bahattinakkaya
bahattinakkaya (üye)
Ankara / Meraklı

Pazarbey Hakkında Bir Kaç Soru

Merhabalar arkadaşlar

forumu okuyorum fotoğrafları izlerken yorumlara bakıyorum pazarbey inde affına sığınarak sormak istedim neden herkes pazarbey e namı diğer pazar emmiye sardırıyor merak ettim.
Kesinlikle sevildiğinden de kimisi portlerine kimisi giydiği kıyafetle çekim yapmasına kimisi makrolara kimisi araba aramasına)

nedir forumun pazarbey le alıp veremediği) merak ettim valla

Tarih: 11 Ekim 2010, 16:03 - İp: 88.***.**0.246
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

emmiler nerden alcek sikeniki. sikeniki almak yürek ister hem.

Tarih: 30 Aralık 2010, 00:08 - İp: 88.***.**9.225
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

alamaz dedik ya,, yılın son günü diye bayilerde kargaşa/kalabalık var,, göya millette para yok idi..

Avrupa bu kadar bonkör değil yahu.. ne ayıp..

Tarih: 30 Aralık 2010, 07:39 - İp: 85.***.**8.60
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

para var emmi. millet zengin gali. kişi başı milli gelir 15 bin dollar.

Tarih: 30 Aralık 2010, 22:46 - İp: 88.***.**9.225
tesfiyeci
tesfiyeci (üye)
Manisa / Amatör

Emmi ortalıkda sıfır araba galmamış yok satıyolarmış. İzmirdeki gaziemir yakasındaki Otokent panayır yeri gibi olmuş millet ikinci el arabalara sarmış. benzin 5 lira olcemiş zati mazut desen onu keza. Çok gezenler düşünsün gali

Tarih: 30 Aralık 2010, 23:04 - İp: 78.***.**2.19
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

benim arabam az yakmakta . sen düşün tarihi araban ile. yihohohaha.

Tarih: 30 Aralık 2010, 23:11 - İp: 88.***.**9.225
tesfiyeci
tesfiyeci (üye)
Manisa / Amatör

Benim motur 800 cc Bmw er 80 deniliyo 30 kuruş yakıyo binilcek gibi deyil son zamanlar benzin parası acıtmaya başladı İranda benzin ayda 100 litreye gadan 15 kuruşmuş bizim paraynan ayda yüz lt den sona 25 kuruşmuş.
Pazar emmi nen Lazut hoca gibilerin ideolojisi Memleketi yaşanmaz hale getirdi.
Bide pazar emmi gonuşuyo 15bin dolar bilem deyyo yarıdan çoğunu devlet geri alıyo elimizden 50 bin olsa ne olcek

Tarih: 30 Aralık 2010, 23:20 - İp: 78.***.**2.19
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Ülkemize eskiden bol bol sirk gelir idi..Bildiğimiz sirk..

Adam ek gelir olsun diye (italioana emmi) lüneparkda yarrış arabaları işletirdi, pinenler çokça olurdu,, o zamanlar kask olayı yok idi,keza kimseye de bişi olamazdı..

Neyse pinip dakikan dolduğu zaman,, adam içerideki kabinden seslenir idi,bir mikrofonik düzenekle pinenlere,kendi öğrendiği TR dil ile..
Şöyle derdi;
Tooor pıtmistıııırr..

(tur bitmiştir demek istiyordu zati)

-binaleyn..,,..

nerde o eski sirkler..!

Tarih: 31 Aralık 2010, 06:49 - İp: 78.***.**3.157
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Evet emmi ben hiç sirk görmedim. Lakin bizim burda panayır olaru aynı sink gibi. KEza okyanusta gitmiştir ordaki çadırlara. KEza bişeyler olur imiş o çadırların içinde.
TEsfiyeci emmi. Yollarda gidecek yer kalmıyor keza. Pahalı mahalı herkeş arabaya pinmekte.

Tarih: 31 Aralık 2010, 13:09 - İp: 78.***.**5.20
tesfiyeci
tesfiyeci (üye)
Manisa / Amatör

Emmi herkeş eyi arabalara biniyo emme bi çoğuda gredilen alıyo o arabaları geleceklerini ipotek altına alıyolar. Milletçe hak etmedimiz bi zenginlik yaşıyoz. Sona grediler zamanında ödenmedimi arabanın tekeri boynuna geçiyo. Sen üstüne alınma Pazar emmi.

Tarih: 31 Aralık 2010, 18:25 - İp: 78.***.**2.19
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Okyanus sinke (sirk) gitmişmi acep,sorsanya bi ona..

Buraya senin bilmediğin sinklerden çokça gelirdi pzremmi, evden türbünle bilem siyrederdim ,yakına kurulurdu çünkü,, gündüz de içsel görevlileri mr/mrs çevresel yönden çalışanları piletçisi paliyaçosu trapezçi gızları etrafta dolaşırdı,, periz yaparaktan..
Aslanları gızdırırdık kafes kenarından,, yetmişli seksenli yıllarda,, birde yeşşe şepke diyen rahimetli emmi östürkemmi, gelip film bilem çekmiş idi gündüz gündüz..

Tarih: 31 Aralık 2010, 20:19 - İp: 88.***.**6.122