Fotoğrafçılık Forumları
Afyonlu Hayranlarımla Buluştum.
Hocaha uzun zamandan beri yalvarıp duruyordu. Aman pazarbey dünya gözü ile seni göreyim diye. Flassv in dükkanında buluştuk.Benden epeyce yaşlı çıktı.Hatta şaşırdı aman pazarbey hazretleri ne kadarda genç imişsiniz diye. Hayran hayran baktı durdu bana. Lütfedip bir fotoğraf çekilmesine müsaade ettim.
bu hochaysa avatardaki kimki pazarbey bu hochanın amcasıdır adam çok yaşlıymış ya
Evet kandırmış bizi. Yaşlı başlı adammış.Bizde hal hareket ve tavırlarına bakınca onu çocuk sanmıştık.Ama iş öyle değil. Emekliliğine az kalmış. Ama sanırım sınırdışı edilecekmiş.
pazarbey kardeşim size bakış görüş ettimi bu hochanın amcası
topiklerde hava atıyordu gelin afyona bakın hörmeti ikramı diye yoksa açmı kaldınız afyonda.
Nerdeeee pikniğe gideceklermiş. Gel gidelim dedi.Kaç sefer ısrarda etti. Sanırım gel piknikte ot ye demeye getirdi.
Yok canım hocha normal hocha .Ama pazarbey çocukmuş daha..Biz de boşu boşuna amca deyip duruyormuşuz ona..
pazarbey birazdaha genç aslında şişmanmış gibi gözüküyor ama hocha pazarbeyden daha enli imiş(kalın) (şişman) mış
hemde 2001 sigarası içermiş
Ya hocam ben boşuna demiyordum.
Batuhan aynen katılıyorum dediklerine.
pazarbey sanki fotoşopla oynanmış gibi geldi bana bilmem artık
BAhar teyze evlenme teklifini kabul etmedim diye yapıyorsun değilmi. Hİç yakıştıramadım. BEnim bilgisayarımda fotoşop bile yok.
flassv ye demek bu fotograf için yalvarıyordun pazarbeyamca
kendini gençleştirmiş, benide yaşlandırmışsın, az dahah kel yapacakmışsınız ya.
ben biliyodum aslında fotograf çekerken bi hinlik yapacağınızı.