Fotoğrafçılık Forumları
2006 Da Yapamadık 2007 De Yapalım
selam arkadaşlar geçtiğimiz senenin ilk günlerinde bir kaç satır yazmış ve netfotograf ailesi bireylerinin toplanarak bir birlerini yakıntan tanıması ve hep beraber fotosafari yapmasını önermiştim bu önerim sadece öneride kaldı gelin bu düşü 2007 de hayata geçirelim
bakın uyelerın cogunluguna göre merkez belırleyelım erdal sen hallet su işi ama izmir cok batıda abi orta nokta olsun oylama vs.. bunun gibi bişiyler olsun mayıs sonu uygundur..
ne güzel yaa baya istekli arkadaşların olması 2007 2006 gibi olmayacak desenize
ya bende isterim gerci,izmir olmasın ama
makinam bi gelsin kim nereye cagırırsa oraya gitcem
ama once pazarbeyini ziyaret edip icazet almak gerek
haklısın pazarbeyi ziyaret etmemek olmaz
adam sabote eder valla geziyi falan,sitede yuzumuze bakmaz bidaha,ben zaten makinam gelsin gidip okutcam pazarbeye..birazda nispet yapcam
ha gelmezse pazarbeyinden sonra müzmin makinesiz olarak devam ederim,hayata kuserim,topicler acarım benim olmadın baskasına haramsın diye
bende ortalarda biryerlerde olsun gezi...havaların guzel oldugu bır zamana denk gelsin..eastwood aynı organızasyonu izmir dısına tasısın hocha kendi gelemezse kaymagı sucugu yollasın..flassv gezinin giderini karsılasın,studyofoto trenınıde getirsin,binip gezelim,buarada baharbahar mısıra gıdıyomus.netfoto mısır ilk izlenimlerimmi yapsak acaba????????
hmm olabilir aslında yaa mısırda güzel yerr heheheh
türkiye kesmedi sanırım mısır'a mı gidiyoruz..hehe tamam ne güzel kimsenin uzaklık derdi olmuycak çünkü çok uzak
Afyonda olmazsa gezi, kendim gelsemde sucuğu kaymağı beklemeyin arkşlar. Aslında getirip geziye katılanlara satsam dslr parası çıkarmı?
İlgili olabilecek konular
-
Microsoft Office 2007 Görsel Eğitim Videoları
17 Mar. 2016, 01:09 prodersler
0192917 Mar. 2016, 01:10
zbkdygn -
-