pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Grand Scenic Sorunsalı

hadi bakalım hayırlı olsun. 52 bin mukabili aldım renault grand scenici. 300 km de 17 litre mazot yaktı.5.6 litre yapar. yeni araba için bayağı iyi. 17 lira yakıyo yani 100 km de. 106 km/saat ayarladım hız sabitlemeyi öyle geldim.

Tarih: 10 Aralık 2010, 20:09 - İp: 88.***.**4.114
hata
hata (üye)
Ankara / Meraklı

Cumartesi hafıza kartı almak için girdiğim Teknosa Şubesinde bana satmaya çalıştıkları hafıza kartının başka modelinin olduğunu görüp onu almak istememle bana boş gider pusulası imzalatmaya çalışan bunu beceremeyince de bu ürünü alıp gidin 1,5 saat sonra gelin o zaman işleminizi yaparız diyen personelle giriştiğim ve ortalığı birbirine kattığım mağazada, güvenlik görevlisi, kasiyer ve mağaza sorumlusundan şikayetçi olarak polisi aramam, yapılmayan işlem ve imzalatılmak istenen boş gider pusulası nedeniyle de Alo Tüketici hattını aramam sonucu panikleyen mağaza müdürü tarafından istediğim kartın sorgusuz sualsiz değiştirilmesi sonucu zaferle ayrılmış bulunmaktayım.
Arızalı bilgisayırı teslim alınmayan diğer bir müşteri tarafından da benim izlediğim yolun izlenmesi sonucu o da bilgisayarını teslim makbuzu karşılığı teslim etmeyi becerdi.
Ben çıkarken içeri giren icra müdürlerimizden birisi ve eşine de benzer davranış sergilemişler ve eşi hakim olduğu için yelkenleri suya indirerek gerekli işlemleri yapmışlar.

Yok artık Teknosa falan

Tarih: 31 Ocak 2011, 17:11 - İp: 95.***.**1.2
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

ben daze lüffer aldım ızkarada bişirdim yidim gali, arpasuyu ilem..Ohh..

buraya kar mar yağmasada bari tazze paluğumuz heç eksik olmamakta ziyade mukabili..

Tarih: 31 Ocak 2011, 21:50 - İp: 95.***.**4.244
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Tarih: 1 Şubat 2011, 00:17 - İp: 78.***.**4.40
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Varsın sizin ora kar mar yağsın bağa ne.. yidim ben işte..

(emmi arba virgimi ancak zaat yirmiüş otuzda ödedim gali..demin..)

arba dedik de, rahmetlinin bir şarkısı vardı, cemm karracanın..

arrabatlar yakın eder ırağıı, yüce goç yiğitler yire serilirrr,, derdi kalın sesi ile..

Tarih: 1 Şubat 2011, 01:41 - İp: 85.***.**0.10
tesfiyeci
tesfiyeci (üye)
Manisa / Amatör

Pazar emmi bahar aylarında bi gezi düzenlersen bende gelirim Passatlan. Bütün taka tukaları benim arabaya goyarız. Mangal, buzluk, battaniye, çadır ,yastık, tripot, daha biçok şey goyarız benim arabıya. Ben mazut için sponsor bilem de istemem. 12.5 kuruş yakıyo benim araba. hemi arkasında çeki demiride var

Tarih: 1 Şubat 2011, 10:32 - İp: 88.***.**4.209
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Hayırlı olsun vatan ve memlekete.
Tesfiyeci emmi senin araba ile uğraşamayız gali. Bak çeki demiride varmış. Keza bu yolda çekmek zorunda kalcez demek sanırım.

Tarih: 1 Şubat 2011, 11:44 - İp: 78.***.**8.36
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

emmiler saat 13.00 da kütahyaya gittim. hava ıscaklığı deha doğrusu sovukluğu -9 idi. sabap -17 imiş. gece kimbilir kaç oluyo.

Tarih: 1 Şubat 2011, 17:30 - İp: 78.***.**4.40
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

varsın ayaz olsun, çıkma sende dışarıya madem..

Tarih: 1 Şubat 2011, 21:59 - İp: 88.***.**2.222
hata
hata (üye)
Ankara / Meraklı

Erzurum'mu orası -17 ne oluyor.
Beğenmemiştim zaten Kütahya'yı yaşanmaz orda
Ben Sahra Çölüne göç etme düşünüyorum. ooooh ne güzel sıcacık

Tarih: 2 Şubat 2011, 09:03 - İp: 78.***.**9.186
tesfiyeci
tesfiyeci (üye)
Manisa / Amatör

Pazar emmi bu ni demek oluyo hinci. Sen benim A7 yüzü almıyon geziye bilem gelemezsinmi oluyo.
Senin arabada çeki demiri varmı. Bırak çeki demirini çeki demirini bağlıcek Şase varmı senın arıbada.
Bi çuval para veriyonuz O arabalara Gazyağı tenekesi onlar. Adı bilem bi tuhaf SİKENİK
Bak bu matkabın markasıda bi tuhaf senin araba gibi

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

#tesfiyeci' tarafından 02.02.2011 10:47:29 tarihinde düzenlendi.
kıss kıss kıss

#tesfiyeci' tarafından 02.02.2011 10:55:14 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 2 Şubat 2011, 10:39 - İp: 88.***.**0.222