Fotoğrafçılık Forumları
Sergiden Enstantaneler.. :)
sergiden fotoğraflar..
#nedimy' tarafından 16.09.2007 16:32:14 tarihinde düzenlendi.
Sağlık nedenleriyle iki akşamı da sizlerle geçiremediğime inanın o kadar üzülüyorum ki anlatamam ama şunu bilinki kalbim hep sizlerleydi gerek hastanede gerekse kliniklerde koştururken dahi sizlerin o anda neler yaptıklarını düşündüğümü, sizlerle gülüp söylediğimi hayal ettim, tüm netfoto dostlarıma bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum, iyiki varsınız ve iyiki sizleri tanıdım..Sevgi ve saygılarımla. [>:D
Ankara gurubu Moda'da geziyor bizimkiler bu arada hummalı bir şekilde fotoğraf ve çerçevelerle uğraşıyorlar, alis_11 bunu tahmin ettiği için sergiye öğleden sonra gitmemizi tavsiye etti bizde onu dinledik ne yapalım çoğumuz Moda'yı ilk defa görüyordu)
soldan sırayla mustan, evrin, kızım mvvi_mvvi, yeğenim farinata, alis_11 ve mustafaonu
#evrin' tarafından 17.09.2007 13:10:53 tarihinde düzenlendi.
Hiiii eyvah eyvah eyvah... dedim ben benim hafıza mal bakışlı balığınkinden beterdir diye..
Tabi yaaa bende sabahtan beri gazı içinde patlayan bebekler gibi kıvranıyorum kimi unuttum kimi unuttum diye
Hocam yaaa unutur muyum sizi hiç? (Aslında unutabilirim, siz birinci vagonda biz ali'yle teeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 7 vagon arkada yemek vagonunda... Adamın yüz hatlarını ezberledim artık, bigün olaki suç işlerse robot resmini bilem çizebilirim)
Hocam size de çok teşekkürler, walla ne iyi oldu da trenle geldim tıngır mıngır tıngır mıngır sigaramı tüttüre tüttüre... Hala aklıma geldikçe gülüyorum, koskoca mehmet hocamı nasıl görmedik ali'yle (iki kör bir araya gelirse olacağı odur.. en son 1. vagonda bıraktık hocamızı ve mustafayı, geri döndüğümüzde yoklar? meğersem koltuğa gömülmüşler, biz deli danalar gibi vagonlar arası sefericilik oynarken "hocaam??? mustafaa??? nerde bunlar be? tek koridor var, naptılar trenin tepesine mi çıktılar?" diye düşünürken meğersem oturdukları yerden bize arkalarını dönüp "lololololo" diye gülerlermiş )
Hocam sizinle tanıştığıma da çok memnun oldum, e zaten görüşcez Ankara sınırları içerisinde olanlarla, hadi İstanbullular yırttı siz bundan sonrası düşünmeye bakın uahahha
Hiiii Tamer Abimde var... Tamer abi canın sağolsun, eşine çok çok geçmiş olsun, biz buralardayız zaten, sağlık herşeyden önce gelir, senle de tanıştığıma çok memnun oldum!
(millet diyorum, kendinizi hazır ben burdayken hatırlatın "ayol bende vardım hafızası 3 mercimekten oluşan hatun!!!" diye... peşin peşin söyledim ben çok kötüdür hafızam diye, o kadar ismi hatırlayana kadar okulda derste öğrendiklerimi hatırlasam şimdiye profesör olmuştum
Dünya tatlısı,altın kalpli kız Taraaaaaaaaaaaa
İlknur'a katılıyorum,Bu kız sayısal lotoda büyük ikramiye.
Ayağına yüreğine saglık,Ankara grubuna Mehmet ve Alis'e binlerce teşekkürTüm dostlarımızın ne kadar kaliteli,candan
insanlar olduğunu çok güzel bir ortamda yaşanan iki güzel günü unutmak mümkün değil.
Yaşasın netfotograf dostluğu.
Tamer abi dün eşiniz için söylediğimi terar ediyorum, umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur çok geçmiş olsun.... [>:D
valla tara süper yazmışsın kendini harcatma buralarda LEMAN GIRGIR seni transfer için yarın öbürgün kapına dayanır haberin olsun . . .
dayansınlar dayansınlar sn tualll abi.. zaten işe ihtiyacım var benim ayol sıkıldım evde otur otur otur.. hani tamam işe başlıycam da ek iş olsun gırgırdan olsun pullarım dökülmez
Canım Tara sen mükkemmel bir insan mükemmel bir arkadaşsın,samimiyetin, içtenliğin ve dürüstlüğünle seni hep hatırlıyacağım, sizleri tanımak çok ama çok güzeldi..Herşey için teşekkürler.Saygılar..
Tamer Abi o ne öyle, sanki bi daha konuşmuycakmışız görüşmiycekmişiz gibi konuşuyosun Bak ağlarım salya sümük, forumu sel götürür, ondan sonra hiç üşenmem gece tangur tungur teptiğim onca saaatlik yolun üstüne bi daha atlarım gelirim ama aaaa...(hala varandan açıkta bir biletim var iade etmedim açığa aldırdım yani "damlamam" an meselesi)...
İlgili olabilecek konular
-
Fotoğrafın Geleceği: Bugünüm Var mı Ki, Yarınım Olsun!
04 Ara. 2023, 21:07 miratcenk
077604 Ara. 2023, 21:08
miratcenk -
Fujifilm: Yapay Zeka Fotoğrafçılığı Nasıl Değiştiriyor?
30 Oca. 2023, 15:35 miratcenk
2133715 Mar. 2023, 10:41
miratcenk -
-
Mustafa Kemal: Savaşta Ve Barışta Devrim
19 Şub. 2023, 21:31 serdar102
041019 Şub. 2023, 21:31
serdar102 -
Yapay Zeka: Yoksa Teknoloji İtekliyor...
03 Oca. 2023, 19:52 miratcenk
090003 Oca. 2023, 19:53
miratcenk -
Podcast: Sedat Pekcanattı Fotoğraf Fonu
01 Ara. 2022, 14:11 miratcenk
0113701 Ara. 2022, 14:12
miratcenk -
Fotoğrafta Çizgiler Çıkıyor :(
16 Nis. 2011, 22:19 articatur
222048629 Eyl. 2022, 02:31
tanselltunmez -
Canlı Yayın: Enine Boyuna Nft Ve Fotoğraf İlişkisi