Fotoğrafçılık Forumları
4gb Adsl Ne Anlama Gelir?
kararsız kaldım 4 ile 6 gb arasında. Hangisini alsam. 4gb alsam netfotografta surf yapmak nasıl olacak.
MEsela netfotograf.com un su anki sayfasını download ettim 467 kb tutuyor. HEr sayfa gecisinde 0,5 mb demek mi olacka bu. O halde cok az olmuş olmuyor mu. Yoksa benim yöntemim mi yanlış..
Hic mp3 indirmiyorum ve video izlemiyorum. Büyük halini görmek icin gerekirse üye bile olmam. Bu durumlarda yetermi?
Evet fikirlerinizi bekliyorum. Benim icin cok önemli. Kayseriden selamlar
Hesap basit okyanus;
Her gün iki üç fotoğraf sitesine uğrar, ortalama 1 saat resimlere bakarsan 4gb kota dolar. Çünkü bir resim yaklaşık 200kb.
Bana değil 4gb, 40gb bile yetmiyor, 400gb ancak yeterli olur sanırım . Şaka değil, geçen ay 120gb dosya indirmişim....
Şimdi bir internet uzmanı için arz etmek isterim ki normal kullanım ile 3 gb sınırını aşmak imkansız.O hesabı nasıl yaptı isen yanlış. Sadece video ve müzik indirirsen limit aşılıyor. Onuda kontrol ede ede indir birşey olmaz. Normal ukllanım ile aylık 1 gb film müzik indirsen anca dolar.
Saygılarımla internet uzmanı.
evet ya .. 4g gunde 130 mb filan demek.
her 4 fotograf 1mb yapıyor. 400 fotografa baksam 100 mb yapar. geri kalan 30 mb ise diger yazılar reklamlar vs olsa..
Hesaplar karıştı.
pazarbey matematiksel işlemlerle konusurmusun. Senin normal anlayısına gore bende normal kullanan birimiyim. Az cok burda beni tanıyorsun. Efendi biriyim. Sözüme filan sadık biriyim.
Ben kefilim kardeşim. Al sen limitli.
pazarbey bek alıcam. Eger limiti 1 kb/s gecerse külahları değişiriz.
4gb alırsam galeriye pek bakmam o zaman..
Birde benim pc de surekli photshop acık. Limiti etkilemez dimi.
kont sen varya.aslında senin pc kapalı iken bile limiti azaltır.cimri mubarek adam seni ya......
limitli olmalı insan
limitleri aşmamalı...
benim limitli kontrast mp3 manyağı olmadığım aylarda kota aşımı görülmüş şey değil daha...
hız çok önemli düşük hız alma sakın...
peki arkadaşlar 4gb ile şansımı denicem. Kazam mubarek olsun.
İlgili olabilecek konular
-
Zenit 122 Makinemin Arızasını Anlamadım.
10 Şub. 2020, 02:56 virnigrum
4199511 Şub. 2020, 23:52
virnigrum -
Arkadslar Boya Arkasındakı Yazıyı Gorme
23 Şub. 2015, 15:14 kral123456789y
1151524 Şub. 2015, 18:11
m.levent -
-