nedimy
nedimy (üye)
Bursa / Meraklı

Sergiden Enstantaneler.. :)

sergiden fotoğraflar..

#nedimy' tarafından 16.09.2007 16:32:14 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 15 Eylül 2007, 22:03 - İp: 85.***.**5.146
ozgurmarti
ozgurmarti (üye)
İstanbul / Doğa Fotoğrafçısı

Sevgili coffie iyi dilekleriniz için canı gönülden teşekkürler. Sizlerle tanışmak çok güzeldi..Saygılar

Tarih: 17 Eylül 2007, 14:33 - İp: 88.***.**0.159
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

son fotograftanda anlasılacagı gıbı selvi boylu bır ınsanım..yanımdaki bucur acemkızını cok ezmemek için resmen ikiye katlanmısım onada dikkat cekiyorum..

Tarih: 17 Eylül 2007, 14:49 - İp: 88.***.**5.158
yaskut
yaskut (üye)
İstanbul / Amatör

sitenin yeni üyesiyim...bahsi geçen arkadaşları ne tanırım ne de görmüşlüğüm var..fotoğraflarını bile görme fırsatım olmadı...
ama iki gündür sizleri yüzümdeki tebessüm eşliğinde izliyorum... paylaşım,dayanışma,dostluk,samimiyet imrendim doğrusu...siz yazarken ben hayalimde canlandırdım...
aranızda olmayı çok isterdim...umarım bir gün...

Tarih: 17 Eylül 2007, 14:53 - İp: 85.***.**2.181
evrin
evrin (üye)
Ankara / Amatör

Doğru söylüyorsun çağdaş bende dikkatlice baktım herkesten uzunsun destekliyorum arkadaşımı ne de olsa angaralıyık yani

Tarih: 17 Eylül 2007, 15:07 - İp: 85.***.**9.159
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

valla sagol abi..benı sindirmek için yapılan komplolara yenılmıycem..pazarbey topuklu gıyıyordu kaldırdı gosterdi hatta bana (şaka degil )

Tarih: 17 Eylül 2007, 15:14 - İp: 88.***.**5.158
nedimy
nedimy (üye)
Bursa / Meraklı

kısa kısa kısa kısa pazarbey den kısa

Tarih: 17 Eylül 2007, 15:17 - İp: 85.***.**5.146
tararseven
tararseven (üye)
Ankara / Stüdyo Fotoğrafçısı

Sn. Yaskut sizi de bekleriz daha sonraki organizasyonlara

(duyan da istanbul'a demir attım sancak )

Tarih: 17 Eylül 2007, 15:23 - İp: 88.***.**8.49
yaskut
yaskut (üye)
İstanbul / Amatör

Sn.tarARSEVEN nazik yaklaşımınız için çok teşekkür ederim...
çok memnun olurum...

Tarih: 17 Eylül 2007, 15:34 - İp: 85.***.**2.181
evrin
evrin (üye)
Ankara / Amatör

Atsak fena olmayacak Tara

Tarih: 17 Eylül 2007, 15:38 - İp: 85.***.**9.159
ahmet07
ahmet07 (üye)
Antalya / Amatör

mehmet dostum merhaba çok güzel bir dostluk olayını burdan iç çekerek forumdan takip ettik arada benim fotom nerede diye yakardım gülter hanım (coffie)çekmiş sadece fotoyu çekmiş o beni çok mutlu etmişti rahatladım fotomu görünce sanki kendimi orada hissettim senin koyduğun benim fotoda geniç açıdan güzel olmuş eline sağlık dostum beni düşündüğün için antalyaya yolun düşsün bak ne oluyor tozu dumana attıracağız kaleiçi yatlimanı nersi olursa bekleriz ekibi toplarım burda musait olurlarsa sevgiyle kal dostum .....
-----------------------------------------------------------

AYRICA NECET ABİME VE ONUR KARDEŞİME ASUMANA DİĞER İSİMLERİNİ SAYAMADIĞIM GÖRDÜKLERİM HARİCİNDE BÜTÜN EMEĞİ GEÇEN VE SERGİYE KATKIDA BULUNAN HERKEZE TEŞEKKÜR EDERİM BU MUTLULUĞU BİZE YAŞATTIKLARI İÇİN
SERGİYE GELEN ONURLANDIRAN ARKADAŞLAR VE BENİM GİBİ GELEMEYİP KALBEN ORADA OLANLARADA BU GÜZELLİĞİ DESTEKLEDİKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM NETFOTOGRAF AİLESİ ÇOK GÜZEL BİR OLAYA İMZA ATMIŞTIR UMARIM DEVAMI HEP SÜRER SAYGILAR SEVGİLER HERKEZİ GÖRDÜK GÜZEL TEMİZ SANATI SEVEN İNSANLAR HERKEZE SAYGI VE SELAMLAR

Tarih: 17 Eylül 2007, 15:39 - İp: 78.***.**1.130