Fotoğrafçılık Forumları
1. Sucuk Savaşı
Afyonlu Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, "Afyon sucuğu Kayseri sucuğunu geçti" deyince kıyamet koptu. Kayseri Ticaret Odası Başkanı Hasan Ali Kilci, Hürriyet.com.tr'ye ateş püskürdü, "Bu sözler, Afyonlu Bakanın, Afyon milliyetçiliğinin verdiği heyecanla söylenmiş. O sadece Afyon'un bakanı değil. Kayseri halkına bir özür borçlu. Çünkü, Kayseri sucuğu rakipsizdir" dedi. Afyon'dan gelen yanıt ise kısa ve netti: "Afyon, sucuk ve pastırma konusunda doğal işaret patentlerini aldı. Üreticiler yazın güneydeki marketlere ürün yetiştiremiyor..."
oylama bile başla sizce hagis ilin sucuğu güzel
oylama burada
Alakasız bir konu ama, Afyon'da yılkı atları fotografları çekmiştik. Neden Kütahyada çekemezsin, imkansız demiştin Ahmet?
Fdemirhan abi ben söyleyeyim çünkü Kütahyadaki tüm Yılkı atları sucuk yapılmak üzere Afyona gönderilmiştir.
Sucuk savaşına yılkı atlarıyla katılmayımı düşünüyorsunuz
Elimizde hiç kalmadı okyanus. Afyon sucuk imalethanelerine sattık.
Ahmete orta yapmıştım, pazarbey gol attı.
Naapalım, Kütahyadan geçince sucuk yenecek artık..
pazar bey çirkinleşme atsucuğunu git istanbulda ye surdibinde.
Ne denir.. Ofsayt
Off yapılırmı bu topic bana yaa. Kavaltılarda, bele ekmeksiz sucuk yiyerek büyümüş bi Afyonluya. Neyse az kaldı 2 hafta sona afyondayım inş.
ya üstad, burda da(almanya) da sucuklar baya ucuz. Burda atlar çok değerli, at eti değildir imkanı yok. Ne olabilir acaba?
Kedidir, kedi..
Kayseri'liler at ve eşekten Afyon'lular da daha iyisini yapıp ikisinin genetik karışımı olan katır etinden sucuk yapıyorlarmış diye duydum
İlgili olabilecek konular
-
4x6 Vesikalığı 10x15 Kağıda Action
25 Eyl. 2007, 23:47 adzs
171713931 Eki. 2024, 14:09
mucahit2331 -
Sony Zve-10 İçin Lens Önerisi
27 May. 2024, 10:30 zeynelvardar
0107727 May. 2024, 10:30
zeynelvardar -
-