Fotoğrafçılık Forumları
Üstad Ve Amatörlerden Öneri Bekliyorum!
Selamlar Yeni Üyeyim..Tanıdıklarım aracılığıyla Yurt dışından fotoğraf makinası getirmek istiyorum.! Hangi makineyi istesem diye araştırırken feci şekilde heveslendim..Sanırım yurt dışından getiremesem bile Türkiyeden hemen alıcam..
Ben D40-D80-D200-D300 ve Pentax k20D ve pentax k10D yi inceledim.Amatör olarak mimari, doğa vb. fotoğraflar çekmek istiyorum..
En fazla 1500-1750 tl civarında bişey bakıyorum.Şimdilik Beraberindede ayrı ayrı lensler veya objektifler alamayacağım için beni bir süre idare edicek ve Geniş
kullanım alanı olan objektif ve lensli bir makina istiyorum.
Lütfen alacağım ucuz yerler ve teknik bilgiler hakkında yardımcı olurmusunuz?
#deklanjorum' tarafından 22.08.2009 20:58:55 tarihinde düzenlendi.
''Benim onun uslübündan haberim yokki olgunlula karşılıyım''
Önemli olan da haberin olmadan önce olgunlukla karşılamaktır zaten değil mi? Haberin olduktan sonra zaten tepki olumsuz bir göstermezsin ve konu bu noktaya kadar gelmez..
Ayrıca kusura neden bbakayım ki..amacım aranızda bir tartışma çıkmasını önlemek ve ortamı yumuşatmak..sorunun benle bi ilgisi yok..Dediğim gibi ben kimsenin avukatı falan da değilim..Rahat ol yani..
Olgunluğu yapıp yapmamaktan daha büyük bir sorun var..Yeni birine kötü davranıp davranmamak.! Hee sen şimdi kötü davranmadı üslunbu bu diyeceksin.! Konu yine uzayıp gidicek..Neyse Site müthiş herşey süper en ufak bişey öğrendiysem noktasına kadar bu siteye borçluyum o yüzden daha fazla olay büyüsün istemiyorum..Ben yinede özür diliyorum..Teşekkürler..
hayyam çarşısına git sor herkes d60 yerine sana 450d yi önerecek çünkü daha iyi bir makina fakat amatörler için d60 450d dan iyi olmamasına rağmen bana göre yeterlidir.canon satışları ile piyasanın yüzde kırkını oluşturan lider firmadır.bilginize
d80 al bence. en iyisi o gibi. Yani alınabilirlik bazında. Yoksa d300 olsa tabi daha iyi.
Uzun uğraşlar sonucunda Canon EOS 450D veya Pentax K20D almaya karar verdim ancak ikisi arasında çok kararsızım kullanan arkadaşlardan veya bilgisi olanlardan yarıdım istiyorum?
Nikon D3000 yeni çıkıyor. Tam amatörlere göre üretilmiş. Henüz piyasada yok. Bir ona bak. Bir de Sigma CD 15 geliyor. Biraz profesyonel model. Onları görmeden makina alma derim... selâmlar...
Ercan abi güzel söylemişsinde dedim ya ben yeniyim yani Nikon D3000 ler falan bana biraz büyük gelir diye düşünüyorum..O yüzden Tavsiyeler üzerine Canon EOS 450D ve Pentax K20D arasında kaldım..Neredeyse sitedeki tüm karşılaştırmaları okudum ama herkes bu iki ürün için kararsızlığa düşmüş ne yapıcam bilmiyorum
Canon 450 d veya Pentaks k 20 D yi düşündüğüne göre nikon D 3000 ni en azından incelemeden karar verme derim. nikon com.tr ye gir orda üst bantta D300 S le birlikte D3000 in sunumu var. Mutlaka incele. Almışken en yeni ve uygununu al. Sonra gözün yenilerde kalır. Selâmlar...
nikon d3000 buyuk gelmez tam aksine amator kullanıcılar için cıkarılan bir model..
bugün dayanamadım teknosa ya gıttım ve 450d yi denedım. gercekten de cok ısındım dıyebılırım. auto modda 15 20 poz fotograf cektım. gerçekten de farklı hıssettırıo ınsana.son zamanlarda hayyama gıden varsa mınımum fıyatı soyleyebılır mı?
bu haftasonu kesın alıyorum gıbı de. ona gore para durumunu ayarlamalıyım.
herkese teşekkurler. bilhassa aeron a saygılar.
İlgili olabilecek konular
-
Sony Zve-10 İçin Lens Önerisi
27 May. 2024, 10:30 zeynelvardar
0110027 May. 2024, 10:30
zeynelvardar -
15 Bin Tl Bütçe Fotoğraf Makinesi Önerisi (fotoğraf + Video)
19 Mar. 2021, 16:12 eburamcet
0205830 Eki. 2022, 16:44
thief_88 -
-
2022 En İyi Netflix Filmleri, Film Önerileri
16 Şub. 2022, 23:18 emre001
0138316 Şub. 2022, 23:19
emre001 -
Gezginler İçin Kamera Önerisine İhtiyacım Var
18 Tem. 2021, 10:49 geziniyorum
1242314 Eyl. 2021, 20:19
bulutk_r_ -