harmanci
harmanci (üye)
İzmir / Amatör

Evet Mi Hayır Mı?

Referandum öncesi netfotoğrafın nabzı nasıl atıyor?
Kişiselleştirmeden,kırmadan,dökmeden,hayatın içinden...
EVETse neden?
HAYIRsa neden?

Tarih: 25 Temmuz 2010, 02:36 - İp: 78.***.**2.255
tesfiyeci
tesfiyeci (üye)
Manisa / Amatör

Lazut hocam arabayı nasıl kullanıyon demediydim. Politik görüş mukabili yani hangi şeritten gidiyon. Hem elin adamının pantolonunun fermuarıynan kimin ne işi olurkine. Bu devirde hacıynan HOCAdan korkcen derler bizim EGEde. hem talkım veriyonuz hemide CHPnin mitingini gidiyonuz. Foturaflar iyi çıkmış emme

Tarih: 16 Ağustos 2010, 01:09 - İp: 78.***.**4.21
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Emmi ben açık gömrüşlüüm..

Konuşan herkesi dinlerim.

benim için önemli olan kim olduğu değil kimin ne dediğidir.

Tarih: 16 Ağustos 2010, 01:24 - İp: 88.***.**8.18
tesfiyeci
tesfiyeci (üye)
Manisa / Amatör

Hocam bu gün İZMİRe kaçdımdı. hava sıcak mukabili . Çogu gençler sarmaş dolaş idi vapurda , metroda. Toplumsal ahlakımız için çok üzülüyom. Politik görüş ayrı bişey Toplumsal ahlak ayrı bişey

#tesfiyeci' tarafından 16.08.2010 01:38:06 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 16 Ağustos 2010, 01:34 - İp: 78.***.**4.21
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Emmi şimcik senin bu lafın üzerine çıkıp ben desem ki eğitim ve öğretimde kız erkek ayırımı yapmak lazım o zaman eminim ki "bie öğretmen de böyle derse" diye tepki alacağım..

Yok hiç kimse kimseden çekinmeden ulu orta su içiyorlar remezanlı remezanlı yemek yiyorla şapıtata şapırtata olmamza kardeşim diyeceğim o zmaan da "ne karışıyorsun hemşerim" falan diyecekler..

Onun için en iyisi siz söylemeden ben söyleyeyim

"ne karışıyorsun hemşerim..İsteyyern herkes istediği gibi sarmaşır dolaşır"

Tarih: 16 Ağustos 2010, 01:51 - İp: 88.***.**8.18
ozansan
ozansan (üye)
Yurtdışı / Reklam Fotoğrafçısı

Lazut Hocam fotograflarin enteresan ve sen bu isi bizden daha cok seviyosun belli.Evetmi hayirmi artik bu konu basligida sapti gitti ve siyasetide hic sevmem acikcasi.Isin dogrusu IMKB ye gecen cuma yuklu bir para yatirdim ve Evet cikarsa cok acayip primlenecek hisselerim.O yuzden koy gitsin siyasi mucadele,yasasin IMKB.Bizim Kemalinde performansindan cok memnun degilim acikcasi.Baykal benim adamimdi ama yediniz bitirdiniz garibimi,dogru soyluyeni dokuz koyden kovarlar misali.
Bu arada CHP nin mitingi sana cok guzel denk gelmis ve dogal fotograflar olmus.Madem fotograf sitesi azicikda fotolarla ilgili konusalim.

Traktorculere:

Massey ferguson a Evet diyorum bu arada.Dededen kalma eski vardi cok iyi para yapti zamaninda.Hatta bu kadar ediyomu diyede sasirmistik falan!!!

Tarih: 16 Ağustos 2010, 03:44 - İp: 221.***.**6.23
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

lazut hocam 1. fotoda chp liler senin kokundan evetçi olduğunu anlamış gibi bakmaktalar sana. efenim vazgeç şu araba kullanırken foto çekme huyundan. ezecen 20-30 cahapeliyi görcen gününü. recep bey sana bakar içerde ama. yihohohahaha.
tavsiyeci şu linki verde benide uğraştırma. ben tersten bakıyom foruma.

