Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
teşekkürler camoka ve foxfo.
siyah-beyaz "Cumhuriyet Kadınının Azimli Yürüyüşü" fotografını kimse beğenmedi galiba
kadir cumhuriyet kadını fotografın güzel
ama bana kalırsa kadraja kadını tam oturtsaydın ayaklarını yarım kesmeseydik süper olcakmış. biraz daha aşağıdan alabilirdin gibime geldi
tşk.petronius.önümde çok kalabalık vardı.
#kad-ir' tarafından 31.10.2007 11:29:45 tarihinde düzenlendi.
Slm arkadaşlar.
İş yoğunluğu nedeniyle, topiğe fazla giremedim. Sanırım cumhuriyet bayramı eski bayramlara göre daha çoşkulu geçmiş. Topiğide çok güzel çoşku getirmiş. Herkesin eline sağlık.
Özelikle köprü fotoğrafları bir birinden güzel olmuş. [>:D :D :D
d deniz ilk fotoğraf çok güzel. ışığın tam saati..
2. pek dengeli gözükmüyor.
kad-ir fotoğrafların çok güzel. renklendirmelerini çok yaratıcı buldum.. eline sağlık
ben de bi gölyazı ekleyeyim, fatih abi'nin 12-24 doğru yerde kullanmak gerek 12-24'ü.. yedigöllerde pek iyi değerlendirememişim, onu farkettim..
bu fotoğrafta 3 ayrı pozlamayı PS ile keyfime göre birleştirdim..
#sdtyrdkn' tarafından 31.10.2007 20:19:54 tarihinde düzenlendi.
Gölyazı iki adım git git çek oh ne güzel.Kıskanıyorum vallahi.Fas'a her zaman gidemeyiz ama Gölyazı'ya mutlaka gitmek istiyorum. İlk fırsatta. Gölyazı fahri konsolosu Sinan kardeşimiz bu günlerde çok meşgul galiba.
D.deniz güzel fotoğraflar yolluyorsun teşekkür ederiz.Fas'ta tarihi binaların çok iyi korunduğunu anlıyoruz fotoğraflarından.
selahattin abi doğru söylüyorsun her açı başka manzara..
yedigöller öyle değil, fas'ı ise bilmiyorum
her zaman beklerim abi, sen bana haber ver yeter.. tek sorun ulaşım, otobüsler gün batımından sonra hiç çalışmıyor gölyazı'ya
bir de cumalıkızık var ki orası da ayrı hikaye. acayip güzel insan manzaraları çıkıyor. forum olarak bir gitsek dolaşsak süper olur. bir gözleme yapıyorlar ki sormayın gitsin.. çok lezzetli! cumalıkızık'tan benim olmayan ama benim makinayla çekilen karelerden yollayayım size.. fotoğrafçı: oya eşenli
Oya Eşenli'nin Eda Eşenli isminde bir akrabası var mı acaba
sdtyrdkn
gölyazı fotografın müthiş
tbrkler
Sedat'cığım 12-24 falan bilmem de yine yaratıcılığını konuşturuyorsun
Amati, yamaç fotoğrafında renkler harika
Kad-ir bu ara çok fotoğraf yüklendi arada görülmedi herhalde ama ben gördüm güzel fotoğraf eline sağlık.
d.deniz yine güzel fotoğraflar veriyorsun Fas'tan. 200 yılında 1 hafta kalma imkanım olmuştu Fas'ta. Tarihi dokusu çok güzel bir yerdi.
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk
052330 Oca. 2025, 14:37
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 04
24 Oca. 2025, 12:21 miratcenk
038324 Oca. 2025, 12:21
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk