kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

4gb Adsl Ne Anlama Gelir?

kararsız kaldım 4 ile 6 gb arasında. Hangisini alsam. 4gb alsam netfotografta surf yapmak nasıl olacak.

MEsela netfotograf.com un su anki sayfasını download ettim 467 kb tutuyor. HEr sayfa gecisinde 0,5 mb demek mi olacka bu. O halde cok az olmuş olmuyor mu. Yoksa benim yöntemim mi yanlış..

Hic mp3 indirmiyorum ve video izlemiyorum. Büyük halini görmek icin gerekirse üye bile olmam. Bu durumlarda yetermi?

Evet fikirlerinizi bekliyorum. Benim icin cok önemli. Kayseriden selamlar

Tarih: 7 Haziran 2007, 20:42 - İp: 88.***.**7.186
liebster
liebster (üye)
Kütahya / Firma

sen bence diger sıkkı sec kont.bak sonra demedi deme.

Tarih: 7 Haziran 2007, 22:05 - İp: 88.***.**2.108
buffalo
buffalo (üye)
Ankara / Amatör

tatarbey bence bu gün kotanın yarısını doldurmuşsundur deli konusunda...

Tarih: 7 Haziran 2007, 22:05 - İp: 85.***.**3.78
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Al al geçemezsin. Ama video indirmek yok. Mp3 yok. Msn de görüntülü çet yok, kırmızı et yok, 3 beyazdan uzak duracaksın.

Tarih: 7 Haziran 2007, 22:24 - İp: 88.***.**1.139
kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

görüntülü chat yokmu. Ulan bosuna mı kontör stoğu yaptım

Tarih: 7 Haziran 2007, 22:31 - İp: 88.***.**7.186
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Zinhar kontur göndermen gereken hallerden bilakis uzak durucan.

Tarih: 7 Haziran 2007, 22:50 - İp: 88.***.**1.139
liebster
liebster (üye)
Kütahya / Firma

sapık var gacınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Tarih: 7 Haziran 2007, 22:53 - İp: 88.***.**2.108
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

hız olarak limitsiz olsada
kota olarak 256 meganayt olanından olsa ben ondan alacam..
çünkü kota aşım durumlarında kota içinin meganayt başına olan ücretin iki katını veriyorsun bu durumda benim kıllandığım 29 ytl yerine vereceğim ücret yaklaşık 45 yetele gibi bişi.. bu hesabı nası yaptığımı sormayın karışık..
ama hız çok hoş bişi.. en hızlısından alıp 60-70 ytl bile vermeyi düşünüyorum.. insan sinir oluyor bazı filmleri kes-ik-li kesi-kl-i izlemeye.. en son bi capon serverindan cizgili film izlerken sinir oldum misal

Tarih: 8 Haziran 2007, 10:44 - İp: 88.***.**2.151
mavi_izci
mavi_izci (Objektif)
Ankara / Amatör

Limitsiz iyi güzel de bu sefer de hız yavaş olduğundan limiti dolduracak kadar dosya indirmeye sabrın kalmıyor bilgisayarı açık bırakmak da müsriflik

Ben de 4gb lık hem ucuz hem de hızlı olan interneti öneririm.Okuldayken iyi güzeldi de evdeyken 256kbps interne5t çekilmiyor hiç maksimum 25kb/sn ile dosya indirebiliyor 6kb/s ile dosya upload edebiliyorsun.

4 gb bence iyi yeter.sonra gerekirse tarife değişikliği yaparsın.Ben ne yapsam acaba ... tarifemi değiştirsem mi üşeniyorum da biraz :D

Tarih: 9 Haziran 2007, 16:07 - İp: 81.***.**0.141