Fotoğrafçılık Forumları
Altındeş Tv.
Bundan sonra Altındeşle ilgili bütün videoları burda yayınlamayı düşünmekteyim.
İlk olarak diş fırçalıklarındaki tehlike. Bireken suda yaşayan canlılar. Aman su birikmesine izin vermeyin.
1-diş fırçalığında biriken sudaki hayvanat.
2-aynısının yakın çekimi
3-Altındeş toki inşaatı
4-Altıntaşta ilk kar
5-Bacanak düğün
#pazarbey' tarafından 12.12.2010 02:21:06 tarihinde düzenlendi.
bari ilgi gavanozu atmasaydın da, ticari takdim şeklinden yola çıkarak arar bulurduk nerden menşe-i yapılıp çıkma mertebesini..
Evet eyi idi fişne riçeli..
sahte vişne olmasın emmiler.
keza bugün metro markette angus eti gördüm.
tv lerde duymakta ve her seferinde kendime sormakta idim angus da ne ki diyende.
bufalo tarzında bir büyükbaş sanmakta idim.
meğerse yanılmışım hayatımda ilk defa.
bildiğin sığırın dananın bir cinsi imiş. ( holştayın vs. gibi )
Gafası kare şeklinde olan , eti herhalde bek makbûl olmayan birnevi şiy demekki o "hu hu aguşu/bu çıkamaz yokuşu" ayvan bazında,,emmi.
Almasaydın sende bari..
Sabte değil idi emmi gavanozdaki fişneler..Şimdide altındeşte bulamama sorunu var onlardan..Yani gene eyi olan bişide bile sorun çıktı ..bulamama sorunu..
Sana da getirsin istersen,yi bak zabahnenney büronda,az da üzerine darçın serperek yi ama..
emmiler ikinizede alem fisne ireçeli gali.bi tabak deha makarna yimekteyim yemek üstü mukabili. keza severim makranayı.
Unutmadan al fişne ireceli emmi, kafayı çarptıktan sonra unutkanlık velhasıl olmuş idi sende..Kırkkere hatırlatırım ben sana merak etme..
bende kesme magarnadan yidim de hazım etsin diye üstüne de iki elima yidim mecburen..
emmi gavanozu atmasa idin bari,fişnelerin..kim üretmiş satmış bakardın.
emmi anavarza balı vardır. eyi baldır. ben bi altınparmak bide onu alırım. onun ireçeli idi.
Kumköy emmi nasıl fişne ireçeli istiyon sen yardımcı olem ben sene. Esah fişne ireçeli güneşte oluyo. Keza apartıman çocukları bilmez. Gırsallılar eyi bilir bu işleri. Arı gelmesin deyyi ince tülbentnen üstü örtülür. Yayvan galaylı bakır sini nin içinde güneşde bişirilir hakiki fişne reçeli. Şimdiki garılar bilmiyo bu işleri gali al gel yiyem demekdeler. Emmi çok istiyosan buluverem ben sene 1 iki kavanoz hakikisinden gönderem cargo mukabili
Valla eskiden hakiki ağaçların yerlerini bellerdik, gidip toplar evdekilere gaynattırıp irecel yaptırır idik organik bazda, biliyık yapılmasını da, artık o eski fişneler yok olmakta memleketsel bazda,, ..
Bügürtlenden çeşitli damıtmalardan geçirip işkide yaptırır idik, irecelini de..Gülü de ham incirinde,ayva mayva, lakin havalar sapıttı, ne etsekde eski tad yok ürünlerde.
Sen bul gönder madem illa elinde imkân-ı dahil-i hususiyetin var ise, açar yiriz şeerde..
Eyi tursuda gurdurur idik, sahilden denizden iyi bir iri tursu taşı kapıp, tursular havaya kalkmasın diye üzerine koydurur idik.Dansiyon kulesterol hakeza idi o zamanlar.
kumköy emmi. tesuiyecei alemiyon zehirlenmesine maruz galmış. keza onun adı ireçel deyil pestildir. erik pestili, fişne bestili yapılır öyle. celibonun yerlisi.
İlgili olabilecek konular
-
Sony Hd1000 Hdmi Den Ses Gelmiyor Tv Ye
23 Ara. 2018, 06:00 basin45
3502431 Ara. 2018, 02:59
prodersler -
İnstagram Hesabını Kapatma Ve Igtv Video Yükleme
24 Ara. 2018, 13:52 prodersler
0482524 Ara. 2018, 13:53
prodersler -
-
Kartvizit Tasarım Vektörelleri Mega Paketi