yardım?
emmi tahtakalede 20 tl ye oyuncak migroskoplar var.
gerçeği gibi aynı.
senin toruna ondan alalım.
kalan parayı da yiriz emmi istanbul gecelerinde.
Tamam emmi tamam. emme ısmarış ettim bilem alamanyaya.
çamırı ekşitirlermi bilmem emmi.
keza hiç tadına bakmadım.
Kışında burada dersiniz,yazarsınız lakin; evim battı,şu eksiğim vardıııı,,dersiniz ama..Mikiroskopu ne edecen..Taktakale de var,,gel al kutu ile emmi..Otuza ~ yirmi liraya götür kırsalına..
Şambaba dadlısı burada sekiz lira ile onüş lira arasında değişiyor kilo bazında,dikdörtgen alaşımlı tepsi içinde ticari takdim şekli ilem..
*Penir olanı ÇEkalede çokça var ama, ucuz da..
emmi güzeldir peynir helvası netekim.
keza şaban emminin bana aldırdığı hususi tereyağının üstüne tereyağı tanımadım ihanet etmedim emmi margarin ile.
keza bitmek üzere. az az sürüyorum ekmeğin üstüne artık ince tabaka şeklinde.
Fazla yağlı yime ama bak havalarda ıssıcaklaştı gali..
yok emmi haftada iki gün yiyorum zati tereyağlı kızarmış ekmek.
özçotanakoğlu fırınından tam buğday ekşi mayalı ekmek almaktayım emmi paraya kıyıp.
kızartıp şabanemmi tereyağı ile güzel gitmekte. keza yanında şabanemminin aldırdığı peynirler ile.
netekim emmi.
bugünde paso iki öğündür ekmek arası tere ve roka yedim yanında domatis ve hıyar ile. kiprit kutusu büyüklüğünde peynir ile.
Az ye öz ye tabii..Bak kırsalemmi kaç kilo oldu..Vucudu taşıyamıyor artıkın..Matruşka araba almakda yaramadı ona..
afiyet şeker olsun okyanus....zaten ihanet edebilmen mümkün değildi...evveli gün kalan kocamanca parçayı ben aldım....birde o senin az aldığın ağır peynirden....bitecek diye içim gidiyor....diyesiydimki;okyanusa bunlar ağır gelir..gelme durumum var.....hayaller boşa çıktı...
Yiyin yiyin,kalbiniz yağ bağlayacak zati..
İlgili olabilecek konular
-
Nıkon 70-300vr&tamron 70-300vc Sorunsalı
29 Eki. 2014, 18:33 carpediem1302
0215029 Eki. 2014, 18:33
carpediem1302 -
Nikon D3100 Kullanıcları Sorunsalı
25 Haz. 2013, 23:28 barmyworm89
3268721 May. 2014, 12:57
tahadonmez -
-