Fotoğrafçılık Forumları
2006 Da Yapamadık 2007 De Yapalım
selam arkadaşlar geçtiğimiz senenin ilk günlerinde bir kaç satır yazmış ve netfotograf ailesi bireylerinin toplanarak bir birlerini yakıntan tanıması ve hep beraber fotosafari yapmasını önermiştim bu önerim sadece öneride kaldı gelin bu düşü 2007 de hayata geçirelim
bu düşünceyi gecen günlerdede bende sunmuştm.
başka siteler bunu yapıor.hatta yakın zamanda bi tanesine katılmayı bile düşünüyorm.pek umudum yok aslında kaynaşma konusunda ama bakalım.
bencede buluşma konusunu ciddi ciddi düşünelim...
üyelern bi çoğu istanbulda ve şuan sömestr olması nedniyle artışta olacaktr istanbula gelişler.uzakta ki üyelere uyacak bi gezi planı hazırlayabilirz.öncelikle gönüllü ve kararlı olmak gerektiğini düşünüyyorm...öle işte
valla ben buluşma konusunu bu siteye üye olduğum ilk andan beri söylüyorum ama pek başarılı olamadım gerçi bazı şehirdeki üye arkadaşlar bir birleriyle buluşup çekim yapmauya başlamışlardı f. diker, dadanagast,pazarbey,vs,vs,... geçen sene bu forumda baya kouştuk bu konuyu bizim hedefimiz büyük buluşmaydı ilk hedef aynı şehirlerde bulunan üyelerin buluşarak kaynaşması ardından da istanbul-ankara gibi yada foto bakımından oldukça zengin olan farklı bir şehirde netfotograf ailesinin büyük buluşmasını yapmaktı niyetimiz ama başaramadık yada yeterince bu iş için çalışmadık...
nere olursa gelirimde sınav yada gosteri zamanına denk gelmese
sömestr olduğundan bu aralar yani 10 gün içinde ayarlayabilirsek ufak aksaklıklarla hoş bi buluşma ayarlayablirz.
makinam daha gelmedi 25 subattan once hayatta olmaz...gelmem bak
bendeki makineyi sana veririm.
hatta eniştemle çekim yaptığım d100ü veririm olur mu.
gel sen
cantamı topladım bile tam olarak nereye geliyoruz
il sınırlarına gir ben geliyorm
koşarak geliyorum bolu tuneli kapalıymış bes-on dakikaya ordayım..makina hazırmı
nereye geleceksem söyleyin...zaten fotoğraflarım eskimişti, sildim..yenilerini çekmem lazım ...ankara- istanbul "hızlı atakan" ile 3 saat zaten....
İlgili olabilecek konular
-
Microsoft Office 2007 Görsel Eğitim Videoları
17 Mar. 2016, 01:09 prodersler
0192917 Mar. 2016, 01:10
zbkdygn -
-