netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

teşekkürler camoka ve foxfo.
siyah-beyaz "Cumhuriyet Kadınının Azimli Yürüyüşü" fotografını kimse beğenmedi galiba

Tarih: 31 Ekim 2007, 10:43 - İp: 85.***.**9.67
petronius
petronius (üye)
İstanbul / Amatör

kadir cumhuriyet kadını fotografın güzel

ama bana kalırsa kadraja kadını tam oturtsaydın ayaklarını yarım kesmeseydik süper olcakmış. biraz daha aşağıdan alabilirdin gibime geldi

Tarih: 31 Ekim 2007, 11:02 - İp: 85.***.**3.31
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

tşk.petronius.önümde çok kalabalık vardı.

#kad-ir' tarafından 31.10.2007 11:29:45 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 31 Ekim 2007, 11:11 - İp: 85.***.**9.67
d.deniz
d.deniz (üye)
Ankara / Amatör

Slm arkadaşlar.
İş yoğunluğu nedeniyle, topiğe fazla giremedim. Sanırım cumhuriyet bayramı eski bayramlara göre daha çoşkulu geçmiş. Topiğide çok güzel çoşku getirmiş. Herkesin eline sağlık.
Özelikle köprü fotoğrafları bir birinden güzel olmuş. [>:D :D :D

Tarih: 31 Ekim 2007, 19:46 - İp: 81.***.**9.74
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

d deniz ilk fotoğraf çok güzel. ışığın tam saati..

2. pek dengeli gözükmüyor.

kad-ir fotoğrafların çok güzel. renklendirmelerini çok yaratıcı buldum.. eline sağlık

ben de bi gölyazı ekleyeyim, fatih abi'nin 12-24 doğru yerde kullanmak gerek 12-24'ü.. yedigöllerde pek iyi değerlendirememişim, onu farkettim..

bu fotoğrafta 3 ayrı pozlamayı PS ile keyfime göre birleştirdim..

#sdtyrdkn' tarafından 31.10.2007 20:19:54 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 31 Ekim 2007, 19:55 - İp: 85.***.**4.69
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Gölyazı iki adım git git çek oh ne güzel.Kıskanıyorum vallahi.Fas'a her zaman gidemeyiz ama Gölyazı'ya mutlaka gitmek istiyorum. İlk fırsatta. Gölyazı fahri konsolosu Sinan kardeşimiz bu günlerde çok meşgul galiba.

D.deniz güzel fotoğraflar yolluyorsun teşekkür ederiz.Fas'ta tarihi binaların çok iyi korunduğunu anlıyoruz fotoğraflarından.

Tarih: 31 Ekim 2007, 20:04 - İp: 85.***.**5.245
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

selahattin abi doğru söylüyorsun her açı başka manzara..
yedigöller öyle değil, fas'ı ise bilmiyorum

her zaman beklerim abi, sen bana haber ver yeter.. tek sorun ulaşım, otobüsler gün batımından sonra hiç çalışmıyor gölyazı'ya

bir de cumalıkızık var ki orası da ayrı hikaye. acayip güzel insan manzaraları çıkıyor. forum olarak bir gitsek dolaşsak süper olur. bir gözleme yapıyorlar ki sormayın gitsin.. çok lezzetli! cumalıkızık'tan benim olmayan ama benim makinayla çekilen karelerden yollayayım size.. fotoğrafçı: oya eşenli

Tarih: 31 Ekim 2007, 20:15 - İp: 85.***.**4.69
endorf
endorf (üye)
Ankara / Amatör

Oya Eşenli'nin Eda Eşenli isminde bir akrabası var mı acaba

Tarih: 31 Ekim 2007, 20:55 - İp: 88.***.**3.245
pin_nar
pin_nar (üye)
İstanbul / Amatör

sdtyrdkn

gölyazı fotografın müthiş
tbrkler

Tarih: 31 Ekim 2007, 21:05 - İp: 88.***.**3.212
foxfo
foxfo (üye)
Ankara / Meraklı

Sedat'cığım 12-24 falan bilmem de yine yaratıcılığını konuşturuyorsun

Amati, yamaç fotoğrafında renkler harika

Kad-ir bu ara çok fotoğraf yüklendi arada görülmedi herhalde ama ben gördüm güzel fotoğraf eline sağlık.

d.deniz yine güzel fotoğraflar veriyorsun Fas'tan. 200 yılında 1 hafta kalma imkanım olmuştu Fas'ta. Tarihi dokusu çok güzel bir yerdi.

Tarih: 31 Ekim 2007, 21:11 - İp: 81.***.**8.31