Fotoğrafçılık Forumları
Sergiden Enstantaneler.. :)
sergiden fotoğraflar..
#nedimy' tarafından 16.09.2007 16:32:14 tarihinde düzenlendi.
MAŞALLAH...
ayrıca nacizane, tebrik, teşekkür, takdir
ati2001 sende olmasan adam gibi fotogrfımız olmıcak,hep pazarbey eklemiş olmazkı ya..cekemiyor adam beni..hem fotografımı hem benı..
buarada pazarbey 182
bende 182 yim..bir yanlıslık var burda,yada ben pazarbeyın golgesinde kaldım..topuklu giyiyorda olabilir
Sana hasip ile nasipin filmini sevyretmeni tavsiye ederim. Hani çocukların pipilerini ölçüyorlar. Zekininki küçük çıkıyor. Metin'de gururla babasının oğlu diyor.
Zeki bu mezuro hatalı olmasın diyor sanra. Senin mezuro arızalı olmasın.
karnıma agrı girdi gulmekten ya
görüldü.
#husmenaga' tarafından 18.09.2007 23:13:16 tarihinde düzenlendi.
57 sayfalık topiği okumak kolay olmadı arkadaşlar ve dayanamadım, şimdilik birkaç fotoğrafta ben koymak istiyorum... Serginin açılış konuşmasını yapan Sayın Faruk FAYZİN amcamızın dediği gibi fotoğrafçıdan kötü insan çıkmaz.
Ankara'dan bizleri çiçeğiyle yalnız bırakmayan ayrıca bu serginin fikir babası olan Hülya hanım (H.L.Y.) bu nazik davranışıyla bizleri onurlandırdı sonsuz teşekkürler ediyorum... [>:D
Görüldü.
#husmenaga' tarafından 18.09.2007 23:12:04 tarihinde düzenlendi.
Ey maşallah İki dakka yalnız bırakmaya gelmiyosunuz be Allahtan bi 8 saat tıngır tıngır evimize ankaramıza döndük, hemen yallah doldurmuşunuz topici, sabah sabah sade nescafe etkisi yarattı 57 sayfayı tek tek okumak (miyobum azdı, artık zor gezerim gözlüksüz...!)
Bensiz muhabbet mi olurmuş kardeşim
Öhöö! Se-se-sesss (tamam güzel mikrafon çalışıyo)
Beni sizler var ettiniz siz gelmeseydiniz salona ben evlerinize gelecektim! vs vs..
Öncelikle Türk filmlerini bana 3 gündür "zorla" yaşatan... Ahenkli ve şuh bir tonla "Nejuuuaattthh" demezsem canımı okuyan, "bu kız yoldan gelmiş, hastaymış, ölmüş de bizim için dirilmiş" diye hiiiiç düşünmeden "TARA! KAK ORDAN ÇABIK! GİT ÇERÇEVELERİ AS! ETİKETLERE İSİM YAZ! İSİMLERİ FOTOĞRAFLARIN ALTINA YAPIŞTIR! HADİ KIZ!" diye tabiri caizse canımı okumakla kalmayıp sil baştan yazan, üstüne de 30. baskımı piyasaya süren, ama bu kadar çin işkencesinin üstüne bi o kadar da cici tatlı; ama ne olur ne olmaz elinden ASLA GAZOZ İÇMEYECEĞİM dünyalar gırgırı Necat Abi, iyi ki varsın be
(darılmaca yok, yaş sırasından gidiyorum, büyükler önden küçükler sıralarını beklesin..)
