pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Grand Scenic Sorunsalı

hadi bakalım hayırlı olsun. 52 bin mukabili aldım renault grand scenici. 300 km de 17 litre mazot yaktı.5.6 litre yapar. yeni araba için bayağı iyi. 17 lira yakıyo yani 100 km de. 106 km/saat ayarladım hız sabitlemeyi öyle geldim.

Tarih: 10 Aralık 2010, 20:09 - İp: 88.***.**4.114
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

kırsallı kişiler hüsnü zan mukabili cip sanmaktalar. lakin şehir eşkiyaları minipüs sanabilir tabi. lakin çok rahat emmi. hem mötün mötün gierken grafikli park sensörü çıkanda santimi santimine yanaşmak mümkün olmakta emmi. içsel görsel bazdada çok iyi emmi. hatınsal bazda havalı olanda.

Tarih: 6 Şubat 2011, 23:41 - İp: 78.***.**4.40
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

emmi ben gene bürodaki işleri burdakilere yıkıp anadolu turnelerine çıkmak sevdasındayım.
lakin bu seneye kadar çok gezer idim. o vilayet senin bu kaza benim ötekisi onun şeklinde. keza haritayı açar gezer idim emmi.
hrant sikenik iyi bir yol arkadaşı olur.
belkide alırım emmi.

Tarih: 7 Şubat 2011, 00:28 - İp: 85.***.**8.78
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Okyanus haftiya gidelim bu vatendaşın sikenikini incelemeye bari..
sıkılıyormuş o da kırsalda baksana..
bari iki nüfüz artar da evi ısınır mantalite doğrultusunda,, ..karda da biyaz denge içün resim çekeriz hava eyi olursa..

Tarih: 7 Şubat 2011, 00:50 - İp: 85.***.**7.150
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

He ya gelin. Gelinde hep beraber donalım gali. Havalar 3-5 derece deha soğucekmiş.

Tarih: 7 Şubat 2011, 11:40 - İp: 78.***.**4.150
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

senin ora sovuk emmi, addana bilem yirmi imiş, demin..

donmayız merak etme..

Tarih: 7 Şubat 2011, 14:41 - İp: 85.***.**1.53
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

abovv emmi. inanası gelmemekte emmi insanın.

Tarih: 7 Şubat 2011, 18:39 - İp: 78.***.**4.40
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

bizim bura da ciketlik gene,, on / oniki gidiyor mantalite..

sende biz gelmeyelim diye nerdeyse eksi otuza çıkartacaksın kırsalını gali..

arıza var sizin sinsörlerde ,, yok o gadder delece..eksi yidi de kalır eyle anca.

Tarih: 8 Şubat 2011, 00:39 - İp: 88.***.**2.48
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

emmi böyün baünkanın toyota korollası ile köye gittik ikna mukabili borcunuzu öden diye. -2 idi gündüz emmi. sizin oralar nasıl 12 delece olmakta anlamıyom gali. keza karlar erimeden durmakta hala. emmi ben sizin gelmemenizi niye istemiim. lakin çok sovuk . gezemedikten sonra napcez emmi.
bu arada toyoto korollanını yalıtımının çok kötü olduğunu örgendim. keza yoldaki su sesi gelmekte içeriye. krant senikte hiç yol su sesi gelmez.
emmi sekenikin en sevdiğim şeyi eller selbes sistemi. keza arabaya yaklaşınca kendi açılmakta. kart anattar olmadan çalışmakta. esikden tam otururdum anattar cebimde kalmış. hadeee. çıkarcem diye uğreş gali.

Tarih: 8 Şubat 2011, 16:50 - İp: 78.***.**4.40
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

emmi bisürü iş var zaten gelmeyeceğiz gali..(sovuktanda korkmuyoruz yani) oguzgiller bilem dağlara çıkmışlar o havada, manıgalda yakmışlar, gelsene abi der durur, donsa sonarlardı, çuklatasız kanyaksız mukabili..

kündüzün oniki delece, şimdide on oldu..

emmi eyi arraba işte sekenikin, gullan gayri safi yoldan gali,, sattırmaz kendini sana merak etme hemen..

anaktarın kazaen Laağam diliğine tüşse çalışçak mı peki sikenikin emmi ..

Tarih: 8 Şubat 2011, 21:01 - İp: 88.***.**8.47
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

emmi sovuk sevmem sıcak sitediği gader olsun gali. yeni kar yağandada güzel olur.
anattar düştümü iş bitti.

Tarih: 8 Şubat 2011, 23:29 - İp: 78.***.**4.40