Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
onix,realfriend :at yarışı fotolarına bayıldım.ne zamandır planlıyorum ama gidemedim şu hipodroma,özellikle gece yarışları için.
selahattin abi,ağaç karesi çok güzel.kadraj süper.
amati:31 mm yi dışarı çıkarmakla iyi etmişsiniz.
peşmerge
Esisman Galatasaray'lısın sanırım.
Selahattin abi kibrit serisinin devamını merakla bekliyorum. Ağaçlar harika olmuş.
cbarmanbek aramıza hoş geldin.
Fatih abi zaten bir tıkanıklık var, bu durumu aşmaya çalışıyorum, Serkan'ın hipodrom önerisiyle bir kaç kare çekmeye çalıştık.
Ahmed, prime'ın tadı başka hele 31 mm ise...
Kadir, biz planlamadan gittik.
Beğenileriniz için teşekkür eder, saygılarımı sunarım...
Ben de aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kalanlara baş sağlığı diliyorum...
#realfriend' tarafından 25.02.2008 14:26:10 tarihinde düzenlendi.
Sağol Kadir. Hafta sonu günübirlik Abant'a takıldık gene. Kar bitmeden bir daha gidelim dedik. Bu sefer çok kar vardı ve oldukça da soğuktu. Gün batımı karelerinde bu sefer pek şanslı değildik. Ama iyi eğlendik.
Recep teşekkürler. Çöp serisi 50'ye kadar devam edecek. Sonrasına bakacağız.
recep abi,sinan abi,selahattin abi,serkan,ahmet abi,endorf,cbarmanbek elleriniz dert görmesin.ben çekemiyorum en azından sizin çektiklerinizi görebiliyorum
sinan abi,işyerindeyim exif bilgilerini göremiyorumda.raw ile jpg aynı değerlerde mi çekildi? yada rawda bi ps müdahelesi var mı acaba? çok enteresan bi fark varda
uzun zamandır raw+jpg çekiyorum, makinanın üzerindeki lens kaliteli bir lens ise raw'dan jpg dönüşümünde pek bir frk olmuyor, hatta JPG daha iyi olduğu durumlar nispeten daha fazlaca...
"Samsung'a iyi bir lens takılıp beyaz ayarıda exodisc ile yapıldıysa, raw+jpg de JPG lerin başarısı inanılmaz iyi oluyor..." bu durumda samsung'un yazılımının iyi olmasından kaynaklanıyor.(firmware)
real, evet galatasaraylıyım bu uA logosunuda çok severim ondan kullanıyorum
Ömer,Recep,Kadir,cbarmanbek teşekkürler [>:D ]
Sevgili Sinan'ın ağacı yanında çok sönük ama paylaşmak istedim...
31mm ltd denemeleri
Şu yakışıklılığa bakar mısınız?Herkese böyle bir model lazım.Selahattin abiye yaz kreasyonlarımız için modellik yapmasını önermeyi düşünüyorum.Sizce nasıl olur ?
kar lepoarı =) camoka abi
valla kış kareleri bir başka oluyor.
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk
012530 Oca. 2025, 14:37
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 04
24 Oca. 2025, 12:21 miratcenk
023124 Oca. 2025, 12:21
miratcenk -