Fotoğrafçılık Forumları
Afyonlu Hayranlarımla Buluştum.
Hocaha uzun zamandan beri yalvarıp duruyordu. Aman pazarbey dünya gözü ile seni göreyim diye. Flassv in dükkanında buluştuk.Benden epeyce yaşlı çıktı.Hatta şaşırdı aman pazarbey hazretleri ne kadarda genç imişsiniz diye. Hayran hayran baktı durdu bana. Lütfedip bir fotoğraf çekilmesine müsaade ettim.
Bir an önce şu fotografın orjinal halini koymazsan çorbayı içircem ben sana pazarbey.
provakatör19b seninde ipliğini pazarbeyine çıkarmadan doğru yola dön.
hadi neyse anlatmayayım senin inşaatta çalışan ustalarlada baglantı kurdum yemeklerde aksıyormuş bazen sabah kahvaltılarını ertesi gün getiriyormuşsun bunlarıda söylemeyeyim bari. aslında bunları özelden yazacaktım ama özelden yazmayı bilmiyorum.
sen kaşınıyon provekatör19b.
yok abi valla kaşınmıyorum da tırtıl tozu esiyor ondan kaşıntı olabilir
abi dogru yola dön diyorsunda haberin yokmu kapandı orası ben ne yapayım yalnız başıma orda.
sende doğruyolu kur. eski partiler moda şimdi.
abi şu anki yerimden istfamı edeyim yani onumu demek istiyorsun.
ne çabuk unuttun almanyaya gitmen için sınavda ve kurada torpil yapmamı istedigin günleri işin bitti tabi demi.
çok komik çıkmışsınız yahuuuu.muhahahaaaaaa
kura mura diye bişey yoktu provakatör19b, öyle deyipte başarımı gölgelemeye çalışma
evtey oktu tabi. Hocaham benim.Alnını teriyle kazandı o sınavı.Demi hocaha. Allah Allah. Ne karışıyon sen provakatör 19. cık cık.
Sema hocaha komek demi ben değil. BEn ciddi adamım.
abi neden inkar ediyorsun senin için markeli bile aramadımmı kiralık ev bul oradan diye oda haimde kalsın sosyal yardımda veririm demedimi.hatta nazilerin yogunlukta oldugu yerden ev ayarlamadıkmı.