Fotoğrafçılık Forumları
4gb Adsl Ne Anlama Gelir?
kararsız kaldım 4 ile 6 gb arasında. Hangisini alsam. 4gb alsam netfotografta surf yapmak nasıl olacak.
MEsela netfotograf.com un su anki sayfasını download ettim 467 kb tutuyor. HEr sayfa gecisinde 0,5 mb demek mi olacka bu. O halde cok az olmuş olmuyor mu. Yoksa benim yöntemim mi yanlış..
Hic mp3 indirmiyorum ve video izlemiyorum. Büyük halini görmek icin gerekirse üye bile olmam. Bu durumlarda yetermi?
Evet fikirlerinizi bekliyorum. Benim icin cok önemli. Kayseriden selamlar
Ee herşeyin bir sonu var beleş internete veda vaktin geldi demek kontrast.
Ben 3 gb kullanıyorum yetiyor, internetten çok fazla video kaydı indirmedikçe de limiti aşamıyorum. Üstelik aynı hattan iki bilgisayar bağlı.
Aradaki fiyat farkı nedir bilmem ama mp3 indirmiyor video indirmiyorsan çok fazla fotoğraf da indirmeyeceksen bence 4 gb yeter.
Limiti aşmamak için gerekirse fotoğrafların büyük halini görmemek için üye bile olmam deyişini ise kayserili oluşuna veriyor ve yorum yapmıyorum.
ne olur ne olmaz yine 6 gb al.. arada on ytl oynuyor.. yani ne olur ne olmaz.. hayırlı olsun..
Senin hesapla sayfayı 856 kez yenileyince 4 gb limitin doluyor. Ama gerçekte öyle değil herhalde, eksplorer sayfayı geçici olarak kaydedip hafızadan yüklüyor, sadece sayfadaki değişen yerleri yeniden download ediyor diye biliyorum. Bu durumda her sayfayı açışında 467 kb veri indirmiş olmayacak olması lazım.
Hatta sen hiç mesaj da yazmasan 4 gb yi aşmaz ekstra fatura ödemezsin. Bunu da bir düşün.
cevaplar icin teşekkür ederim arkadaşlar. Okyanus o konuyu anlmak lazım. Gecici hafıza olayı olayı varsa iyi olur. Yoksa herdefasında 0.5 mb cok agır gelir. Bu da benim icin şu demek olur. Netfotograf sitesinin herhangi bri sayfasını acıp, o sayfada değişen tek şey olan flash reklamları izlerim.
Şöyle diyim. BEn sabah 09 da msn ile netfotografı aynı anda acıyorum. Akşam 11 e kadar bunlar acık kalır. Hangi durumlarda faal oldugumuda biliyosunuz.
Arada bir fotokrtirik fotofrikik gibi istelere giriyorum. Bazen ise şeye giriyorum. Millyet.com.a
Ne diyosunuz peki?
6gb de alabiirim. Ama 4gb de ilk ay hakkımı kullanmak istiyorum. İki bilgisayar baglı olacak bende de . Ama biri aktfi olarak kullanılıacak. Dİgeri ise en fazla 1 saat.
Ulen tuncay ulen tuncay. ne vardı kabloyu kesecek.. Neymiş hızı düşüyormuş. Çok hızlıydı ya..
Hocam bence 4 gb yeter, aslında 6 al diyecem ama senin parana kıyamıyorum.
Bende de sabahtan akşama kadar bilgisayar açık on tane falan da sayfa açık. Video ve müzik indirmiyorsan sörf yaparak 4 gb yi doldurabileceğini bile sanmıyorum hiçbir zaman.
Ben cep telefonundan girdiğimde bir sayfa 80 kb falan tutuyor. Eksplorerde daha da az tutar kanaatindeyim.
Şimdi birde 6 gb alsan, para boşa gitmesin diye 6 gb yi dibine kadar kullanmaya çalışıp kendini gereceksin, sabahlara kadar sörf yapacaksın uykusuz kalacaksın.
Şu yeni kampanyadan mı alacaksın kontrast?
Sınırsız al, çok ucuz çünkü.
4gb internette dolaşmak için yeterli bir kota, ucu ucuna yetiyor.
Fiyatları yazsaydın ya. Sınırsızın düşük hızları ucuz galiba. Düşük hız da çekilmez yani.
Buffalo sörf için 4 gb ucu ucuna yetiyor dedin, ama ben 3 gb kullanıyorum deli gibi sörf yapıyorum yine de çok aşırı kayıt indirmediğim aylarda kotayı aşamıyorum. Ayrıca bir bilgisayar daha bağlı aynı hattan.
son cumlene katılıyorum. Otobus firmalarının ugradıgı tesislerde caylar filan hep pahalı oluyor genelde. Bende dibindeki çay kırıntılarını bielk iciyorum paramın karşılıgını almak icin.
hatta bi keresinde öğrenciyken.. Yemegi yarısına kadar yemiştim . sonra dışarı cıkmıştım. SOnra tabi garson yemegi kadlrdı götürdü. BEn bi kaç dakika sonra iceri girerek "pardon benim bu masada yemegim vardı nereye gitti?" dedim. O da "nöördün lan hasan adamın yemegi nereye gitti" dedi. Öbürü de "valla abi ben yedi heralde diye aldım" dedi. Sonra o " tamam kardeş kusura bakma sen şurdan başka bir yemek seçte onu ye" dedi.
BEnde gayet uysallıkla " tamam benim icin sorun değil" dedim.
Acaba boyle bir numarayı adsle yutturabilirmiyiz..
not: valla öğrenciyken. Hatta birinci sınıfta filan.
buffalo
256 kpss limitsiz 49 ytl
6 gb 1024 ösym limitli 39 ytl (kampanya indirimi 23 ytl filan 6 ay icin)
takma böle konuları kont.hiç bir anlama gelmez..
İlgili olabilecek konular
-
Zenit 122 Makinemin Arızasını Anlamadım.
10 Şub. 2020, 02:56 virnigrum
4199511 Şub. 2020, 23:52
virnigrum -
Arkadslar Boya Arkasındakı Yazıyı Gorme
23 Şub. 2015, 15:14 kral123456789y
1151524 Şub. 2015, 18:11
m.levent -
-