harmanci
harmanci (üye)
İzmir / Amatör

Evet Mi Hayır Mı?

Referandum öncesi netfotoğrafın nabzı nasıl atıyor?
Kişiselleştirmeden,kırmadan,dökmeden,hayatın içinden...
EVETse neden?
HAYIRsa neden?

Tarih: 25 Temmuz 2010, 02:36 - İp: 78.***.**2.255
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

emmi bak ben hakkımı kullandım. senin de kırk olmak üzere. sede evet de kurtul. diğer kırkı düşünürüz gali.

Tarih: 12 Ağustos 2010, 19:45 - İp: 88.***.**7.100
harmanci
harmanci (üye)
İzmir / Amatör

Üzüldüm Mustafa...

Tarih: 12 Ağustos 2010, 19:51 - İp: 88.***.**5.233
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

yoldaş senin kırk yılda bir doğru kontenjanın dolmadımı.

Tarih: 12 Ağustos 2010, 19:57 - İp: 88.***.**7.100
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

hadi 'evetli' iftarlar.

Tarih: 12 Ağustos 2010, 20:01 - İp: 88.***.**7.100
fujisever
fujisever (Objektif)
Hatay / Amatör

sağol hocam, üzülmüyorum artık, düşenin baya bir dostu oluyormuş, bugünlerde gördüm, ne saçma sözmüş o ...

okyanus emmi, şu sıkıntılı günlerimde beni güldürdün inan... sana da pazar emmi ye de sağol, siz atıştıkça benim moralim yerime geliyor...

ama yine de NAYIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR diyeceğim ... bir daha da kpss ye girmeyeceğim...

Tarih: 12 Ağustos 2010, 21:45 - İp: 188.***.**1.156
tesfiyeci
tesfiyeci (üye)
Manisa / Amatör

Emmiler bu sene oruç bana çok zor geliyo. Sahurda Nefsimlen cebelleşiyom Niyetlenemmi Niyetlenmiyemmi diyom. Burda hava çok sıcak bide döküm ocanı yakıyoz alminyum eritiyoz. Orucu tutuyoz işler kalıyo işleri tutsak oruç kalcek. Çalışmakda ibadet, oruçda ibadet. Havalar biraz serinleyi versede rahatlasak. Bu sıcaklar ne zamana kadar sürcekkine

Tarih: 13 Ağustos 2010, 00:07 - İp: 78.***.**7.209
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

tutuve gali emmi. sabır et. okyanus gibi öte yanda yanmak mı istersin yoğsam.
fuji Allah sabır versin sana.

Tarih: 13 Ağustos 2010, 00:12 - İp: 88.***.**7.100
harmanci
harmanci (üye)
İzmir / Amatör

Alın size mini referandum.
Deniz görmüş adamın hali başka oluyor tabi.
Sahilden sahilden...
ANKET

Tarih: 13 Ağustos 2010, 00:38 - İp: 88.***.**5.233
tesfiyeci
tesfiyeci (üye)
Manisa / Amatör

Kimin yanıp kimin yanmıcene allah bilir gali. Bİzamanın begrinde eyi bi hoca İstanbulun öbür yakasına geccemiş Sandalnan Bogazın kenarına gelmiş bogaz dalgalıymış Sandacıya evlat beni karşıya geçiriver demiş sandalcıda ince ince demleniyo imiş olmaz hoca deniz dalgalı demiş hoca kızmış Sen öbür tarafda YANCENNN dedmiş. Yandaki sandalcıya Söylemiş onlarda sandalda zar atıyo imiş olmaz hoca deniz dalgalı demişler Hoca yine kızmış Sizde YANCENİZZ demiş daha öbür sandalcı da sandalda demleniyo imiş hocaya seni karşıya geçirrim ama 3 misli para isterim demiş hocada tamam demiş. Tam bogazın ortalarında hoca sandalcıya evlat hem demleniyon hem 3 misli para istiyon sen 3 kere YANCENNN demiş Sandalcı hoca sen yüzmesini biliyonmu demiş hoca vallahi bilmiyom demiş Hah işte bak büyük bi dalga geliyo hoca sen şimdi esasdan YANCENN demiş

Tarih: 13 Ağustos 2010, 00:42 - İp: 78.***.**7.209
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

eee nolmuş niye seviyinoyunz.

Tarih: 13 Ağustos 2010, 00:43 - İp: 88.***.**7.100