harmanci
harmanci (üye)
İzmir / Amatör

Evet Mi Hayır Mı?

Referandum öncesi netfotoğrafın nabzı nasıl atıyor?
Kişiselleştirmeden,kırmadan,dökmeden,hayatın içinden...
EVETse neden?
HAYIRsa neden?

Tarih: 25 Temmuz 2010, 02:36 - İp: 78.***.**2.255
harmanci
harmanci (üye)
İzmir / Amatör

Ha bir de Antep'te ramazanda bira içiyor diye öğretmene soruşturma açılmasın arkadaş

Tarih: 16 Ağustos 2010, 14:48 - İp: 78.***.**0.222
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

demokrasi çok güzel bişeymidir..
sistemmidir..
yönetişim midir..
inançmıdır.. kazançmıdır..

zihniyetmidir,,
sosyopatlıkmıdır demokrat olmamak...

antepte ramazanda bira içen kişiye soruşturma açma insiyatifini kullanan yönetici demokrasi düşmanımıdır ki..

türk milletine öyle avrupai demokrasi fazla arkadaş.. yani uymaz.. hemde gereksiz..

biz lider sultasını ve oba düzenini benimsemişiz... bize zorla demokrasiyi gaktırmaya çalışıyorlar oda sağdan soldan çatlak yapıyor tabi..

Tarih: 16 Ağustos 2010, 15:07 - İp: 88.***.**5.48
makara
makara (üye)
İstanbul / Özel Gün Fotoğrafçısı

' demokrasi kaostur ' şerif martini
insanları birbirine kırdırmak ancak demokratik olduğu söylenen ortamlarda mümkündür.
demokrasilerde herkes haklıdır. iki zıt kutupların aynı anda haklı olması da bundan kaynaklanmaktadır.
en kötü monarşi bile en iyi demokrasiyi döver.
..
bunları yazarken tv deki 11880 amele taksi reklamı ve o aracın şöförü tüm konservemi bozdu gerisini unuttum. bir kere o numarayı çevirrisem öpsünler beni

Tarih: 16 Ağustos 2010, 15:37 - İp: 94.***.**5.157
ercan43
ercan43 (üye)
İstanbul / Amatör

"Malatya'da oruç tutmadığı için çocuklar öldürülmesin,Konya'da küpe takan çocuklar dövülmesin,Kütahya'da şortla gezen kızlar taciz edilmesin arkadaş. "
Harmancı'nın bu cümlesinin altına imzamı atarım.
Anadolu malesef son 30 yıldır Malezyalaştı.
Ben şahsen Kütahya'lıyım.
3 yıl önce bir yaz günü yolumuz o tarafa düştü. Kütahya'da bir gece konaklayacaktık. Yanımda eşim olduğu halde akşam üzeri footograf çekmeye çıkalım dedik. Sağ elimde makina, sol tarafımda bizim hanım, el ele tutuşmuş vaziyette hem de ana caddede yürüyorduk. Esnaftan bizi yabancı sanıp laf attılar. Başımdan o an sanki kaynar sular döküldü. Ne deyeceğimi, ne yapacağımı şaşırdım.
Demem o ki, bu işin AKP ile veya CHP ile ilgisi yoktur. Medeniyet ve çağdaşlık ile taassup zincirlerini kırabilmekle ilgisi vardır.
Anadolunun bir çok ilinde (ilçeleri saymıyorum. Onlar zaten kayıp) Ramazanda sokakta su, sigara içemezsiniz. Bir şey yiyemezsiniz. Ha.. İstanbul, Ankara, İzmir gibi illeri aklamış değilim. Onlarda da bu kabil bazı olaylar geçmişte olmuştur. Ama anadolu kadar değil...
Anadolu malesef taassup zincirlerini kıramadığı gibi, gittikçe daha da kötüleşmekte...
Eğer açılım yapılacak sa önce bu konulardan başlanmalı...

Tarih: 16 Ağustos 2010, 18:23 - İp: 217.***.**0.250
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

eskiden bizim taşra ilçesi ve köyünde ramazan dahi olsa oruç tutmayanlar rahat bir şekilde yemeğini yer suyunu içer üstüne de cigara tellendirebilir idi.
ne köyde ne de ilçede bu kişiler yadırganmaz ve kınanmaz idi.
lakin zannımca şimdi öyle değildir.

Tarih: 16 Ağustos 2010, 18:33 - İp: 85.***.**6.249
makara
makara (üye)

başörtüsü olduğu için kürsüden indirilen küçük kızımıza haber vereymde buraya üye olsun
lakin öğrenmesi gereken çok şey var kanımca

Tarih: 16 Ağustos 2010, 18:38 - İp: 94.***.**5.157
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

bülen tarınçın 23 nisan bayramında millete çocuk diye yutturmaya çalıştığı saçlı sakallı burma bıyıklı emmiyide getirelim.

Tarih: 16 Ağustos 2010, 18:56 - İp: 85.***.**6.249
harmanci
harmanci (üye)
İzmir / Amatör

Haber 1

Haber 2

Garip 4 örnek daha

Bunlar basına yansıyan olaylardan bazıları.

2005'te Konya'da bir AVM'de iftar saati civarı alışveriş yapma gibi bir hatanın içerisine düşmüştüm.Sepetteki mallarla market içinde mahsur kaldım,kasiyerler iftardan dönene dek...

İktidarla ya da demokrasiyle alakası yok bu durumların.Savunma mekanizmasını çalıştırma anlamsızlığına düşme makara.

Bu coğrafya,çoğunluktan olmayanı ötekileştirme gemisiyle yolculuk yapıyor yüzyıllardır.'Biz bu ülkenin zencileriyiz' diyenlerin mürettebatın çoğunluğunu oluşturması da ayrı bir durum...

#harmanci' tarafından 16.08.2010 19:18:07 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 16 Ağustos 2010, 19:17 - İp: 88.***.**5.223
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

harmancı emmi nerden uydurdun sen Kütahya da şortlukızların gezemediğini. Kominist uydurması işte. Bizde kimse kimseye karışmaz. Gel gör .Öyle uzaktan atma. Hatta bizdeki mini etekli okul kızı sizde bile yoktur. Bunu meziyet olarak söylememekteyim. bir vakia olarak söylüyorum.
İstanbulda izmirde otur sonra anadolu ile ilgili uydurma fikirler at ortaya. Allahın yoldaşı.
Plajlarda haşema giyenlere saldıranlardan niye bahsetmiyorsunuz.

Tarih: 16 Ağustos 2010, 20:40 - İp: 78.***.**2.100
makara
makara (üye)

toplumun bir kesimine yapılan eziyet diğerlerine de yapılmasını meşrulaştırıyormuş gibi bir hava var
ama kimse açıkça söylemiyor

Tarih: 16 Ağustos 2010, 20:44 - İp: 85.***.**4.21