mim-ayse
mim-ayse (üye)
İstanbul / Meraklı

Yeni Başlayan Birisi İçin S3 Doğru

Merhabalar herkese. Bende bir süredir takip ediyorum yazılanları. Fotograflara eskiden beri merakım vardı ama elimde makinam olmadığı için sadece izlemekle yetiniyordum. Şimdi artık makina alabileceğim. Bunun için 1000 ytl kadar ayırabiliyorum. Sizlerin yazdıkları doğrultusunda canon s3 modelini beğeniyorum. Ama alıp da fotograf çekmeyi öğrendiğimde keşke bunu değilde şu modeli alsaymışım demek istemiyorum. Fotograf işine yeni başlayan biri olarak sizce de s3 doğru bir seçimmidir?

Tarih: 5 Ocak 2007, 10:20 - İp: 88.***.**6.234
serbes
serbes (üye)
Bursa / Meraklı

Güle güle kullanın Sn.Mim-ayse...

Burada arkadaşların yeni makina aldıklarını duyunca cidden çok mutlu oluyorum.

Keşke kullanım yaygınlaşsa, ürün fiyatları düşse (ki sanırım düşüyor eskiden digital makinalar çok daha pahalıymış), ürün çeşitliliği gelişse, insanlar işlerinin dışında hobilerinede zaman ayırmaları gerektiğini farketseler, fotoğraftı, doğa sporlarıydı, resimdi artık kişinin gönlü neye meyl ediyorsa...

Keyifli günler keyifli kareler dilerim makinanızla...

Tarih: 19 Ocak 2007, 10:19 - İp: 81.***.**8.78
merson
merson (üye)
Manisa / Amatör

Hayırlı olsun.Hiçbir bilgisi olmayan eşim için nikonL1 aldım, pekala uçan kuş çekebiliyor. Bas-çek alacaklara uygundur.

Tarih: 19 Ocak 2007, 11:27 - İp: 85.***.**3.76
cfiliz
cfiliz (üye)
Bursa / Amatör

Güle güle kullan makinanı mim-ayse
Artık fotoğraflarını bekliyoruz

Tarih: 19 Ocak 2007, 12:08 - İp: 213.***.**6.250
mim-ayse
mim-ayse (üye)
İstanbul / Meraklı

cfiliz ;teşekkür ederim umarım güzel şeyler paylaşırım sizlerle

merson; teşekkür ederim. Elim alışacak bir gün, öğrenirim umarım

serbes ; teşekkür ederim. Ben de yeni makine aldığıma çok sevindim Umarım dediğin gibi fiyatlar düşer de her isteyen alabilir ve bu zevkten mahrum kalmaz

Tarih: 19 Ocak 2007, 13:20 - İp: 88.***.**8.57
k.etkisi
k.etkisi (üye)
İstanbul / Amatör

fuji s9500 olabilir 1200 YTL civarında bir fiyatı var. onu neden dusunmuyosunuz??? yada r1 olabilir. sizi sıfırdan bayagı bir ileri seviyeye goturur...

Tarih: 23 Ocak 2007, 08:50 - İp: 88.***.**4.140
mimarca
mimarca (üye)
İstanbul / Amatör

tabi abi abartılıyor niye focusu hızlı olmasın kı canavar gibi calısıor o cıhazlarda netleme valla.

illa dslr olacak ya...

hayırlı olsun kendınızı gelıstırmek ıcın dogru bır gırıs yaptınız.

Tarih: 23 Ocak 2007, 09:32 - İp: 85.***.**2.83