as
as (Üye)
İzmir / Doğa Fotoğrafçısı

Sony Dsc R1 2. Bölüm. Yorumlar.

Arkadaşlar Sony DSC-R1 Test İlk İzlenimler topiği sayfa okunma sayısının 51000 e mesaj sayısınında 3500 e yaklaşmasından dolayı kullanımı zorlaşmış sayfalar çok yavaş açılmaya başlamıştı.Son sayfada yaşanan sayfa yapısındaki bozulmadan sonra topiğe 2 bölüm yorumlar adı altında devam etme zorunluluğumuz doğdu.Bundan sonra mesaj ve örnek fotoğraflarımız bu başlık altında devam edecek.

Kamuoyuna duyurulur.

Sony DSC-R1

#as' tarafından 18.08.2006 00:15:37 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 11 Temmuz 2006, 22:56 - İp: 85.***.**3.16
malcom
malcom (üye)
İstanbul / Amatör

artık yakın bi zamanda elinde A100 ile goruruz seni adnan abi

Tarih: 7 Ağustos 2006, 15:43 - İp: 85.***.**6.40
as
as (Üye)

A100,R1,30D,D80,370D.....Herhangi biri olabilir Malcom.

Tarih: 7 Ağustos 2006, 23:15 - İp: 85.***.**9.232
muratsen
muratsen (üye)
Kocaeli / Amatör

Arkadaşlar üzücü bir haber vermek zorundayım
Sahip olduğum Sony DSC R1 makineyi satıyorum. sebebi tamamen ekonomik... Bu aralar yaşadığım bir nakit problemini çözebilmek amacıyla böyle bir önlem almak zorundayım.

Seri ilanlar yerine buradan duyurmayı uygun gördümki gerçekten R1'i anlayan biri alsın. bu arada bazı şeyleri halleder halletmez hiç düşünmeden alacağım makine yine R1'dir.
içeriği :
R1 + kutu ve kitapçık ve cdleri + kabloları
1 GB CF kart
orjinal Sony kamera çantası

R1 made in japan - Doğu bank çıkışlıdır. Gövde yada lensde en ufak bir çiziği yoktur. kısacası sorunsuz bir cihaz.
bu forumun hatırına fiyatı oldukca makul tutmak istiyorum. istediğim rakam ise :1100 YTL

bu satış ilanını girerken oldukca üzgünüm ama kurdaki artışlar sadece fotoğraf makinelerini değil bilişim satıcılarını da olumsuz etkiledi. uzun ve sıcak bir yazın ardından tüm nakitimi tükettim ve şu an eşim ve çocuğum tatil için gözümün içine bakıyor. anladınız değilmi?

Tarih: 8 Ağustos 2006, 00:04 - İp: 85.***.**2.218
as
as (Üye)

Murat selam.
Murat senin adına üzüldüm inşallah her şey istediğin gibi olur.R1 i satma konusunuda kafana takma ileride şartların düzeldiğinde aynısını veya daha iyisini tekrar alırsın.

Tarih: 8 Ağustos 2006, 00:46 - İp: 85.***.**9.232
malcom
malcom (üye)
İstanbul / Amatör

muratsen uzuldum dogrusu adnan abiyi kaybettik, simdi de seni kaybediyoruz desene. valla saglam r1 kullanıcıları bir bir gidiyor

Tarih: 8 Ağustos 2006, 02:17 - İp: 85.***.**8.245
malcom
malcom (üye)
İstanbul / Amatör

neyse ben yeterim bu foruma siz satın r1 leri
ufak bi p/s efecti var calısmaya derinlik katması acısından kullandım boyle daha hosuma gitti.

Tarih: 8 Ağustos 2006, 02:23 - İp: 85.***.**8.245
makulmurat
makulmurat (üye)
İstanbul / Amatör

Selam
As baska bır topıcte Zeiss 50 mm Lens ile cekılmıs(http://www.litheblue.com/zeiss50/) cekılmıs A100 fotografları var ama senın cektıgın resımler gıbı netlık yok neden acaba, ben bu A100 e bır turlu ısınamadım.

Tarih: 8 Ağustos 2006, 08:05 - İp: 212.***.**3.10
as
as (Üye)

Malcom fotoğrafa verdiğin efect güzel bir hava katmış.

Murat selam.A100 ün fotoğrafları için henüz yorumda bulunmak erken.Çünkü o fotoğrafları çekenlerin fotoğrafçılığı ne kadar bildikleri şüpheli.Sen karar vermek için biraz daha bekle.Ben R1 ile de çekilmiş çok berbat fotoğraflar gördüm sitelerde.Bu biraz makinayı hakkı ile kullanabilmeye bağlı.
A100 ve 75-300 kit lens ile çekilmiş çok iyi fotoğraflar gördüm.Ancak bunlar şu ana kadar çıkan fotoğrafların içinde azınlıkta.Bir de DSLR türü makinaları kullanmak o tür makinaları kullanabilecek bilgiyi öğrenmiş olmayı gerektirir.Fotoğrafçılık bilgisinden emin olmadığımız insanların çektikleri fotolar makina hakkında hatalı yorumlar yapmamıza neden olur.

Tarih: 8 Ağustos 2006, 13:33 - İp: 85.***.**9.232
gantry
gantry (üye)
Aydın / Amatör

SELAM.MALCOM FOTOĞRAFINI GÖRÜNCE DAYANAMADIM.ps yapılacaksa işte böyle yapılmalı.ama ışık gölge pek uymamış.kimler A100 almayı düşünüyor?murat seni çok iyi anlıyorum ama yapacak bir şey yoksa yerine konulabilir şeyler bunlar.üzülme bence.

Tarih: 8 Ağustos 2006, 15:56 - İp: 88.***.**7.243
osmanlı
osmanlı (üye)
İzmir / Amatör

Murat senin makinayı satıyor olmana üzüldüm,ama çalınmasından iyidir

Adnan abi ne yapsın?

Makinan doğubank'dan,peki orjinal eurasia garantili mi

Tarih: 8 Ağustos 2006, 17:05 - İp: 85.***.**8.241