Fotoğrafçılık Forumları
Milli Savunma Bakanı İstifa Etsin
Bir günde 10 tane şehit.... Hiç kullanılmayan veya uzunca zamandan beri kullanılmayan yoldan askeri araçlar gidiyor. Ve tuzaklanmış kablolu yüzlerce kiloluk patlayıcı ile 9 er şehit ediliyor.
İnsanın aklına herşey geliyor. NErden haberleri oldu bu yoldan gideleceğinden. Kimler haber verdi. Bunların hesabı birilerinden sorulmalı.
Öyle üzülmüş gibi beyanat vermekle olmaz bu işler.Sorumlu herkes istifa etmeli. Ancak demokratik bir ülke olmadığımız için asıl istifa etmesi gereken kişiden bahsedemiyorum. Bu sebeple Milli Savunma bakanı istifa etsin. Başbakan kimden hesap soracaksa sorsun. Hatta görevinden alsın böyle beceriksiz adamları.
Gevur memleketlerinde yanlışlıkla bir asker ölse koskoca genel kurmay başkanı basıyo istifasını. Veya otoyolda büyük bir kaza oluyor basıyor ulaştırma bakanı istifasını. Halen sorumluluk alabilen yöneticelere sahip olamamış olmamız çok acı.
Allah şehitlerimizin mekanini cennet eylesin. Bİzleri şefeatlerine nail etsin inşallah.
Herşeyde bir hayır vardır fuji, belki öyle kalacak mesleği ,kısmeti gereği..
sağ mı solmu.
Bu aralar milli görüşçüler revaçta
sağ sol mu kaldı... laik anti laik, atatürkçü, padişahçı, dinci dindar, bunlar revaçta.. liboş - ulusalcı da moda son senelerde... sağı solu kalmadı milletin, akp nazım hikmet e, chp çarşafa sarıldıktan sonra
GE-Lİ-Şİ-YOR-LAR
kumköy abi, yüksek lisans yapıyor, ist. üni de.. kısmetinde belki üni de kalmak vardır, belli olmaz... gerçi geçen laptopu çalındı.. bitirme tezi vardı içinde... bir kopyasını çıkarmış dvd ye çekmiş allah tan... yani kısmet kader, inanıyorum ben, ya kopyası olmasaydı
gerçek konuya dönersek, biri istifa edecekse, adnan polat etsin
masum bir kızın kafası kesilip cesedi cop konteynerıne atıldıktan sonra,ailesi kızına sahıp cıksaydı diyen bıyık istifa etsin...bıyık istifa ederse geri kalan et parcasıda gider.
Terör eylemleri sıfır noktasındayken devleti teslim alan hükümet de istifa etsin mi?
bülent hoca istifa!
ertuğrul sağlam gidiyor, o istifa etmesin... dimi...