netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
melrock
melrock (üye)
İstanbul / Amatör

yıkıldım desem yeridir. son ümitlerim de espri olup gitti ya

Tarih: 26 Temmuz 2007, 10:03 - İp: 81.***.**7.88
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

Tarih: 26 Temmuz 2007, 12:55 - İp: 81.***.**8.226
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

ekrandan çıkacak gibi duruyor bu pasta... çatalı batır ye... monitörlerimizde çatal izi bıraktıracak Ahmed

Tarih: 26 Temmuz 2007, 13:08 - İp: 85.***.**5.89
drk_m
drk_m (üye)
Rize / Amatör

Hertürlü karadeniz gezisine seve seve katılabilirim (ordu- giresun-trabzon-rize-artvin arası)zira ben zaten karadenizdeyim. Birde ağustos ayı başlarında böyle bir gezi yapılırsa fındık üreticilerini de fındık toplarken fotoğraflayabilirsiniz.
Birde böcekler eylül ayı sonuna kadar karadenizde ikamet etmeye devam eder. Yüksekler değilde hemen kıyı şeridinin arkasındaki dağlık kısımda bol ve çeşitli böcek bulunabilir.
Yükseklerde yani yaylalarda ise nispeten az ama farklı böceklere rastlamak olasıdır.

Tarih: 26 Temmuz 2007, 13:23 - İp: 88.***.**3.195
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

Shot with SAMSUNG GX10 at 2007-07-26

Tarih: 26 Temmuz 2007, 14:51 - İp: 85.***.**5.89
foxfo
foxfo (üye)
Ankara / Meraklı

anlaşıldı amati bizi şişmanlatacak
ellerine sağlık.

Tarih: 26 Temmuz 2007, 16:09 - İp: 85.***.**9.127
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Melrock üzülme kardeşim biz bu işe yeni ısınıyoruz şunun şurasında makineleri alalı kaç gün oldu? Öyle turlara vs söğüşlenmeye de gerek yok biz kendi turumuzu kendimiz yapar kafamıza göre gezeriz. Şu tatil dönemi bitsin. Önce İstanbul'a yakın yerler sonra da daha uzak yerlere yelken açarız.

Tarih: 26 Temmuz 2007, 16:42 - İp: 81.***.**8.226
shn58
shn58 (üye)
İstanbul / Amatör

kendi organizasyonumuz daha güzel olur bencede.tur seni kendi istediği yere götürür ama diğer türlü biz istediğimiz yere gideriz,istediğimiz kadar kalırız

Tarih: 26 Temmuz 2007, 16:59 - İp: 195.***.**8.122
melrock
melrock (üye)
İstanbul / Amatör

Ahmet mesaj attım bakar mısın.

bu arada şu planlana Yedigöller gezisi hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz acaba? hangi ay, ne zaman düşünülüyor? haftasonu mu olacak , bir hafta mı sürecek vs.

Tarih: 26 Temmuz 2007, 17:25 - İp: 81.***.**7.88
shn58
shn58 (üye)
İstanbul / Amatör

kesin tarihini bilmiyorum ama cumadan gidilip pazar dönülücek.bildiğim kadarıyla

Tarih: 26 Temmuz 2007, 19:07 - İp: 85.***.**8.144