Fotoğrafçılık Forumları
Deli Topiği
Şöyle 4/4 lük bir polemik bulsam
Milleti birbirine kırdırsam
Canım sıkılıyor…
benim rüyalarımın bir kaçtane favori mekanı vardır. Biri bizim köydeki ırmagın kenarındaki yer. ASlında sıradan bir yer. Yani rüyama girmesini gerektirecek herhangi bir özel anım yada sıradan bir anım dahi olmadı. Ama ne hiktmetse rüyalaramın ana mekanı orasıdır.
Birde bozuk para çok görürüm rüyamda. Bir bakmışım yerde bozuk para onu alayım derken diger yanında bi tane ordan iki tane ordan bi tane daha diye diye orurup rüyanın ne şekilde bitecegini beklerim.
Buguen kadar rüyamda o kadar bozuk para topladım ama o rüyamın sonunu getiremedim. Hayır bari topladıklarımı bi yerde degerlendireyim. Kendi kendime kızıyorum sonra. MAdem o kadar para biseye yarmaaycak toplama bi daha. Ama yien olmuyor topluyorum.
allah akıl fikir versin ne diyim..
sanırım akli sorunların var.
Hiç karabasan göreniniz var mı, ben bundan 4 yıl önce yaşadım.
Askerde hep anlatırlardı inanmazdım ta ki kendim yaşayana kadar,
çok sıkıntılı bir dönemden geçtiğim günlerden birinin gecesiydi uyumak için ne kadar mücadele ettimse olmadı gecenin bir yarısı yatağımın sallandığını hissettim önce deprem oluyor zannettim, kalkıp doğrulmak istedim olmadı vücudumda gözlerim hariç hiç bir yerim oynamıyordu sonra ayak ucumda beyazlar içerisinde birini gördüm ancak başını göremediğim için erkek mi ya da kadınmı bilemiyorum, kendi kendime beni almaya geldiler heralde yolun sonundayım dedim. bir kaç saniye böyle geçti bağırmaya çalıştım sesim çıkmıyordu, sonra aklıma dua etmek geldi duayı okuduktan sonra görüntü kayboldu yatak sallanması durdu bir kaç snye sonra tekrarını yaşadım olayın ve bunu insanlara anlattığımda kimse inanmadı (olayı yaşayanlar hariç) kimine göre tansiyon dengesizliği kimine göre iç sıkıntısı idi ama bana göre gördüklerim gerçekti ve araştırdım uykuda beyne giden oksijenin birkaç saniyeliğine kesintiye uğraması sonucu oluyormuş...
bugune kadar hic sayısal loto oynamadım diyipte oynasam kesin çıkar diyenleri bir türlü anlayamam
tv lerdeki reklamlarda üst köşede tanıtım reklamı yazısına uyuz oluyorum reklamın tanıtım için olmayanı damı var biz bilmiyoruz.
ya da biz salakmıyız ki ekranda bu yazıyı yazma ihtiyacı hissettiler...
Abd de sigara üreticisi firmalara açılan tazminat davalarını nasıl kazanıyorlar hem sigaranın zararlarını bilerek iç hemde tazminat al,
peki silahla intihar edenlerin yakınları niye silah üreticilerine ya da mühimmat üretenlere dava açmıyoralar ikisinin arasında ne fark var?
atakan ben gördüm abi karabasan hemde bisürü herkes basıyordu kara o güzelim bembeyaz karı ayaklarıyla kirletiyorlardı
nasıl bir duyguydu her yerin kitlendi değilmi karabasanları görünce bu soğukta nasıl çıkayım diye kendi kendine direndi kara basayım mı basmayayım mı diye
kara basma iz olur
güzellerde naz olur
gündüz gelme gece gel....
yoksa sen karda yürüyüp izini belli etmeyenlerdenmisin
ya da afyonkarahisarlaştıramadıklarımızdanmısın
evet ya gitti güzelim kar içim ürperdi karabasanları görünce hiç tavsiye etmem karabasanı görünce hemen gözünüzü kapatın abicim
İlgili olabilecek konular
-
Gel Ayşe'm Allah'a Edelim Dua Hüseyin Ceyhan
12 Eki. 2024, 16:15 prodersler
018312 Eki. 2024, 16:16
prodersler -
Listede Olmayan Fotoğraf Makine Modeli.
12 May. 2024, 23:54 mr.mehmet
061112 May. 2024, 23:55
mr.mehmet -
Pinhole, İğne Deliği Fotoğrafçılığı
04 Tem. 2008, 15:07 oguzhanman
6768706 Ara. 2021, 12:07
maho99 -
-
Selma Geçer Başımdaki Sevda Yeli Bazen Arsız Bazen Deli
05 Tem. 2021, 13:25 prodersler
0115705 Tem. 2021, 13:26
prodersler -
Karagöz İle Hacivat: Tuzsuz Deli Bekir
26 Mar. 2021, 19:07 serdar102
1146726 Mar. 2021, 19:10
serdar102 -
Yeni Başlayan Birine Hangi Modeli Önerirsiniz ?
21 May. 2016, 13:32 anyas
1243821 May. 2016, 14:08
ercan43 -