Fotoğrafçılık Forumları
Evet Mi Hayır Mı?
Referandum öncesi netfotoğrafın nabzı nasıl atıyor?
Kişiselleştirmeden,kırmadan,dökmeden,hayatın içinden...
EVETse neden?
HAYIRsa neden?
olmaz efendim olmaz. po-li-tika yassahhh iş okadar
bu ara bende okyanus'a merhaba diyeyim,
doğum gününü kutlamak için.
desi kutlamış ,desinin peşindeyim...
nice nice mutlu yıllara Okyanus,güzel, sağlıklı ,huzurlu ,mutlu yaşa.
EVETse neden?
HAYIRsa neden?
neden 3, seçenek PORETOSTO olmasın
..........................
Okyanus emmi foturaf bana ait değil..
Üstelik ben de çekmedim..
Ama ilginçtir sizin kiaplardan arakladım.Daha önce nasıl görmezsin şaşırdım.
Atalarını maymuna dayandıranların kitaplarından yani...
Her ne kadar homo erectusa ait bir foturaf olsa da komini darbelicus sapienslerin de buna benzediğini söylüyorlar..
...............................................................
Bu arada okyanus emmi sen 12 eylülde ne yapıyordun.Hadi biz top oynuyorduk..
Yoksa sen ülkücü avında mıydın, polis vındamıydın, dükkan mükkan kırma peşindemiydin..
Yani sanki duyan da o zamanlar çok iyi bir şeyler yapıyordunuz da bizim top oynamamız gözünüze baıtyor..
Elin abd si ülkücüleri elin sscb lisi koministleri sürdüler sokağa yediniz birbirinizi, cam bırakmadınız, düzen bırakmadınız sonra çıktı netekim paşa o da ne adalet gözetti ne insan hakkı hepinizi bir güzel oturtu yerlerinize ,o suçlu olmuyor, siz suçlu olmuyorsunuz ama şimdi "bunlar yanlıştı" diyenleri top oynamakla suçluyor "sana ne oluyor lan" diyorsunuz..
Ne denir bilmem ki..
verin oylarınızı hayır, şimdi de imam gandi efendinin yaptığı gibi bir fatiha çekeyim:
"el fatiha...
Doğum günümü kutlayan ve kutlamayan dostlar sağolsun.
Getti bi kontör daha hayat denen bu yoldan.
Hepinize mutlu huzurlu uzun ömürler dilerim.
Lazutemmi, bırak 12 eylül ün darbesini yiyenler kendisi karar versin ne diyeceğine.
O adamların hepsi senden de recepten de iyi bilir siyaseti ekonomiyi sosyolojiyi.
12 Eylül anayasasının şimdiye kadar kaç maddesi değişti biliyormusun ?
Kimse de sırf değişiklik olsun diye şimdikinden daha faşizan, toplumu faşizme götürecek bir anayasaya evet demez.
Darwin i falan da bir kenara bırak konuyla alakası yok.
Madem anayasadaki 12 eylül kalıntılarını temizleyeceksiniz. Kaldırın o zaman zorunlu din derslerini, kaldırın o zaman yök ü, kaldırın milletvekili dokunulmazlığını biz de evet diyelim.
Sen sadece şu soruya cevap ver madem.
Anayasa ya evet dersek ne olacak? 12 Eylül darbesiyle ilgili ne yapılacak anayasaya evet çıkarsa ?
Pardon bir şeyi unutmuşum.
12 Eylül de darbe şakşakçılığı yapan fetullah bugün ne diyor :
Değil sadece kadını erkeğiyle, çoluğu çocuğuyla ve dünyanın dört bir yanına dağılmışıyla hayatta olan insanları, imkân olsa mezardakileri bile kaldırarak o referandumda "EVET" oyu kullandırmak lazım. Mezardakiler bile kalksın. Ben zannediyorum kalkarlar da.
