Fotoğrafçılık Forumları
1. Sucuk Savaşı
Afyonlu Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, "Afyon sucuğu Kayseri sucuğunu geçti" deyince kıyamet koptu. Kayseri Ticaret Odası Başkanı Hasan Ali Kilci, Hürriyet.com.tr'ye ateş püskürdü, "Bu sözler, Afyonlu Bakanın, Afyon milliyetçiliğinin verdiği heyecanla söylenmiş. O sadece Afyon'un bakanı değil. Kayseri halkına bir özür borçlu. Çünkü, Kayseri sucuğu rakipsizdir" dedi. Afyon'dan gelen yanıt ise kısa ve netti: "Afyon, sucuk ve pastırma konusunda doğal işaret patentlerini aldı. Üreticiler yazın güneydeki marketlere ürün yetiştiremiyor..."
oylama bile başla sizce hagis ilin sucuğu güzel
oylama burada
altindes'teki arsalarin yarisini kapatmis pazarbey, havaLiMANI ve otoban icin devlete itekleyecekmis
il olursa pazarbey de belediye baskani olur artik
pufalo super olmus avatar
hata helal
varsa yoksa cevizli sucuk, o da Beypazari'nda
Bu bir s....k yarışıdır ve afyonlular daha uzağa edebilmektedirler.. Benim ankaradan gördüğüm bu..
#rokomet' tarafından 04.03.2008 16:04:41 tarihinde düzenlendi.
Afyon'da sucuk mu yapıyorlar ?
O kadar gittim hiç görmedim, tadınada bakmadım.
Herhalde iyidir.
İkbal, Cumhuriyet, İpek ve Gül aldığım duyumlara göre Kayserî'de yapılıp Afyon'a yollanıyormuş. Varmıdır aslı ?
PAZARBEY KARDEŞİM
Sen Gel afyona ben elimle seni 265 metre yükseklikte ki afyon kalesine çıkartır ordan atarım aşağı merak etme can çekişmessin. kendini sucuk zanneden şeyleri karşılaştırmıyoruz.Sucukları yarıştırıyoruz. ben tarafsız kalmak zorundayım afyonlu olarka söz meclisin.
saygılarımla.
#flassv' tarafından 04.03.2008 17:09:47 tarihinde düzenlendi.
Sucuğun hası İstanbulda yapılır ne Afyonu ne Kayserisi.
Git Topkapı sur dibine ne sucuklar var.
Bi daha düşününce flasv haklı gibime geldi. Afyonda flasvv abimin çayları gibisi yok. Sucuğunu yemedim ama çayı süper. O sucukları alcek para nerde bizde.
Tatarbey;
Boşver İstanbulu. Afyonda aynı mahlukatı kullanır sucuklarında. Bi seferinde gözlerimle gördüm. TÜam 2 kamyon o mahlukattan afyona giderken. Kafalarını çıkarmış seyrediyorlardı.
Bide Afyonda bi köyde gördüm. O mahlukatları besiye çekmişler. Allah sizi inandırsın BUFALO kadar varlardı.
Şimdi aklıma birşey takıldı. Az önce sucuğun fiyatından bahsetmişsiniz söylemesi ayıp geçenlerde ammen sucuk istemişti yemesi yasak ama ben yinede gönlü kalmasın diye alayım dedim kilosu 27,00 YTL'ydi. Kazıklandımmı acaba????
Hata ben sana 6 ytl den istediğin kadar alayım.
6 liralık sucuk Kütahya işi mi ?
İlgili olabilecek konular
-
4x6 Vesikalığı 10x15 Kağıda Action
25 Eyl. 2007, 23:47 adzs
171713931 Eki. 2024, 14:09
mucahit2331 -
Sony Zve-10 İçin Lens Önerisi
27 May. 2024, 10:30 zeynelvardar
0107827 May. 2024, 10:30
zeynelvardar -
-