Tarih: 16 Ağustos 2010, 04:32 - İp: 78.***.**1.235
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Tayyip Amca için ölürüm be sen ne diyorsun emmi...

Tarih: 16 Ağustos 2010, 13:41 - İp: 212.***.**2.138
harmanci
harmanci (üye)
İzmir / Amatör

Çıbıkçı söyledi zaten hoca,atış serbest artık.
Ayırın gitsin kızları,erkekleri...
Bu önerinin İzmir Milli Eğitim'den çıkması da ne tesadüf değil mi?

İzmir ülkenin en demokrat,hoşgörülü,kimsenin kimseye karışmadığı kentidir.Gidin saat 19.00 sonrası Kordon'da çimler üzerinde zibil gibi insan olacaktır.Bira içeninden,çiğdem çıtlayanına,başı örtülüsünden mini eteklisine...Kimse birbirinden rahatsız olmaz,'sen n'apıyorsun ' demez.Daha geçen akşam İnciraltı'ndaydım,iki sevgili öpüşürken yanlarında iki ihtiyar namaz kılıyordu.
Ama bu olaylar size ters,asıl sorun da burada zaten.
Lazut'un dediği "ne karışıyorsun hemşerim..İsteyen herkes istediği gibi sarmaşır dolaşır" sözünü hakkaten yürekten söyleyebiliyorsan,söylemin gibi eylemlerin de bunu destekleyebiliyorsa o zaman gerçek 'özgürlükçü' sen olursun.
Değilse dilediğin kadar demokrasi,özgürlük lafı yap,hepsi yalan...

#harmanci' tarafından 16.08.2010 14:00:29 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 16 Ağustos 2010, 13:59 - İp: 78.***.**0.222
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Harmancı emmi insanları hayvanlardan ayıran özellikler vardır.Mesela uluorta çöşünü yapmaz..Mesela uluorta nanay da nanay yapmaz..Bunlar toploumsal ahlaktır.Ki toplumları ayakta tutan da bu tür yazılı olmayan toplumsal kuralla bütünüdrü..Yani toplumsal ahlaktır..

Özgürlüğü eğer sen isteyen istediğini yapar türü anlıyporsan o zaman ben başka bir şey dek istemiyorum.

Ama bir de elinde bu sözlerimdeki samimiyetimi ölçecek aletin varsa sen değil ben kalkıp gelecem oraya ölç diye..

Ama o zaman sen de başörtülülerin üniversitelere serbestçe girmesine izin verecen mi?

Tarih: 16 Ağustos 2010, 14:08 - İp: 212.***.**2.140
harmanci
harmanci (üye)
İzmir / Amatör

Kızdığına göre samimi değilsin sözlerinde...

İsteyen istediğini yapar deyince verdiğin 'uluorta' örneklerini mi anlıyorsun hoca.
İki sevgilinin sokakta öpüşmesi seni rahatsız eder mi etmez mi?
Birini içki içerken görmek seni rahatsız eder mi etmez mi?
Diyelim ki içten içten rahatsız etti,müdahale eder misin etmez misin?
Bu verdiğim örnekler toplumsal ahlaka aykırı mıdır değil midir?
Konya'da toplumsal ahlak ile İzmir'deki aynı mıdır farklı mıdır?
Bu sorulara vereceğin cevaplar ölçüttür hoca...

Üniversiteye isteyen istediği gibi girsin arkadaş.
Malatya'da oruç tutmadığı için çocuklar öldürülmesin,Konya'da küpe takan çocuklar dövülmesin,Kütahya'da şortla gezen kızlar taciz edilmesin arkadaş.

Demokratsan,özgürlükçüysen bunlara da karşı çıkarsın,başörtüsü yasaklarına da...

Tarih: 16 Ağustos 2010, 14:26 - İp: 78.***.**0.222