Fotoğrafçılık Forumları
Grand Scenic Sorunsalı
hadi bakalım hayırlı olsun. 52 bin mukabili aldım renault grand scenici. 300 km de 17 litre mazot yaktı.5.6 litre yapar. yeni araba için bayağı iyi. 17 lira yakıyo yani 100 km de. 106 km/saat ayarladım hız sabitlemeyi öyle geldim.
emmi ruhsatlı arabanın yanında ruhsatsız kaçak kesim yapmakta. tavıkların ahı ve naleti bulaştı arabaya. yımırtalar öksüz kaldı keza.
kırsal emmi istanbula gel de kaçak et keselim.
Emmiselli beyler arkamdan atıp tutmuşsunuz gali.. Keza sikenik çalışıp duru. Lakin moturun sovuk çalışma performansı hundayinki gibi değil. Hundayin motura dahe eyi idi.
Lakin emmiler araba hakkat sovukta fazla yakmakta. Neden aceba.
Emmiler yeni pasatta uyku uyarı sistemi varmış gali.
Okyanus taprik ederim. Bende böyün bi dava gazandım. Birde birleştirme. 3 icra dosyasından kısmı vekalet ücreti. YArın belkim bi tahsilat deha olur. Keza adam çekten verilen makkumiyeti temyiz etmemiş. Aranmakta.
ağzına nefesine sağlık emmi.
keza sayende müstakbel full a4 sayibi olacam inşallah temyiz kesinleşme mukabili.
lakin emmi ben fiat siena alır artan parayı da ihtiyacı olanlara dağıtırım. keza içimdeki mütevazi çocuk henüz büyümedi emmi.
( keza 100 milyon dolarınız olsa ne yaparsınız sorusuna da bu cevap verilmekte idi)
lakin ben şimdilik 100 bin tl sermaye ile başlıyorum emmi dağıtım işine.
inş. ilerde işler büyür ise milyonluk dağıtım ihalesi de alırız gali.
Peki emmisil benim kazancım ne olcek bu işten. Keza bu işin temyizi karar düzeltmesi var. KEza bozmamı istersin onamamı diyen yargıtay başkanları var. Sen bilirsin. Yarın gönder bişeyler emmi.
Ha unutmadan bi avkat arkıdeş c 180 aldı. Araba çok dar imiş emmi dediğin gibi. Kompak sınıf giibi.
emmi abartmak gibi olmasın da corsanın arka koltukları c180 nin arka koltuklarından daha geniştir keza diz mesafesi olarak.
araba harbi acayip dar.
zaten e200 ün arka koltukları bile acayip dar idi. keza ayakların ön koltuğun altlarına da giremez iki büklüm oturur idin. bir de bu mercedesçiler koltukları acayip yere yakın yapmakta. oturuyormusun yeremi çömeliyorsun belli deyil idi.
lakin profilonun c180 çekilişi için 10 adet biletim var idi.
şubat gibi yapılacak idi çekiliş.
Emmi bu sen söyleyende kedi ciğer sui zannına kapılmış idim. Lakin değil imiş öyle. Hakkat çok dar. BErn önce arkaya oturdum. İki büklüm oldum. Oturduğum yerin önüne oturmaya kalkınca inan pinemedim arabaya. Bu kadar dar emmi.
Emmi mazda 3 serisinin arka koltuk mesafesi varya inanılmaz idi.
emmi yeni passatlarda da eski kasanın gösterişi ve ağırlığı yok keza.
araba sanki skodaya falan benzemekte.
keza arkadan bakanda da çin arabalarına benzemekte.
esasında tam işte bu diyip de alınacak araba yok 50-60 bin tl aralığında.
Görmedim emmi ben. Aslında bu aralıkta peco 5008 alınır emmi. Keza çok güzel araba.
bak korsanınki daha geniş diyor ..
doğrudur emmi. keza bu adamın araba hususunda dediği çıkmakta. o al dedi aldım sikeniki.
İlgili olabilecek konular
-
Nıkon 70-300vr&tamron 70-300vc Sorunsalı
29 Eki. 2014, 18:33 carpediem1302
0213229 Eki. 2014, 18:33
carpediem1302 -
Nikon D3100 Kullanıcları Sorunsalı
25 Haz. 2013, 23:28 barmyworm89
3266021 May. 2014, 12:57
tahadonmez -
-
S&b Agrandizör İçin Kontrast Filtreleri