bahattinakkaya
bahattinakkaya (üye)
Ankara / Meraklı

Pazarbey Hakkında Bir Kaç Soru

Merhabalar arkadaşlar

forumu okuyorum fotoğrafları izlerken yorumlara bakıyorum pazarbey inde affına sığınarak sormak istedim neden herkes pazarbey e namı diğer pazar emmiye sardırıyor merak ettim.
Kesinlikle sevildiğinden de kimisi portlerine kimisi giydiği kıyafetle çekim yapmasına kimisi makrolara kimisi araba aramasına)

nedir forumun pazarbey le alıp veremediği) merak ettim valla

Tarih: 11 Ekim 2010, 16:03 - İp: 88.***.**0.246
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Tarih: 6 Ocak 2011, 20:08 - İp: 85.***.**1.79
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Tarih: 6 Ocak 2011, 20:09 - İp: 85.***.**1.79
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Gannefer dayresinde Tavık mavık işi yapan(lar) ne edecek bilemem gali..

Tarih: 6 Ocak 2011, 20:11 - İp: 85.***.**1.79
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

odun ve kömür kırıcılarının vergi mük. olması gerekmemekte imiş emmi. keza onlarda kaybolan meslekler grubuna duhul etmek üzere. köylübeyin kömürleri zaten ceviz ebadında ufalanmış gelmekte olduğundan vergi mük. olması gerekmemekte zati.
keza kaçak tavık kesimi yapanlar maliyeye kendini kayıt ettirmek mükellefiyetinde emmi.

Tarih: 6 Ocak 2011, 21:51 - İp: 85.***.**2.47
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Elbette kayıt ettirmeli bu ve bunlar keza,
o canlı / ama cansız tavıkları alırkene gaçek güçek almıyor ya..
Gapalı mekanda ameli fiil vecibelerini yirine getirmekte ziyade, üç dört erkek eleman ile..

Tarih: 6 Ocak 2011, 21:56 - İp: 88.***.**3.140
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Sienen tr de yargty + adilet işini konuşuyorlar şimdi ..

Tarih: 6 Ocak 2011, 22:14 - İp: 88.***.**3.140
okyanus.
okyanus. (üye)

evet emmi.
o erkek elemanları da vergi ve sikortadan kaçırtmak için akrabam demekte.
keza biriside kayınbiladeri idi rol icabı.
tavıklarda hediye kategorisinde gelen tavıklardır emmi.
keza köyünde tarlasından kopup gelen müşteriler ayaklarından baş aşağı sartıkılmış canlı tavıklar getirmekte emmiye vek. nokta ücreti mukabili.
tavıkları kesip paraya çevirmese zati vek.üc. alamaz ve parayı rüyasında görür emmi.
adam bir yerde mecbur kalmakta ekmek parası için.
aksi taktirde ekmeksiz üç öğün tavık yimesi lazım emmi.

Tarih: 6 Ocak 2011, 22:15 - İp: 85.***.**2.47
okyanus.
okyanus. (üye)

emmi dün bende benzer mahiyetteki müv. için tahliye dilekçesi vermeye gitmiş idim.
lakin adam kendisi zati cezaevinden dilekçeyi göndertmiş.
keza yetmemiş karısı kardeşi ve kayınpederi de ayrı ayrı dilekçeler vermişler adam için.
keza memur kişiler isyan etmekte idi bütün akrabalar dilekçe verir ise bizim halimiz nic'olur diyende.
canlı insanı kesen hizbullahçılar tahliye oldu emmi halay mukabili.
keza akepenin anayasaya evet diyin yargı reformu olacak dediği de bu idi.
kapak olsun emmi %58 e. keza her biri yaman birer anayasa profesörüdür bu %58 in keza.

Tarih: 6 Ocak 2011, 22:18 - İp: 85.***.**2.47
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

emmiler dün ben okyanus ile görüşünceye gadar akepeye sövüp siymiş idim. siymeyi lafın gelişi demekteyim. keza ayıp olur idi. siymek nedir bilirmisiniz emmiler. okyanus biler kırsl bazda.
emmiler bu işte akepenin kapahati yok imiş. zira kanun 2004 te çıkmış. 2 sefer uygulaması ertelenmiş. lakin yargıtay ..tünü devirip yatınca salınmış bu adamlar.
keza 6. ceza dayresi 1 sene önceden bu durumda olan dosyaları öne almışlar. ve hiç bir sıkını olmamış. lakin hizbullahçıların 9. dayresinde sıkıntılar olmuş diğer dayreler gibi. sebep yargıtayın uyuması yani. veya kastı. hizbullahın citem tarafından eğitildiği göz önüne alındığında düşünülebilecek bir ihtimal.

Tarih: 6 Ocak 2011, 23:46 - İp: 88.***.**2.101