Fotoğrafçılık Forumları
Milli Takımın Reklamı
şu anda tv'de milli takımın (futbol) reklamı var. Çok ilginç milli takımın reklama ihtiyacı mı var? Yani bu reklamdan sonra İtalya'yı destekleyenler artık İtalya'yı desteklemeyi bırakıp Türkiye'yi mi destekleyecekler?
aslında ağlanılıcak halimize gülüyoruz ama aslında bence o reklam seyirci toplamak değilde biraz moral için olabilir kanımca...
''reklamın iyisi kötüsü olmaz''
diyorlar bir bildikleri var sanırım
ver coşkuyu anlamında bir yaklaşımları olabilri yediğimiz golleri yenilgileri göstermezler. kimse malına kötü demez. reklamsa iyi yönleri göstermek lazımmış. ancak taratorla bi cacık olmaz o takım Türkiye'nin takımı kimsenin şahsi kaprisleri için harcanacak bir takım değil
spor programlarına jenerik falan yaparlar.
devam filmini çekecekler kısa süre içerisinde
"haluk kodeste"
o günleri görebilecek miyiz acaba
reklamı ne yönde anladığınızla ilgili
böyle bir film(reklam) çekilip televizyona konduğunda sizin için sorun yaratıyorsa
*milli takımın yurt dışında turnuvalara katılması
*eruovision şarkı yarışması
*kırtasiylerdeki ucuz kartpostallar
benim bildiğim bunların hepsi birer temsil birer reklamdır zaten
siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama ben bunların hepsinin Türkiyenin tanıtımı yani reklamı olarak görüyorum
ve bence yeterli ilgi toplanamadığı taktirde gerekiyorsa reklamın da reklamı yapılır
ilginç bir topic olmuş..
kolay gelsin...
Milli takımın reklamı değil arkadaşlar Türk futbolunu kartele teslim eden Haluk ULUSOY'un seçim öncesi yapmış olduğu küçük bir gövde gösterisi
ne milli takımın reklamı,resmen haluk ulusoy un son çırpınışları.tam tabirle duygu sömürüsü...
ilginç bir noktada var reklamda bilmiyorum dikkatinizi çektimi.şarkı sözlerinde 'her ilçeden bir yürek' diye bir cümle geçiyor.acaba diyorum 2002 de yalakalık olsun diye bir dünya insan götürmüştü kore ye,şimdi de her ilçeden bir kişi götürülecek tarzı bir şeymi? öyle ise kimin parası ile kime cömertlik yapıyor bu adam.
neyse ki yakın zamanda kurtulacağız bu adamdan!
Ne tanıtımı ne reklamı yahu...
Türkiyenin reklamınıi Türklere yapıp; Türkiyenin tanıtımına katkıda bulunmak...
bu ne be komedi bile değil artık bu.
acz ifadesi...
Ben "haluk kodeste" filmini bekliyorum...
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Dolandırıcılık Uyarısı (facebookreklamı)
12 Ağu. 2013, 21:39 mete007
4230714 Ağu. 2013, 18:03
mete007 -
-
Milli Savunma Bakanı İstifa Etsin
01 May. 2009, 09:13 pazarbey
901334321 Eki. 2010, 19:34
pazarbey -