Fotoğrafçılık Forumları
Afyonlu Hayranlarımla Buluştum.
Hocaha uzun zamandan beri yalvarıp duruyordu. Aman pazarbey dünya gözü ile seni göreyim diye. Flassv in dükkanında buluştuk.Benden epeyce yaşlı çıktı.Hatta şaşırdı aman pazarbey hazretleri ne kadarda genç imişsiniz diye. Hayran hayran baktı durdu bana. Lütfedip bir fotoğraf çekilmesine müsaade ettim.
Gömlek ve tişört markaları sansür bandı gibi durmuş...
vay vay vayy!
meğer ne çok sevenim(!) varmış. Beni yaşlı gösterince başrakiplerinden kurtulma ümidiyle nasılda sarılmışlar klavyenin tuşlarına.
pazarbey, orda istedim çektiğin fotoları, flash diskime kaydedeyim dedim, gerek yok ben gönderirim dedin. Buydu dimi yapacağın. Eh gelirsin bidaha afyona
senin bağlantı kurduklarının hepsini biliyom, onları arayıp sana güzel iyilikler düşünmezmiyim ben şimdi. Tahtacı, kapıcı, parkeci, kalorifer tesisatçısı... hatırlatırım.
senin yolun hep buraya düşer.
sen banyo klozetine kadar afyona bağlanmışsın. bide kütahyalıyım diye yazıyo. değiştir onu afyon yaz. insan pazara bile afyona gelir mi yav?
haaa, telefon muhabbetini de anlatayım mı? ha anlatayım mı? NAsıl yalvardığını...
ahada ortalık karışacak hocha açtı agzını
pazarbet sen hochaya vermemen gereken bir sırmı verdin de anlatayımmı diye tehdit ediyor.abi hem sır veriyorsun hemde resmini koyup maskara etmeye çalışıyorsun.
bu arada hocha istersen sana hergün ölüm var diye mesaj atabilirim yaş bayagı ilerlemiş
Ya bahar nine aynen dediğin gibi hocaha kaçtıkça kaçtı ışıktan.Ama Allahtan flaş vardıda çekebildik.
Paktom biz böyle yaparız adamı.Alıverdim hocahanın gazını. Bidaha insan içine çıkamaz.Giderde kurtuluruz almanyaya.
Okyanus sorma valla.Öldüm açlıktan. Yediğim birkaç hevenk muz, birkaç kek falan işte. Zayıfladım hemde 5 kg.
Bahadr nine vichy mi. Sanırım sen bidonla alıyorsun. Bir iki kola şişesi versene hocahaya.
Hocaha ben işime gelen yerden alırım ki.Gelmedi zaten.Amma pahalı şehriniz var. Cı cık cık.
Telefon meselesine gelince. BEni sabah aradı. Abi ben hocaha Nolur Afyona gel , gül cemalini göreyim diye yalvardı. BEnde kimmiş hocaha , ilk defa duyuyorum.Gelemem deyince birkaç dakika sonra müşteri kılığında aradı beni. Ekmekli bir iş olduğunu, belki inşaatı bile bu para ile bitirebileceğimi söyleyince atladım geldim. Baktım bizim tanımadığım hocaha. TAbi özür dilemeler yalvarmalar yakarmalar. E dedim madem geldim oturup konuşalım, iyi bir amcaya benziyor dedim.MEsele bu.
Batuhan kardeşim seni mitinglere provakatör olarak tutmalı.
KAZARBEY
telefon olayını tüm çıplaklığıyla anlatayım:
pazarbey mesaj atmış bana afyona geliyorum diye, telini de vermiş. e ta bi aradım. arayınca eski bir müşterisiymiş gibi davrandım. benim paraları yedin, işimi halletmedin diye biraz çıkıştım. hiç yadırgamadı. normal bişeymiş gibi davrandı. alışmış demekki bu tür telefonlara. siz hangisinisiniz falan diedi. Bende hocha olduğumu söyleyince derin bir oh çekti.
bahar sen viks midir nedir onlardan pazarbeye gönder. fotoşopla sanalda hallediyor karizmayı ama sokakta çok komik oluyo...
Kem küm, hık mık.
Bu topiği bi süre gündemden düşürmeyelim yaw!!
İplikler pazara çıkıyo baksanıza!!
Önce KAZARBEY kazdı hochanın çukurunu, şimdi hochadan intikam röveşatası geldi!!
İntikam çorbası sıcak içilirmiydi neydi o. Kantros nerdesin.
abi sitede en son provakotör olacak adam benim ya çok teessüf ederim
şimdi bende sizin yerel gazetelerden senin haberlerini anlatayım takip ettigim kadarıyla ilk haber yaptıgın evin demir ve çimentosundan çalıyormuşsun.hatta akşam çalıp sabah tekrar ustalara veriyormuşsun yeni getirmişgibi.bu ilk haberdi diger haberler devam edecek.
Kem küm, hık mık.