Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
abi gezmişin gene , çekmişin bol bol.
Manzara fotoları benim tarzımda ve hoşuma gitti,eline sağlık abi.Yat fotosu özellikle,
Bu arada Örümcek 'de bizim görüyor mu
Serkancım görmezmi, evin içinde yarım saat kovalamaca oynadık onunla, tırnaktan daha küçük bir şey.Mf objektifle ancak bu kadar netleyebildim.
Ben Kaleyi çekiyordum, bunlar kadraja ne zaman girmişler
#fhakguder' tarafından 25.05.2007 11:56:33 tarihinde düzenlendi.
anaaaaaa benim melek kış kış :D ne işiniz var başka fotolarda :D
ee özelden raipshare fullsize linkini alabilirmiyim
#onixon' tarafından 25.05.2007 12:28:17 tarihinde düzenlendi.
merhaba arkadaşlar. özledim sizi, evde internet olmadığı için giremiyorum şu sıralar. zaten finaller de geldi çattı..
Başınız sağolsun Erhan bey, geç oldu ama kusura bakmayın.
arkadaşlar tüm mesajları okuyamadım fakat biraz fotoğraflara baktım son 3-5 sayfada.. güzeller çok.
ext tube gelmişti, biraz deneme yaptım. sizinle de paylaşayım istedim. iso1600 kullanıyorum, yoksa zapdedilmiyo. sonra ps ile neat image yapıyorum. kırpıyorum ve size yolluyorum..
iyi seyirler
bu tüpsüz:
bunlar tüplü:
bunda biraz renk oynadım
şimdi geliyor... başrol oyuncumuz bu..
işte geldi
tata ta taaaa.....
birkaç gün daha buralara ugrayamam heralde.. görüşürüz..
@fhakguder; güzel fotoğraflar. Kale fotoğrafı özellikle çok güzelmiş.
@Sedat; Telden adam fotoğrafına bayıldım. Kendin mi yaptın adamı da? Bu arada şu fotoğrafa çerçeve koyma, altına isim yazma olayı nasıl yapılıyor, hangi programla yapılıyor?
SEDAT HARİKA ÇALIŞMALAR
Bende tel adama bayıldım
Ya arkadaşlar ben size bu sedat kopacak gidecek hepimizi sollayacak diyordum bana abartıyormuşum gibi cevaplar yazıyordunuz.Bu ne yaratıcılık.Tel adamın karşısında saygı ile eğiliyorum kardeşim )
Yalnız extention tube ile kesin tripod a ihtiyacın olacak üzülerek söylüyorum
fhakguder,ellerine sağlık.Çok ggüzel kareler.Şu örümceğin kafasını netleseydin harika olacakmış.
tel canlanıcak gibi duruyo harika valla.bide ilk fotoğraf kanatlarını açmış uçuşa geçiceği andaki çok güzel eline sağlık
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk
025406 Oca. 2025, 11:42
miratcenk -
Yeni Bölüm: Miratın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 4-b. 2
01 Oca. 2025, 18:50 miratcenk
017101 Oca. 2025, 18:50
miratcenk -
Yeni Sezon: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 01
26 Ara. 2024, 23:55 miratcenk