Fotoğrafçılık Forumları
Milli Savunma Bakanı İstifa Etsin
Bir günde 10 tane şehit.... Hiç kullanılmayan veya uzunca zamandan beri kullanılmayan yoldan askeri araçlar gidiyor. Ve tuzaklanmış kablolu yüzlerce kiloluk patlayıcı ile 9 er şehit ediliyor.
İnsanın aklına herşey geliyor. NErden haberleri oldu bu yoldan gideleceğinden. Kimler haber verdi. Bunların hesabı birilerinden sorulmalı.
Öyle üzülmüş gibi beyanat vermekle olmaz bu işler.Sorumlu herkes istifa etmeli. Ancak demokratik bir ülke olmadığımız için asıl istifa etmesi gereken kişiden bahsedemiyorum. Bu sebeple Milli Savunma bakanı istifa etsin. Başbakan kimden hesap soracaksa sorsun. Hatta görevinden alsın böyle beceriksiz adamları.
Gevur memleketlerinde yanlışlıkla bir asker ölse koskoca genel kurmay başkanı basıyo istifasını. Veya otoyolda büyük bir kaza oluyor basıyor ulaştırma bakanı istifasını. Halen sorumluluk alabilen yöneticelere sahip olamamış olmamız çok acı.
Allah şehitlerimizin mekanini cennet eylesin. Bİzleri şefeatlerine nail etsin inşallah.
Dedim ya cumartesi sabaha ertelendi diye.
Tahsilatlar var bugün. Hemde önemli bir iş var mecbur kaldım yarın çıkmaya.
Tahsilat guvatlımı . Eğer öyle ise bana bi hediye alırmısın. Ömrümce unutmam bu iyiliğini. 17-50 iyi olur. Yada dur dur 10-20 al bana. 2. elde olur. Alırsan söz bak ulusalcı bilem olurum.
sanırım bakan deam ediyor görevine.
starda berbat br burus vilis filimi var. iğrenç. sanırım misyoner destekli. çydd gibi.
Dert etme pazarbey, yakında brus villis i de ergenekondan alırlar içeri o zaman. Müsterih ol sen, dert etme.
anasını bellemiş şerefsizler ülkenin. selam kürdistan dağlarına diye apoyla kucaklaş ondan sonra en büyük vatansever ol.
Brus Villis mi yapmış bütün bunları, bak hergeleye. O vatansever geçinen Mel Gibsın dı herhalde, onun da suratında meymenet yok. Al birini vur ötekine.
mel daha iyice bana kalırsa. hem çok daha iyi oycun. vatanseveri izlediysen adam ne oynuyo be. oscarlı sanırım.
Oynuyor abi adam. Hem Brus Vilis gibi savruk değil, oturaklı adam. Yalnız biraz fırlama gibi, yeni Rus sevgili için kaç yıllık karısını boşadı. Kaç avukat tuttu acaba bu iş için.
hangisi. mel koyu hristiyan bildiğim kadarı ile. 7-8 çocuğu var. tayyipçi sanırım oda.
Ha o adı Mel olan işte. Geçenlede gazetede okudum, oksana diye rus bir kadın için boşanmış karısından. Caiz olmasa boşamazdı ama, sanmıyorum.