Fotoğrafçılık Forumları
Evet Mi Hayır Mı?
Referandum öncesi netfotoğrafın nabzı nasıl atıyor?
Kişiselleştirmeden,kırmadan,dökmeden,hayatın içinden...
EVETse neden?
HAYIRsa neden?
''Deniyor ki rejim değişecek.Kardeşim rejimi ayakta tutan zaten bu halk değil mi..eğer değiştirmek istiyorsa değiştirir.Kİ KİMSENİN BÖYLE BİR NİYETİ YOK. ''
cevap:Değil...
Gören,duyan da sizi sosyalist sanacak.
70'lerde 'Devrim bugün yarın yapılacak.' dendiğinde 'ulan komünistler gelecek dötümüzü kesecek' diye kıvrım kıvrım kıvranıyor,camilerden fetvalar yayınlıyordunuz.O zaman 'halk değiştirmek isterse değiştirir kardeşim' demiyordunuz da rüzgar size esince mi halkçı oldunuz be ey sevgili kardeşim...
lazut hocam eyi demişsin bu ulusalcı kesimine.
siz örgütlenince iyi biz örgütlenince sarosçu toroscu.
yarsav gayrihukuki kuruldu. oh annacınada demokrat hukuk çıktı.
sorosların değil torosların partisiyiz emmi.
harmancı emmi sende mazur gör. emmiler 50 yaşında bir gece uyurkene sağdan sola dönüverip demokrat oluverdiler. Keza ömürleri demokrasiye küfür rejimidir diye fetva vermek ve dinlemek ile geçmiş idi.
demokratın sonradan görmüşüylede hiç başa çıkılmaz emmi.
neyse emmiler az da olsa ilerleme var. kanımız aksa da zafer islamın naralarından hiç olmazsa yalandan da olsa demokratız ayaklarına geldiniz bari.
allah yolunuzu açık ede
gazanız mübarek kılıcınız keskin
kalkanınız kalaylı olsun emmiler.
yavaş yavaş doğru yola geliyorsunuz netekim.
lakin önünüzde bu hızla gider iseniz 100 sene yol var daha.
keza deve ile yol aldığınızı farz ediyorum.
deve yavaştır lakin torku yüksektir.
pazaremmi i30 aldınmı emmi. kırmıziii beyaz diye bangırdıkları motorlu taşıt aracı omu emmi ?
o i20 emmi. türk malı o. ben türk malı arabaya binmem. soz dizim derde gardı matriksin fitillerinden. keza kışın sovuk gelmekte.
diğer dediklerini annamadım.
Pazar emmi ne ugrasıyon öle matrix lerlen alaman malından şaşma gali bu arabayı al 200 dizel 16 onyedi kuruş yakar. Zati 1 ay daha satılmassa ben alcem onu
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-200-mercedes-200-te-diesel-1986-stationwagon/detay
#tesfiyeci' tarafından 10.08.2010 00:59:24 tarihinde düzenlendi.
Buyur burdan yak..
Tesfiyeci emmi hayatımda dah hiç kitap okumadım.
3+3+7+10 =23 yıl okududuğum ve okuttuğum inkılap tarihini anlayamamışım..
Yiter ya yiter ya...ben de anlamak istiyorum bu inkılpları..
Allah rızası için şu mikemmel bilgilerinle beni aydınlat ta öğrenem artık ..
Ya da cehapeye üye mi olsam onları anlamak için..
Ama memur adama yassah byle şeyler..
Ne yapsam bilmiyorum ki..
........................................
Okyanus ve harmancı emmi beni sorgulamadan önce siz kendinize bakın..
Halen daha kominist düzeni savuna biliyor musunu?
Ya da halen daha biz sizden daha demokratız biz köküne kadar demokratız diyebiliyor musunuz
Ha yok konu islami düzen ile demokrasi düzeninin bamaşka eyler olduğu ise islami rejimde - yanlış uygulamalrı var onları kastetmiyorum - devlet başkanının halkın oyları ile seçildiğini hatırlatmak isterim..
hukuk tarhi okuyanlar bunu benden çok daha iyi bilirler.
