merhaz
merhaz (üye)
Şırnak / Amatör

Sony Alpha A100 Fotograf Galerisi

değerli sony a100 kullanıcıları..bildiğiniz gibi DSLR/SLR-LİKE SATINALMA REHBERİ dediğimiz sayfa dahada genişletilmiş bulunmaktadır.bu sayfada sony a100 fotografları için bir sayfanın açılması,yeni makina alacak veya makina arayışı içinde olan arkadaşların sadece fotograf incelemesini yaptıktan sonra daha sağlıklı karar vereceklerine inanıyorum..
cüneyt OCAKLILAR ve H.BAYKAL üstadlarımızın açtıkları sony inceleme sayfalarının,sony a100 kullanıcılarınında aktarmış oldukları bilgiler, kullanıcılara eşsiz bilgiler sunmaktadır. bu bilgilerin ders niteliğinde olduğuna inanıyorum.bu sayfaların teknik bilgilerin konuşulduğu sayfalar olarak kalması daha yararlı olur düşüncesindeyim. fotografların ise bu yeni açtığımız sayfada yayınlanması bence daha güzel olacaktır.yani bu sayfa sadece fotografların yayınlanması amacı ile açıldı.
mesut abinin bu önerisi bana oldukça mantıklı geldi.diğer sony a100 kullanıcılarınında beğeneceğine inanıyor ve ilk fotografı yüklüyorum
NOT:yükleyeceğimiz fotografların en fazla 800 piksel boyutunda olması sayfa düzeni açısından daha sağlıklı olacaktır..fotoğraf bilgilerinide yayınlamamız izleyiciler açısında daha faydalı olacaktır.slm.lar

#merhaz' tarafından 16.03.2008 03:31:41 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 27 Haziran 2007, 13:49 - İp: 85.***.**0.211
frog
frog (üye)
Bursa / Amatör

İlgine Teşekkürler Buffalo sanırım Bu ay sonu alacağım.

Tarih: 14 Ağustos 2007, 20:30 - İp: 212.***.**9.122
warwick
warwick (üye)
Yurtdışı / Amatör

Merhaz cıkıs tarihi asagı yukarı belli gibi ekim civarı cıkarmak istiyorlar. Bunun bir sebebide cinli yeni yılı ve christmas zamanını kacırmak istemiyorlar. En cok alımlar bu zamanda oluyor haliye hediye sebebiyle. O yuzden cok kalmadı icinizi rahat tutun super bi makine geliyor.

Tarih: 14 Ağustos 2007, 21:16 - İp: 213.***.**3.89
merhaz
merhaz (üye)
Şırnak / Amatör

hakan bu makina eğer ekim ayında piyasaya çıkarılırsa,türkiyeye ancak kasım veya aralıkta gelir,yani kış mevsiminin başına denk geliyor.valla benim bildiğim fotograf ışığın en iyi olduğu mevsimlerde çekilir ve satılır...buda yaz anlamına gelir..kışın türkiyeye gelecekse kimse almaz,çünkü makinalar piyasaya ilk çıkışlarında oldukça pahallı olur,yani kışın alınacağına,yazın daha uygun fiyata ve hemde fotograf mevsiminde almak daha mantıklı olacak..

Tarih: 14 Ağustos 2007, 23:03 - İp: 88.***.**1.161
buffalo
buffalo (üye)
Ankara / Amatör

Ama bizde kışken dünyanın yarısı yaz mevsimi yaşayacak Mesela bir avustralyalı ilk bahara yeni alpha ile girebilecek

Tarih: 14 Ağustos 2007, 23:27 - İp: 88.***.**2.205
warwick
warwick (üye)
Yurtdışı / Amatör

Suheyl Turkiyedede aynı zmanda cıkacak merak etme. Gordugum kadarıyla dunya aynı anda heryerde politikası uyguluyolar bu aralar. PS3 de aynı anda cıktı bildigim kadarıyla. Oyle olmasa bile, bence fotograf makinalarını aynı anda getirirler. a100 yeteri kadar satısını yaptı artık yeni makina cıkması lazım.

Tarih: 14 Ağustos 2007, 23:47 - İp: 213.***.**3.89
merhaz
merhaz (üye)
Şırnak / Amatör

yav hakan bu adamlar ne zaman bizi adamdan sayacaklar
makinayı bizim kışımıza denk gelecek zamanda çıkarırlar menüsüne tükçeyi koymazlar ne yapalım,ya sabır deyip bekleyelim

Tarih: 14 Ağustos 2007, 23:50 - İp: 88.***.**1.161
merhaz
merhaz (üye)
Şırnak / Amatör

hakan! maşallah sony forumunda hakanlardan geçilmiyor hah buldum! bundan böyle warwick hakana küçük hakan diyecem buffalo hakanada büyük hakan diyecem.çünkü buffalo hakan yaşça daha büyük olmalı..
neyse küçük hakan..
sony a100 çıkmadan önce iki ayın üzerinde sony tr sitesinde yayınlandı,2007 ağostosun başında tr ye ilk yalçınlara geldi.yalçınlarda ilk sattıkları için iyi bir fiyat ile müşteriye sattılar
umarım piyasaya çıkar çıkmaz ve aynı anda tr de olur.bu makinadan dolayı lens alamadım kendime

Tarih: 14 Ağustos 2007, 23:58 - İp: 88.***.**1.161
buffalo
buffalo (üye)
Ankara / Amatör

evet hakan senin adın da hakan, benim adım da hakan. bundan sonra senin adın hakan kemal olsun

karıştırıyorsanız bana yasin de diyebilrisiniz, iki isimliyim çünkü....

süheyl bence de dünya ile hemen hemen aynı zaman diliminde yeni sony dslr yi alabilirsin. yeni lens almamakta haklısın çünkü yeni lensler de çıkacak dslr ler ile birlikte... ben de onları bekliyorum, 100-400 gibi bir şey çıkacakmış galiba, o özellikle ilgimi çekiyor.

Tarih: 15 Ağustos 2007, 00:03 - İp: 88.***.**2.205
dire
dire (üye)
İstanbul / Amatör

a100 ile ilk fotolarım

#dire' tarafından 15.08.2007 02:25:22 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 15 Ağustos 2007, 02:08 - İp: 85.***.**3.78
dire
dire (üye)
İstanbul / Amatör

Tarih: 15 Ağustos 2007, 02:13 - İp: 85.***.**3.78