( Fethullah Gülen ABD )
Hocaefendi, 12 Eylül anayasasını desteklediğin söyleniyor. Kenan Evren’in de cennetlik olduğunu buyurmuşsun. Hal böyleyse, hangi yüzle gidip 12 Eylül’ün mezara koyduğu Erdal Eren’den, Necdet Adalı’dan evet oyu isteyeceğiz? Bence hiç denemeyelim. Mezardakiler kalkarsa önce seni beni paralar.
mhp + dtp + chp = HAYIR
AK ama çok AK Parti = EVET
ETEKLERİNİ TOPLAYIP GİDECEKLER.. DAHA EVVEL ŞAPKALARINI ALIP GİDENLER GİBİ
bahçeli hayatında ilk defa doğru bir laf etmiş.
mezardakileri bıraksında kendi gelip " evet" oyunu kullansın.
Onu bırak bunu bırak ona dokunma buna karışma..
Sen onu de sen bunu de..
"Darwin i falan da bir kenara bırak konuyla alakası yok. "
Eşşeğin nü sanatının bu konuyla alakası ne ...
Sanırım kendini netekim paşanın yaverlerinden zannediyorsun.
O zaman ne diyeceğimi de sen de de boşuna yazmayayım. Gidip şu meşhur eşşek nü sanatım ile uğraşayım..
......................................
O adamlar recepten de benden de iyi biliyor ama sen hariç..Öyle ya bi dünya var bir de siz varsınız..Biz hiç bir şeyden anlamayız..Zaten anlamadığımız için 70 yıldır bir adım attıramadığınız ülke o kadar ağır ekonomik krizden yıkılmadan çıktı .
...................................................................
Okyanus emmi bu anayasa değişikliğinin 12 eylül ile olan ilişkisini sen de ben de çok iyi biliyoruz.Teste falan gerek yok.
Halkın egemen olduğu bir ülkede halkın çoğunluğunun seçtiği milletvekillerinin çıkardığı yasaların uygulanmasını engelleyen mercide neden bu milletvekillerini temsil eden "birisi" yok..
Hani keşke 12 eylülün tüm paşalları yargılansa..Hepsine tek tek hesap sorulsa..Ama bugün 35 maddeyi ileri süren efendilerin aklı onlarca yıl neredeydi.Ha ama tabi onlar gene haklı..öyle ya recep bey sahtekar..recep bey falan filan..Ama o falan filanın açtığı yolda ilerliyor gandi efendişiler haberi..
Hiç bir parti umurumda değil.:Bu ülkeye kim bir çivi çakarsa ben onu bilirim..Onu söylerim.Propangandalrın hiç birinin gözümde değeri yok..Ben gerçeklere bakarım..ne demiş ne yapmış ona bakarım..
...............................................
Hocaefendi ne demiş ne etmiş şu an beni ilgilendirmiyor..Senin anlayacağın dilden söyleyeyim "ben fethullahçı değilim"
Lazut hocam sallıcesen mal saybinin kılıcını salla. Mal sayibi Turkiye cümhuriyeti Hökümet kiracı. Bu günlere 90 senelik cümhuriyet birikiminlen geldik. Sizin maaşları Hökümetciler cebindenmi veriyo sanıyon. 90 senelik birikimi var bu ülkenin. Foturafı cok güzel cekmisin ayna mukabili . cok iyi net çıkmış
İlgili olabilecek konular
-
Hüseyin Ceyhan - Erol Çöke Sarı Yazma Yakışmazmı Güzele
04 Ara. 2024, 19:43 prodersler
06904 Ara. 2024, 19:44
prodersler -
Kendi Telefon Numaramızı Öğrenme Imeı Kodu Öğrenme
02 Eki. 2024, 18:48 prodersler
019302 Eki. 2024, 18:49
prodersler -
-
İup İşgücü Uyum Programı (typ) Başvurusu Nasıl Yapılır
05 Eyl. 2024, 22:47 prodersler
021305 Eyl. 2024, 22:48
prodersler -
Fotoğrafın Geleceği: Bugünüm Var mı Ki, Yarınım Olsun!
04 Ara. 2023, 21:07 miratcenk
077304 Ara. 2023, 21:08
miratcenk -
Fotoğraflarımıza Bokeh Ve Havai Fişek Efektleri
02 Kas. 2017, 15:26 prodersler
1493309 Haz. 2023, 19:01
havaifisek -
Filmi Düzgün Çıkaramadım Direkt Çıkardım Sarmadan Yıkanır Mı
27 May. 2023, 19:48 nuref
1124728 May. 2023, 14:11
fdiker -
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı