harmanci
harmanci (üye)
İzmir / Amatör

Evet Mi Hayır Mı?

Referandum öncesi netfotoğrafın nabzı nasıl atıyor?
Kişiselleştirmeden,kırmadan,dökmeden,hayatın içinden...
EVETse neden?
HAYIRsa neden?

Tarih: 25 Temmuz 2010, 02:36 - İp: 78.***.**2.255
harmanci
harmanci (üye)
İzmir / Amatör

8846 cevap yazana kadar onu kucağında taşıdıysan pervanelik durum kalmamış demektir...

Tarih: 12 Ağustos 2010, 02:58 - İp: 78.***.**6.240
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Tarih: 12 Ağustos 2010, 03:02 - İp: 78.***.**0.61
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

hacemmi sahuramı kalktı idin. Allah gabıl etsin şimdiden.

Tarih: 12 Ağustos 2010, 03:10 - İp: 78.***.**0.61
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

evet diyenler

Tarih: 12 Ağustos 2010, 04:16 - İp: 78.***.**0.61
fujisever
fujisever (Objektif)
Hatay / Amatör

3 senedir 79-80 puan alıyorum atanamadım... niye mi Türkçeciyim de ondan... din kültürü öğretmenleri 46-55 gibi puanlarla atandılar(İzmir de din dersine girecek din öğretmeni kalmamıştı , hepsi müdür olmuştu geçen senelerde)... ne bileyim ben 333 paunla girdim üniversiteye, edebiyatçılar (eğitim fakültesi bile değil) 250-260 puanla girdiler... onlar 74-75 puanla atanıyorlar, ben 80 ile atanamıyorum...

daha nice örnek var, sayacak halim yok lakin... çok bozuk moralim...

alın size ADALET ve kalkınma partisi ...

hıyar öğretmen adayları, bu partinin yaptığı her işe evet diyenler, daha çok girersiniz kpss ye...

ben bir daha girmeyeceğim, cevabım hayır...

Tarih: 12 Ağustos 2010, 12:57 - İp: 188.***.**1.45
fujisever
fujisever (Objektif)
Hatay / Amatör

tayyip bu , birgün öyle der, öbürsü gün böyle der... her konuda... memurlar net te forum açmış biri, iyi hatırlatmış... aynen kopyalıyorum buraya :

Sayın Başbakanım, 2002 yılında İzmit mitinginde şu vaatlerde bulunmuştunuz:

"Şu sisteme bakın hele ülkede 72 bin öğretmen açığı var sen sınavla öğretmen seçiyorsun! (KPSS) Hangi akla hizmet ediyorsunuz? Bırak da öğretmenlerimiz okul seçsin göreve başlasın önüne niye engel koyuyorsun! Ama inşallah biz hükûmetimizi kurduğumuzda bütün öğretmenlerimizi göreve başlatacağız ve öncelikli olarak eğitim sorununu çözeceğiz."

Aynı yılda yani 2002'de de bunları söylemiştiniz:

"Yahu bir sürü bölüm öğretmenimiz boşta geziyor resim öğretmeni matematiğe müzik öğretmeni beden dersine giriyor; niye öğretmen ihtiyacı var. Ama bakın ki işe, bunlar bir de sınavla öğretmen alıyor! O zaman niye okutuyorsun bu öğrencileri? Yazık değil mi? Öğretmen almıyorum de bu evlatlarım okumasın boşuna! Ama biz iktidar olunca inşallah boşta öğretmen adayı OLMAYACAK."

Yer Samsun, yıl 2002. Samsun"da da böyle konuşmuştunuz:

"Buradan sözüm tüm genç öğretmen adaylarına. Siz merak etmeyin, biz geldiğimizde üniversiteyi bitirdiğimde ne yapacağım, sınavı ya kazanamazsam korkun olmayacak; çünkü sınav olmayacak!"

Sayın Başbakanım, aynı yıl İstanbul"da da şunları söylemiştiniz:

"Birçok gencimiz özellikle öğretmen adaylarımız işsiz kaldı. Ülkede eğitim çökmüş, köy okulları kapanmış, merkezdeki okullar bile öğretmen diye can çekişiyorken sen sınavla öğretmen seçmeye kalkıyorsun! Bıraksana genç öğretmenlerimiz gitsin çalışsın! O kadar sene beklet sonra al? O adamda artık heves kalır mı, öğretmenlik yapabilir mi? Ama inşallah biz iktidar olunca öğretmenler okulun bittiği gün hazırlıklarını yapacak, ertesi gün görev aşkıyla okuluna gidecek hiç merak etmeyin."

Geçici görevlendirmelerle, ücretli işçi çalıştırmakla, sözleşmeli atama yapmakla yeni neslin sağlıklı yetişeceğini düşünmüyoruz. Doldurun tüm boş kadroları, atayın öğretmen açığı bulunan okullara yıllardır atama bekleyen öğretmenleri.

Hatırlayın 2002'deki vaatlerinizi... Artık bize mesleğimizi yapma hakkımızı verin!

Tarih: 12 Ağustos 2010, 13:08 - İp: 188.***.**1.45
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Böyle yazarsan daha çok baklarsın atama için.

Tarih: 12 Ağustos 2010, 13:13 - İp: 95.***.**9.220
fujisever
fujisever (Objektif)
Hatay / Amatör

bu zihniyetteki insanları, mübarek ramazanda , Allah a havale ediyorum... dün akıttığım göz yaşlarında boğulursunuz inşallah cehennemde...

Tarih: 12 Ağustos 2010, 13:26 - İp: 188.***.**1.45
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Fuji bende hep söylemekteyim. Adalet ve Kalkınma Partesi değil. Sadece kalkınma partisi. HAksızlığı, adaletsizliği yapan babamda olsa kahrolsun.

Tarih: 12 Ağustos 2010, 14:32 - İp: 95.***.**9.220
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Amin emmi.
40 (kırk) yılda bir doğru laf ettin.

lakin yaşın henüz 36 ise bundan sonraki 4 senede bir tek doğru laf daha edemeyeceksin demekki.

Tarih: 12 Ağustos 2010, 18:56 - İp: 85.***.**1.173