Fotoğrafçılık Forumları
Altındeş Tv.
Bundan sonra Altındeşle ilgili bütün videoları burda yayınlamayı düşünmekteyim.
İlk olarak diş fırçalıklarındaki tehlike. Bireken suda yaşayan canlılar. Aman su birikmesine izin vermeyin.
1-diş fırçalığında biriken sudaki hayvanat.
2-aynısının yakın çekimi
3-Altındeş toki inşaatı
4-Altıntaşta ilk kar
5-Bacanak düğün
#pazarbey' tarafından 12.12.2010 02:21:06 tarihinde düzenlendi.
köyemmisi sen altındeş tv de talk şov programı yapsan çok citti bir program olur.
keza sen espiri yapmayı bilmediğin için kimse gülmez.
saz eserleri proğramıyla yarışırsın emmi izleyici uyutmakta.
Nerde çıkacak o tevesine hem, uyuyor gene baksana daha bu saatte..
Tevesinde de uyur, milleti de uyuklatır.Zati saat yirmibirbuçuk sularında bir mini eyi yukular prog çıkardılar çucuklar içün, keza o da az bi ücüretle kısa suflörlü diyalok etmesi şart, kırsalında..
bak virgi ödeyecek şimdide o biçim..taakuklu maakuklu yoldan,otokopi kaağat mukabili.
ödemiycem emmiler. gine çıkcekmiş vergi barışı mukabili. bir yyıl için matrah yükseltirim. zati okyanusun hayal muhayyileesin ötesinin ama olsun gene artırırım. helal kazanç mukabili.
emmiler sizede iki dakka arkanı dönmeye gelmemekte. hemen arkamdan konuşmuşunuz valla.
Yav sen yağız kırsallı delikanlı mukabili olaraktan göğüsünü gere gere virgini ödeyecen diye, bizde sevinmiş idik..
Vazmı geçtin ödemekten ziyade..
Emmi sayibinden coma bakdım hinci A7yüz var emme pahalı 2bin deyyolar hep. Neden bahalı kine bu A7yüzler. A260, A300, bilem var 5 altı yüze var. A 7yüzün ne özelli varmış. Bidene İzmir bayraklıda var 1500 liraya makro lensleri bilem var emme peşit para ister herif zaten sıkıntıdan satıyom deyyi yazmış orıya
emmi ayedi100 efsane deyyoz annamıyon sen. Al pişman olman. Beni denle gali.
Emmi ödemicem vergiyi. 1500 e alsın tasfiyeci öderim belki.
oybirliği ilem pazaremminin virgi vermesi benimsenmiş olup karar onanmıştır gali binaleynn,,..,,
ayediyüz eyi de ondan biraz bahalı, sende ikibine ver gitsin pzremmi,.. bak ilan veren sıkıntılı erif bile binbeşyüze satmakta imiş alatını..
pzremmi, gelirsen bana o ireçelden getirsene ufak bi gavanoz mukabili..
benimde onsekiz yetmiş lense de nazir değdi, pek usturuplu çalışmıyor gali..Atayımmı çöpe,ne dersin he,, ..
at emmi. 18-70 gezegendeki en kötü lenslerden biri bence. nikonu satta al bi 16-sekizen.
hankı ireçelden istemektesin. fişne ireçeli ise bende bulameyyon. Anavarza balının hedayesi idi. arıcem adamları bi koli gondertin decem.
fişne olan eyi idi emmi, o yidiğimden..
bak bakam sende, onaltı sekizenini saten var mı,, ..biryer de
evet emmi ben fişne ireçeli yimez edim. lakin bi tabak yidim her seferinde. ne güzel idi. bulursam alırım sanada bir iki gavanoz.
İlgili olabilecek konular
-
Sony Hd1000 Hdmi Den Ses Gelmiyor Tv Ye
23 Ara. 2018, 06:00 basin45
3502431 Ara. 2018, 02:59
prodersler -
İnstagram Hesabını Kapatma Ve Igtv Video Yükleme
24 Ara. 2018, 13:52 prodersler
0482524 Ara. 2018, 13:53
prodersler -
-
Kartvizit Tasarım Vektörelleri Mega Paketi