Nilgün Abla'larım var bi de... Biri sağolsun bütün gün kedilerle mıncıklaştım üstüm başım tüy oldu diye anne edasıyla "dur kızıım bi kıpırdama bırak şu kediyi kucağından tüylerini temizliycem" diye elinde bant köşeye kıstırıp üzerimi temizler diğer Nilgün Abla'm kafamı kaşısam burnumu karıştırsam elinde fotoğraf makinesi hazır, benim şekilden şekil fotoğraflarımı çeker (imdat!) İkisini de birbirinden ayıramam sağolsunlar bi dakika yalnız bırakmadılar, Necat Abinin aksine "kak iş yap kâseyi kaldır hadi yaa" diye gına da getirmediler Pek çok kocaman sviyorum sizleri de
Sonra bir de İlknurum var; aşkım benim ya ben oturdum bütün gün "sizlere ömür" teyzeler gibi "ah oram ağrıyo, ah uykum var, yok uyumadım, ayol yoldan geldim".... Hatundaki nasıl azimse artık (darısı başıma) bütün duvarları donatıverdi, bana sadece uzaktan bakıp otoparkçılar gibi "solu az indir, topla gel topla gel, tamam durrrr!!!!" demek kaldı Canım benim çok çok kocaman ellerine sağlık, artık eminim bir ömür boyu ne sergide fotoğraf asmak ne çerçevelerin arkasını sökmek ne de çift taraflı bant ile yapıştırılan fotoğraflara son vites kuvvetle asılmak istemiyosundur biliyorum Muju muju!
Bi de bi de Emre Güneş ve "manitası" vardı (gıcık olduğunu biliyorum Fatoşum ondan ısrarla Emre'nin manitası olarak söz etcem senden ) Onlarda dünya tatlısı bi çift, her ne kadar Emre'yi ayağımın altına almama ramak da kalsa, 32 dişini gösterim kıs kıs gülmesiyle yumuşayıverdim (ama yumuşuyo nasıl olsa bu diye güvenme, heran kendini paspas modunda bulabilisin benden söylemesi ) Emre'nin manitası, yapış yakama diyosun ya bundan sonra zor bırakırım seni falan, yapış yapış bişicik olmaz Ben seni zaten bi kere modelim yaparım, seni yerlerde süründürür göllere sokarım, zaten bi daha sittin sene bakmazsın yüzüme, bucak bucak kaçarsın benden
Unutmayalım Asuşum var bi de benim (yaş sırası karıştı mı ne ) Cici mi cici, şeker mi şeker... Neydi o köftecideki cazgır hatun ya, git parçala "neymiş efendim yemek yicekmiş sessiz olcakmışız" orda ben sivrilik yapar "bezinizi de ben bağliyim mi" derdim de neeeeeyyyse (gece iyi uyumuşum çok mu belli oldu? Fazla enerji yüklemesi var bugün bende)
Ve ve ve... kem küm... lama... dur neydi? mmmmm... lemazükalö? yok olmadı... lemüzikalu? neydi o nick yaa Lamazikalooooo!!... sanırım bu sefer doğru yazdım, yazmadıysam da affet ayol!? hani elma çilek... ne biliyim masa kalem.. hadi olmadı güneş su hava toprak falan olsa neyse de kardeşim nerden buldun bu nicki çok aradın mı Hayır hanım ab
tara beni unutmuş birde yol arkadaşlığı yaptık 8 saat buyunca
İlgili olabilecek konular
-
Fotoğrafın Geleceği: Bugünüm Var mı Ki, Yarınım Olsun!
04 Ara. 2023, 21:07 miratcenk
077604 Ara. 2023, 21:08
miratcenk -
Fujifilm: Yapay Zeka Fotoğrafçılığı Nasıl Değiştiriyor?
30 Oca. 2023, 15:35 miratcenk
2133715 Mar. 2023, 10:41
miratcenk -
-
Mustafa Kemal: Savaşta Ve Barışta Devrim
19 Şub. 2023, 21:31 serdar102
041019 Şub. 2023, 21:31
serdar102 -
Yapay Zeka: Yoksa Teknoloji İtekliyor...
03 Oca. 2023, 19:52 miratcenk
090003 Oca. 2023, 19:53
miratcenk -
Podcast: Sedat Pekcanattı Fotoğraf Fonu
01 Ara. 2022, 14:11 miratcenk
0113701 Ara. 2022, 14:12
miratcenk -
Fotoğrafta Çizgiler Çıkıyor :(
16 Nis. 2011, 22:19 articatur
222048629 Eyl. 2022, 02:31
tanselltunmez -
Canlı Yayın: Enine Boyuna Nft Ve Fotoğraf İlişkisi