lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Pazarbeyin Gezme Sorunsalı

Yahu kendimi durduramıyorum..İki günlük tatilde 5 günden daha fazla yorulkuyorum..Sürekli gezme gezme gezme..Ama nereye kadar?

Pazarbeyin hatırına bi yardım?

Tarih: 29 Aralık 2008, 00:10 - İp: 88.***.**7.70
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Bak kuş çıkıyor lazutemmi,bak..

Tarih: 16 Mayıs 2010, 00:18 - İp: 88.***.**7.146
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

emmi niye ayıp olsunkine. En tabii bişey keza. Nolcekkimen. Allah Allah. Benim en tabii hakkım kafalık mukabili görüntü. Kroluk sayılmaz bu bence. Demi lazut hocam. Maksat tom ve ceri izlemek. O kadar.

Tarih: 16 Mayıs 2010, 11:42 - İp: 88.***.**9.191
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

He abi maksat tom ve jeri izlemek

Tarih: 16 Mayıs 2010, 14:19 - İp: 88.***.**1.10
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

hoca fiyatta iyi aslında demi. kavga ediceklerine izleyip gitsinler.

Tarih: 16 Mayıs 2010, 16:43 - İp: 88.***.**5.4
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

emmi kafalığa lastikle bağlamışlar o tft ekranı link görüntüsünde.
şık durmamış keza.

hiç olmazsa bari kafalığa koli bantıyla yapıştırılan modelinden al.
daha oturaklı olur senin matruşkada.
kafalığa konmuş kelebek gibi durur emmi keza.

bizim memlekette hacı muratçılarda taktırmış ondan.

Tarih: 16 Mayıs 2010, 16:50 - İp: 78.***.**3.0
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Evet emmi o husus benimde kafatasımı kurcalamakta keza. Bunların böyle leptop gibi olanlarıda var. Ancak onlarda sizinki gibi arabalarda olmayan ancak bizimkilerde olan otobos koltuk arkalarında olan yemek yeme tabağına konabilir. Lakin arkadan çarpma kazalarında bunlar çocuklara zarar verebilir. Bunlarında lastikle bağlanması icap edebilir o zaman keza. Olurmu acep. Araştırmak lazım.

Tarih: 16 Mayıs 2010, 17:06 - İp: 88.***.**5.4
okyanus.
okyanus. (üye)

keza birde kıroluk olurmu endişesi taşımaktasın emmi.
bence olmaz.
niye dersen emmi normal kırolar bu tür aletleri mahalle aralarındaki oto teyipçisi esnaflardan temin eder.
sen ise araba pilazma tv si ve diğer elektronik aksamı hırdavatçı da ve nalburda aramakla zaten fark atmış durumdasın emmi geleneksel kıro imajına.

ayrıca emmi senin matruşka gibi alt sınıf bir arabada o ekipmanlar sırıtır emmi.

sen hazır nalbura gitmiş iken arabana bir de dekorasyon yaptır emmi. mesela arabanın tavanına kartonpiyer yaptır. daha komplike düşün emmi.

Tarih: 16 Mayıs 2010, 17:20 - İp: 78.***.**3.0
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Elden çıkarma mukabiliyim. Lakin hanım müsaade etmemekte. O ev alma niytinde. Lakin ben gençliğimi senin gibi korsa vb araçlarla geçiremem. Bak senin gençlik gitmiş elden hala korsaya binmektesin keza. Yazık tabi.
Emmi kartonpiyeri boşverde arka tekerlerin bulunduuğu yere yalıtım şart. Hundayi tehdit etcem. Bunun bir hata olduğunu mahkeme kanali ile tespit ettircem. sonra dava açıp bunun masrafını hundayden talep etcem. Düşünsenya kaçbin dava çıkar. Bunu göze alamzlar. Verin bana bi i30 cw crdi diyem. Yoksa sürüm sürüm süründürürüm size diyerekten tehdit etcem.

Tarih: 16 Mayıs 2010, 17:35 - İp: 88.***.**5.4
okyanus.
okyanus. (üye)

emmi yalıtımı kendinde yapabilirsin. hundayıyı böyle gereksiz işlerle meşkul etme.
keza adamlar teknoloji geliştiriyorlar.
emmi bir ölçü toprak bir ölçü su ve iki ölçü samanı karıştırıp tekerleğin iç kısımlarına iyice bir sıva. sonra mala ile düzelt. keza ses mes kalmadığı gibi iyi bir ısı yalıtımı da sağlamış olursun. hemde çevreci geri dönüşümlü malzeme kullanarak.

keza bende hanıma cilo almak üzereyim sıfır mukabili. daha doğrusu kendisi almak üzere.
ama kliyoya el koyarım emmi. lüks arabaya binmek bizimde hakkımız.

Tarih: 16 Mayıs 2010, 17:46 - İp: 78.***.**3.0
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

O çamırı birde ekşitirler emmi. Yani malayalanır. O zaman varsa beton gibi olur. Lakin ben böyle köylü şeylerini bilmem. İstanbula gelince sep yapıver bi zahmet.
Emmi haklısın pin valla kiliyoya. Güzel arabalar netekim. Hatta böyle steşın gibi olanı var. Ondan al ama pahalı aşar seni. Boşver.
Emmi bizim oğlan aynı benim gibi teknoloji hastası. ona dijital mikroskop alcem. Bak bakam.
Burada 650 alamanyada 300 lira.
http://www.hepsiburada.com/meade-bresser-biolux-lcd-mikroskop/ProductDetails.aspx?productId=spormeade40&categoryId=355150

Tarih: 16 Mayıs 2010, 18:20 - İp: 88.***.**5.4