Fotoğrafçılık Forumları
Altındeş Tv.
Bundan sonra Altındeşle ilgili bütün videoları burda yayınlamayı düşünmekteyim.
İlk olarak diş fırçalıklarındaki tehlike. Bireken suda yaşayan canlılar. Aman su birikmesine izin vermeyin.
1-diş fırçalığında biriken sudaki hayvanat.
2-aynısının yakın çekimi
3-Altındeş toki inşaatı
4-Altıntaşta ilk kar
5-Bacanak düğün
#pazarbey' tarafından 12.12.2010 02:21:06 tarihinde düzenlendi.
kazıldı emmi.
büro ile ev arası 2 km.
lakin ya yarım sahatte gitmekteyim.
yahut 5 km yol dolaşmaktayım çabuk gitmek mukabili.
kazarak yer altına inidirecekler istanbul dahili sınırları içinde seyrü sefer eden şoförlü arabaları.
lakin şeyhülislam demiş idi ölmeden toprağın altına girmek cayiz deyildir diye.
Bari kazılmış iken hazır büroyu da tadilata soksan ya, geçiçi bir yere kaç, o zaman zarfında işini amelini oradan idare et..Bahanesi olur idi müvek'lere..
Bi yığında para ona gidecek,, gönderemmi marrangozlarımı sana.,ne istersen onu yaparlar , zilzele olsa onlar ayakta kalır ahşap kalitesi yönünden.
emmi zahiiri amel zaten büroyu tadilata sokmaktayım.
keza pilanlama ve proceyi yaptık.
lakin benim odaya 35 m2 parke lazım.
keza aradaki alçıpan duvarın kaldırılması, kartonpiyer ve alçıdan perdelik yapılması gerekmekte.
keza deri koltuk vs. gibi medarı iftihar ameller de pilan dahilinde.
hepsini yapan müvekkiller var keza.
hep ben onlardan para bekler iken, onlar benim işi yapsın onlar para beklesin biraz da emmi.
deri koltuk için araştırdım emmi. bütün inek derisi işlenmiş halde 84 dolar imiş. lakin deri koltuklardaki fahiş fiyatlar esasında yersiz imiş.
İndistandan geliyor emmi o koltukların şiyleri..İstersen biyazıt tramvy turağı ile çembirlitaş turağı arasında, solda tavıkpazarına giden yol girişinde (sokağa girerken türbe gibi şiy vardır) esnaf kapısının önüne dik dik koymakta koltuk kumaşlarını, oraya gidince (atliyeye yakın), bir bak derim,elleyip cigara değdiripte.kartelalar da var içeride bireysel bazda bakaraktan..
#kumköy34' tarafından 16.11.2010 01:09:38 tarihinde düzenlendi.
Her olur abi işini müveklere bırakırsan gazık yirsin ona göre, nasılsa para çıkacak bundan derler zati..
Emmiler biz laylom koltuğu bulamaz iken sizler deri mukabilli koltuk demektesiniz. REvamadır bu.
KEza biz enayi imişiz emmiler. HİÇbir borcum yok. Vergimi zamanında öderim hep. Lakin gnee af çıkmış. HErkeş taksit taksit ödecekmiş. BEnim künahım ne idi.
Ukraynada bi kadınlar var imiş. Başları her olayda soyunmaya hazır 300 kadınım var der imiş. Niye bizde yok emmi. Kumköy emmi ile gider çeker idik keza.
Emmiler ben ABANTA gitçem ta belli deyilya heral gitçem. Fed 5nen çekçez gali foturafları.
Sana elli kere çıkar pasportu gidelim diyoruz ama gelmiyorsun ki..Başlarındakini de çekeriz sonlarındakini de,sen o işi bana bırak Ukryn da..
Emmi garadeniz bölgesinde çok AYI varmış. kıss kıss kıss
niye kıs kıs emmi.
İlgili olabilecek konular
-
Sony Hd1000 Hdmi Den Ses Gelmiyor Tv Ye
23 Ara. 2018, 06:00 basin45
3502431 Ara. 2018, 02:59
prodersler -
İnstagram Hesabını Kapatma Ve Igtv Video Yükleme
24 Ara. 2018, 13:52 prodersler
0482524 Ara. 2018, 13:53
prodersler -