Fotoğrafçılık Forumları
6. Türkçe Olimpiyatları
Arkadaşlar
bu sene altıncısı gerçekleşen Türkçe olimpiyatları Ankara'da gerçekleşiyor.
Ankara'da olan arkadaşlardan renkli kareler bekliyoruz.
110 Ülkeden gelen yabancı çocuklar Türkçe konuşarak birbileriyle yarışıyorlar.
syn okyanus ben söylediğim cümlede ordaki bayan doğru olanı söylemiş ama siz yazdığınız cümlede bunu o bayanın bir arzusuymuş gibi gösterdmişsiniz.Aradaki fark bu. Anlayacagınızı düşünmüştüm..
Yazdığınız cümleleri tekrar okuyun.Cümleleriiniz Aşşağılayıcı tabirler içeriyor.Aynı videodaki kadınınn sözlerini çarpıttığınız gibi benim sözlerimide yanlış yorumlamışsınız.Beni ingiliz sömürgesi ister hale getirmişsiniz yazık..
Cümlelerinizde bile nefret saklı.Milli benliğini kaybetmişsiniz bile yeterince ağır...
buda olmadı.
PARİS HİLTON AK PARTİYE KATILMIŞ!..
haber için tıklayın!
şimdi de tıklamasınlar da göreyim.
Tıkladım valla egetürk salam getirsene.
Kİmmiş bunlar oşın abi. Nerden buluyonuz bunları.
Humeyniyi seviyormuş. Iyykkkkk.
Türkiyede İrancı diye bir grup var. NAsıl bir Türk başka bir ülkenin hayranı olur anlamakta zorlanıyorum.
BUnlar el kadar radikal gruplara dahil insanlar.
Türkiye de bunlardan bol ne var pazarbey. Valla biz bulmuyoruz sağolsun sizinkiler bol miktarda imal ediyor bunlardan Ara sıra böyle radara yakalananlar olunca da şaşırıyormuş gibi yapmayın bari. selam ederim. Bursaya doğru yola çıkmam lazım.
bu yanna gelsene sen bi. Para lazım da.
Başka ülke hayranı olmayı bırak da, ingiliz mandasına girip sömürge olamadık diye üzülenleri gördükçe bu türban dincilik şeriatçılık akımlarının arkasında kimlerin hangi güçlerin olduğu da kabak gibi meydana çıkıyor.
Gerçi bunların fikir dedeleri de öyleydi. Kimi ingilizlerle işbirliği yapıp Türk Milletine karşı savaşmıştı, kimi de kurtuluşu ingiliz zırhlısıyla memleketten kaçmakta bulmuştu. Lawrencenin torunları hala aramızda. Birde özgürlük lafı etmezlermi. Bunların istediği kul köle olma özgürlüğü. Tanrı Türkü bunlardan korusun diyesim geliyor sadece. Şimdi niye tanrı dedin Allah demedin diye polemik yaratmayın. Eski bir sözdür Tanrı Türkü korusun sözü.
Okyanus istersen bu İngiliz Mandısı işene fazla girme. Zamanında Rahmetli Atatürk te savunmuş bunu.
PAzarbey
Güldürdün valla gece gece. Allah da seni güldürsün
Şatonun balkon demirlerini hurdacıya satsan altı ay geçindirir seni valla.
İlgili olabilecek konular
-
4x6 Vesikalığı 10x15 Kağıda Action
25 Eyl. 2007, 23:47 adzs
171708831 Eki. 2024, 14:09
mucahit2331 -
Gmail Dilini Türkçe Yapma Gmail Dil Değiştirme
22 Eki. 2024, 20:21 prodersler
08922 Eki. 2024, 20:21
prodersler -
-
Nikon F55 Türkçe Kullanma Kılavuzu