as
as (Üye)
İzmir / Doğa Fotoğrafçısı

Sony Dsc R1 2. Bölüm. Yorumlar.

Arkadaşlar Sony DSC-R1 Test İlk İzlenimler topiği sayfa okunma sayısının 51000 e mesaj sayısınında 3500 e yaklaşmasından dolayı kullanımı zorlaşmış sayfalar çok yavaş açılmaya başlamıştı.Son sayfada yaşanan sayfa yapısındaki bozulmadan sonra topiğe 2 bölüm yorumlar adı altında devam etme zorunluluğumuz doğdu.Bundan sonra mesaj ve örnek fotoğraflarımız bu başlık altında devam edecek.

Kamuoyuna duyurulur.

Sony DSC-R1

#as' tarafından 18.08.2006 00:15:37 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 11 Temmuz 2006, 22:56 - İp: 85.***.**3.16
xenxen
xenxen (üye)
Ankara / Amatör

Açıklamalar için çok teşekkür ediyorum... Ah birazcıkta zamanım olsa

Tarih: 16 Temmuz 2006, 21:30 - İp: 85.***.**3.191
as
as (Üye)

Kıvanç merhaba dün akşam aniden ortalıktan kaybolunca içimden herhalde R1 almaya gitti yada yeni bir seans düzenlemeye gitti dedim.
Ne yapıyorsun moralin W880İ nin fotoğraflarını görünce bozuldumu.
Bak İlker sana pek bulaşmadı bugün.İlker in iyi tarafına geldin yoksa yanmıştın.

Tarih: 16 Temmuz 2006, 21:40 - İp: 88.***.**0.9
osmanlı
osmanlı (üye)
İzmir / Amatör

Adnan Abi sen yakın zamanda İnşallah kısmet olursa Sony A100'ü test edeceksin.
Bende Canon Erkayalardan bir 5D istiyorum.Sitede test izlenimleri diye bir başlık açarak.Sence gönderirler mi?
Biliyorsun en iyi reklam,kullanıcıların yaptığı reklamdır.
Birgün param olursa 5D sahibi olmayı hayal ediyorum.
Nikon Karfokaracasulu'dan ise gönderebilirler ise D2X,stoklarına girdi ise D2Xs istiyorum.Ellerinde yoksa D200 de olabilir.
İyi bir test yapacağıma emin olabilirsiniz.Yanlarına hareket özgürlüğümü kısıtlamayacak lensleri ve geniş kapasiteli bir hafıza kartı ve çantasıyla yollarsanız sevinirim.

Bu Canon mu Nikon mu kavgası daha uzun yıllar sürer.Ben ise tarafsız olarak bu her iki markanın bana eğer gönderirlerse,karşılaştırmalı bir incelemesini yapmak istiyorum.Bu modellerin iyi ve kötü yönlerini(kötü değil aslında eksik) burada anlatmak istiyorum.

Tarih: 16 Temmuz 2006, 21:43 - İp: 85.***.**8.145
osmanlı
osmanlı (üye)
İzmir / Amatör

Adnan abi merhaba.Beni kızdıracaksa İlker kızdırsın.Onun esprileri hoş oluyor.Bir üstte yazdığım yazıyı okurmusun?
Seninle aynı anda test turuna çıkmaya ne dersin?
Canon ve Nikon yetkililerinden cevap bekliyorum.

Tarih: 16 Temmuz 2006, 21:45 - İp: 85.***.**8.145
as
as (Üye)

Kıvanç gönderirlerse elbette çıkarız ama göndereceklerini pek sanmıyorum.Senin benim gibi insanlar onların işine gelmez.O makinaların eksik yönlerini bulur burada söyleriz diye.Firmalar testlerini kime yaptırtacaklarını iyi bilir.

Bugün ailece Didim Altınkum a gittik.12 yaşındaki kızıma R1 ile 3-5 poz fotoğraf çektirdim.Kadraj hatalarına rağmen otomatik modda kızımın yaptığı çekimleri ben fena bulmadım fotoğrafları aşağıya yükledim.Bakalım beğenecekmisin.Kadraj hatalarını düzeltebilmek için fotoğrafları P/S tan geçirmek zorunda kaldım.

Sony DSC-R1

Sony DSC-R1

Sony DSC-R1

Tarih: 16 Temmuz 2006, 21:55 - İp: 88.***.**0.9
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

ufak oglun ne yapiyor adnan? bak neydi ismi unuttum.. benim icin op onu..
kizin da harika cekmis valla fotograflari..
....

kivanc, canon'a ve nikon'a birer tane mail atalim mi ne dersin? ben de istiyorum valla..

Tarih: 16 Temmuz 2006, 22:31 - İp: 62.***.**2.10
as
as (Üye)

İlker oğlan uyudu.Adı Ata.
Kızıma nerelerin fotoğrafının iyi çıkacağını görterdim.Fakat kadraj eğikliği neredeyse her fotoğrafta oluyor.Onu engellemeyi öğretemedim.Birde kadrajın içinde olmaması gereken şeyleri ona anlatmaya çalışıyorum.

Bugün bende hanımın cep telefonu Samsung D500 ile plajda bir çekim yaptım.Fotoğrafı aşağıya yükledim.
Kıvanç a söylemeyinde görmesin.

Samsung D500 ( cep telefonu )

Tarih: 16 Temmuz 2006, 22:41 - İp: 88.***.**0.9
osmanlı
osmanlı (üye)
İzmir / Amatör

Söyleyin bakalım,bu cep telefonları siyah-beyaz çekim yapabiliyormu?
Bakıyorum benim seviye,cep telefonlarına kadar düşünce,S9500 klübü kapamaya başlamışsınız

Tarih: 16 Temmuz 2006, 22:48 - İp: 85.***.**8.145
osmanlı
osmanlı (üye)
İzmir / Amatör

İlker selam.Sen ciddimisin?
Mail atarsak bize gönderirlermi?
Bu sitenin daimi bir üyesi olduğumu ve çok sayıda insanın böyle bir test ile makina hakkında bilgi sahibi olacağını onlara anlatarak,bana 10-12 bin YTL lik mühimmat(cephane) göndermelerini isteyebiliriz.

Tarih: 16 Temmuz 2006, 22:51 - İp: 85.***.**8.145
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

evet cekebiliyor kivanc..

Tarih: 16 Temmuz 2006, 22:55 - İp: 62.***.**2.10