pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Altındeş Tv.

Bundan sonra Altındeşle ilgili bütün videoları burda yayınlamayı düşünmekteyim.
İlk olarak diş fırçalıklarındaki tehlike. Bireken suda yaşayan canlılar. Aman su birikmesine izin vermeyin.

1-diş fırçalığında biriken sudaki hayvanat.

2-aynısının yakın çekimi

3-Altındeş toki inşaatı

4-Altıntaşta ilk kar

5-Bacanak düğün

#pazarbey' tarafından 12.12.2010 02:21:06 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 29 Eylül 2010, 17:19 - İp: 88.***.**3.109
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

bari ilgi gavanozu atmasaydın da, ticari takdim şeklinden yola çıkarak arar bulurduk nerden menşe-i yapılıp çıkma mertebesini..

Evet eyi idi fişne riçeli..

Tarih: 15 Kasım 2010, 18:08 - İp: 88.***.**8.156
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

sahte vişne olmasın emmiler.

keza bugün metro markette angus eti gördüm.
tv lerde duymakta ve her seferinde kendime sormakta idim angus da ne ki diyende.
bufalo tarzında bir büyükbaş sanmakta idim.
meğerse yanılmışım hayatımda ilk defa.
bildiğin sığırın dananın bir cinsi imiş. ( holştayın vs. gibi )

Tarih: 15 Kasım 2010, 18:50 - İp: 85.***.**8.168
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Gafası kare şeklinde olan , eti herhalde bek makbûl olmayan birnevi şiy demekki o "hu hu aguşu/bu çıkamaz yokuşu" ayvan bazında,,emmi.
Almasaydın sende bari..

Tarih: 15 Kasım 2010, 20:43 - İp: 88.***.**8.156
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Sabte değil idi emmi gavanozdaki fişneler..Şimdide altındeşte bulamama sorunu var onlardan..Yani gene eyi olan bişide bile sorun çıktı ..bulamama sorunu..

Sana da getirsin istersen,yi bak zabahnenney büronda,az da üzerine darçın serperek yi ama..

Tarih: 15 Kasım 2010, 20:45 - İp: 88.***.**8.156
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

emmiler ikinizede alem fisne ireçeli gali.bi tabak deha makarna yimekteyim yemek üstü mukabili. keza severim makranayı.

Tarih: 15 Kasım 2010, 20:50 - İp: 88.***.**4.138
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Unutmadan al fişne ireceli emmi, kafayı çarptıktan sonra unutkanlık velhasıl olmuş idi sende..Kırkkere hatırlatırım ben sana merak etme..

bende kesme magarnadan yidim de hazım etsin diye üstüne de iki elima yidim mecburen..

emmi gavanozu atmasa idin bari,fişnelerin..kim üretmiş satmış bakardın.

Tarih: 15 Kasım 2010, 20:55 - İp: 88.***.**8.156
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

emmi anavarza balı vardır. eyi baldır. ben bi altınparmak bide onu alırım. onun ireçeli idi.

Tarih: 15 Kasım 2010, 21:06 - İp: 88.***.**4.138
tesfiyeci
tesfiyeci (üye)
Manisa / Amatör

Kumköy emmi nasıl fişne ireçeli istiyon sen yardımcı olem ben sene. Esah fişne ireçeli güneşte oluyo. Keza apartıman çocukları bilmez. Gırsallılar eyi bilir bu işleri. Arı gelmesin deyyi ince tülbentnen üstü örtülür. Yayvan galaylı bakır sini nin içinde güneşde bişirilir hakiki fişne reçeli. Şimdiki garılar bilmiyo bu işleri gali al gel yiyem demekdeler. Emmi çok istiyosan buluverem ben sene 1 iki kavanoz hakikisinden gönderem cargo mukabili

Tarih: 15 Kasım 2010, 21:11 - İp: 78.***.**2.19
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Valla eskiden hakiki ağaçların yerlerini bellerdik, gidip toplar evdekilere gaynattırıp irecel yaptırır idik organik bazda, biliyık yapılmasını da, artık o eski fişneler yok olmakta memleketsel bazda,, ..
Bügürtlenden çeşitli damıtmalardan geçirip işkide yaptırır idik, irecelini de..Gülü de ham incirinde,ayva mayva, lakin havalar sapıttı, ne etsekde eski tad yok ürünlerde.

Sen bul gönder madem illa elinde imkân-ı dahil-i hususiyetin var ise, açar yiriz şeerde..

Eyi tursuda gurdurur idik, sahilden denizden iyi bir iri tursu taşı kapıp, tursular havaya kalkmasın diye üzerine koydurur idik.Dansiyon kulesterol hakeza idi o zamanlar.

Tarih: 15 Kasım 2010, 21:33 - İp: 88.***.**8.156
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

kumköy emmi. tesuiyecei alemiyon zehirlenmesine maruz galmış. keza onun adı ireçel deyil pestildir. erik pestili, fişne bestili yapılır öyle. celibonun yerlisi.

Tarih: 15 Kasım 2010, 22:34 - İp: 88.***.**4.138