netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

Haklısın valla Sevgili Camoka Abi, gişeleri kaldırsalar da bir nebze insanlar rahat nefes alsalar... 1 hafta deneyin kaldırın gişeleri, bu memleket ne kaybeder ki???

Ahmed'in sanatsal bir çalışması...

Tarih: 15 Eylül 2007, 13:03 - İp: 85.***.**5.89
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Asıl sanat onu imal etmekde,gene iştah açmaya başladın ramazan,ramazan.

Tarih: 15 Eylül 2007, 13:07 - İp: 85.***.**6.54
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

Buda Çırak benden denemeler...

Mümkünse İftardan sonra bakın arkadaşlar ...

Tarih: 15 Eylül 2007, 13:11 - İp: 85.***.**5.89
fhakguder
fhakguder (üye)
Bursa / Amatör

Sevgili Camoka'nın gönderdiği fotolar bana bu yaz çektiğim Güllük'deki yangın fotolarını hatırlattı.
Fotoyu 19 km mesafeden (googlearth ölçümü) Bodrum Gündoğan'dan ç ektim.80-400@400+1.4TC ile.Çıplak gözle sadece duman ve tepenin silueti görülüyordu. Göze hitap eden bir resim ddeğil ama yüreklerimizi acıtmalı. Yangının kasten çıkarıldığı aşikardı, aynı zamanda üç ayrı yerden başladı.

Tarih: 15 Eylül 2007, 14:44 - İp: 88.***.**2.188
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

çektiğimiz fotolara pc müdahalesi mutlaka gereklimidir.Ayrıca "Ürün İncelemesi" başlığı altındaki bir topiğe pc müdahalesi yapılıp ,renkleri güzelleştirilmiş fotoların konulması doğru mudur?Bana çok doğru değilmiş gibi geliyor,çünkü ben makinemi alırken buradaki fotoların kalitesinden,renklerinden çok etkilenmiştim.
galeri kısmında pc müdahelesi olabilir ama ürün inceleme kısmında düzeltilmiş fotolar olmasaydı daha objektif olurdu diyorum.

Tarih: 15 Eylül 2007, 14:55 - İp: 88.***.**0.132
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Sadece ormanlar değil geleceğimiz de yanıyor.Yakanlar da inşallah böyle bir ateşin içinde yanarlar

Tarih: 15 Eylül 2007, 15:24 - İp: 85.***.**1.65
fhakguder
fhakguder (üye)
Bursa / Amatör

Bu da yaz anılarından daha neşeli bir sahne .

Tarih: 15 Eylül 2007, 15:39 - İp: 88.***.**2.188
puspus
puspus (üye)
İstanbul / Amatör

Arkadaşlar hepinize selamlar.
çok düşündüm, ama üzülerek yazmak zorundayım bunu.
Makinemi satmaya karar verdim. Kasım ayında beni bekleyen bir askerlik süreci olması ve ufak çapta bir kriz yaşamamdan ötürü makinemi satmayı düşünüyorum. hem kriz hem de askerlik süresince evde yatacağına satayım dedim. K10d+sigma 17-70 ve 70-300 apo macrolarla beraber, çanta falan. eğerki almayı düşünen arkadaşınız, eşiniz dostunuz varsa benimle irtibata geçebilirsiniz.

#puspus' tarafından 15.09.2007 17:56:20 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 15 Eylül 2007, 17:55 - İp: 85.***.**1.101
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

@puspus geçmiş olsun,abi uzun dönem mi ?

@nicolay hakkaten hoş olmuş,

@komoutan gayet güzel bir çalışma

@imw abi 13 ü beğendim gökyüzüne to verilirse minare ve semavenler iyi duracaktır.

@fozfo güzel kareler özelikle ördek.

@fhakguder anı dondurmuşun abi

Bende SultanAhmet'te iki istanbul kaçkını yakaladım

buda melek :==)

#onixon' tarafından 15.09.2007 19:02:28 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 15 Eylül 2007, 19:00 - İp: 85.***.**4.192
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Kaçkınlar bahane melek şahane

Tarih: 15 Eylül 2007, 19:05 - İp: 88.***.**4.227