Köy halkı muhtarını seçer muhtarlar kaymakmı seçer kaymakamlar valiyi valiler de devlet başkanını..
Sizce bu demokratik değil mi?
....................................................
Neyse emmiler sonuçta hepimiz kardeşiz
Hepimizin iki metre kumaşlık işimiz var..
Üstelik şu güzelim hayatı yaşamak için bir tek şansımız var
'hayır' cephesi hala tutarlı bir gerekçe sunabilmiş değil. medyada gördüğüm kadarı ile oylamayı ısrarla akp oylamasıymış gibi göstererek esas konuyu örtbas etmekteler.
onca işkenceyi yaşamış kesimden kimilerin de hayır demesini ben idolojik körlük olarak kabul ediyorum
ssk cı kemal efendinin dediği gibi emekli sorunu cart sorunu curt sorunu değil.
kenan evren gibilerinin yargılanacağı günleri 4 gözle bekliyorum
Kac kere diyoruzda ayni Basbakan gibi anlamamakta inat ediyorsunuz.12 Eylul diye diye evet toplamaniza zaten gerek yok ki.CHP zaten demedimi ona katiliriz sonuna kadar diye.Hemen yargilayin hatta,bu yol acilmisti zaten ve acikda.Hala ayni mevzu.Milletede hala ayni hikaye meydanlarda.Gordunuzmu Basbakani Yargida sorun var adamlarimizi koymamiz lazim bu boyle gitmez dedigini meydanlarda!!!Yargidada aslinda yarim sorun var.Baksaniza ozel yetkili savcilar ordusu emirlerinde zaten.Kim kimi yargiliyo,neden yargiliyo falan hala devam eden,sonu Avrupa mahkemelerinde bitecek bir surec.Maksat Yuksek yargiyida kendilerine benzetmek hepsi bu.He sonra 2. show baslayacak.Arka saglama alininca hani su var ya dokunulmazliklari kaldiralim mevzusu,Basbakan eger istedigini alirsa ,ey ahali duyduk duymadik demeyin, Dokunulmazliklar kaldiriliyor show u ile sahalara inecek.Yani gene trubunlere oynuyacak bir malzeme hazir olucak sizin anlayacaginiz.Sonra sizinle birde ,bak adam kaldiriyor iste helal olsun mevzusunu tartisir iyice fitik oluruz artik.
Ne malzeme varmis su memlekette tribunlar icin yahu...O yuzden CHP Messiyi transfer edicek diye geyikler geziyo sagda solda...
PEKEKE yol kesip hayır porpıgandası yapmış. Sizin adamlar demeki.
konu dönüp dolaşıp hatta dolaşmadan
akp nin yapabildikleri yapamadıklarından daha çok zaten daha neyin seçimi allalaaa noktasına geliyor.
ama bu parti seçimi değil
hem zoom alayım hemde makro çeksin. yok böyle bişey
İlgili olabilecek konular
-
Hüseyin Ceyhan - Erol Çöke Sarı Yazma Yakışmazmı Güzele
04 Ara. 2024, 19:43 prodersler
06904 Ara. 2024, 19:44
prodersler -
Kendi Telefon Numaramızı Öğrenme Imeı Kodu Öğrenme
02 Eki. 2024, 18:48 prodersler
019302 Eki. 2024, 18:49
prodersler -
-
İup İşgücü Uyum Programı (typ) Başvurusu Nasıl Yapılır
05 Eyl. 2024, 22:47 prodersler
021405 Eyl. 2024, 22:48
prodersler -
Fotoğrafın Geleceği: Bugünüm Var mı Ki, Yarınım Olsun!
04 Ara. 2023, 21:07 miratcenk
077304 Ara. 2023, 21:08
miratcenk -
Fotoğraflarımıza Bokeh Ve Havai Fişek Efektleri
02 Kas. 2017, 15:26 prodersler
1493309 Haz. 2023, 19:01
havaifisek -
Filmi Düzgün Çıkaramadım Direkt Çıkardım Sarmadan Yıkanır Mı
27 May. 2023, 19:48 nuref
1124728 May. 2023, 14:11
fdiker -
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı