Fotoğrafçılık Forumları
Pazarbey 2007 Takvimi
Kütahya barosu fotoğraflarımdan bir takvim hazırlamış bulunmaktadır. Sayın başkanımıza ve özellikle Tüm fotoğrafları benimkilerden seçerek kendi ebrularından feragat eden Avukat Naciye Özaydın'a teşekkür ederim.
#pazarbey' tarafından 30.01.2007 22:56:01 tarihinde düzenlendi.
sen şimdi bunlardan yüklü parada almışsındır pazarbey. kaçıncı dslr parası çıktı, hala almıyosun. Mimarca ya bak ta başını takvimli duvarlara vur.
pazarbey fotoğraflarınızdan takvimde yapıldığına göre artık sırtınız yere gelmez.
Bedava verdim yav. Baro başkanlığı diyorum. Atıverirler adamı valla.
pazarbeyin korktugu biride cıktı demek..baro baskanlıgı
ekim kasım aralıktaki fotograf guzelmiş..eline saglık..digeri sarı yeşil cok gozu yoruyo sevemedim yinede eline saglık..keşke fotograflarda tarih olmasaydı,butun sanatsal ozelliğini alıyor
pazarbey kutluyorum sizi, demek Baro başkanlığına oynuyorsunuz, yolunuz açık olsun
firelli takvimi gibi bir şey mi bu pazarbey takvimi?
Fotoğraflarınız kıymetli tabi koyacaklar tebrik ederim diğer sayfalarda makro çalışmalarınız varmı ?
Tebrikler pazarbey iplik miplik derken takvim çıkarmışsınız olayı geçiştirmek için doğru bir strateji
pirelli takvimi ha
pazarbeyden
aklıma bişeyler geldi şimdi
nıhahahahahahha
Bazen maddi değerleri geri planda tutmak onurlu bir davranış örneğidir.Kutlarım sizi Beytullah bey.
vaayyy ..gelecegın baskan adayı pazarbey.. [>:D
İlgili olabilecek konular
-
Microsoft Office 2007 Görsel Eğitim Videoları
17 Mar. 2016, 01:09 prodersler
0193817 Mar. 2016, 01:10
zbkdygn -
-
2015 Yılıçocuk Takvimi Ve Çerçeve Fonu
14 Nis. 2014, 23:43 prodersler
0909714 Nis. 2014, 23:43
zbkdygn -