Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
teşekkür ederim Ahmedcim;
iki CANON'cu arkadaşımın arasında çektim... güzelliğe etkisi oldu sanırım
çektikten sonra da şöyle bir canon ile çektiklerine sonra da benim çektiğime baktılar... ve baktılar, baktılar baktılar...
adamlar yapmış makina çekiyor
Komutan "baktılar, baktılar baktılar..."
Eee ne dediler.
Sanırım sonu "SUSTULAR KONUŞAMADILAR" olabilir )
Muhtemelen öyle demişlerdir.
Arkadaşlar Konserden Candan Erçetine ait bir fotoğraf daha.
Aynı konserde Beyazıt Öztürk ve Mirkelam da vardı ama benim konsere gidiş sebebim Candan Erçetin olduğu için onun fotoğraflarını yüklüyorum.İstek olursa Beyaz ve Mirkelam dan da foto yükleyebilirim.
Adnan abi, fotoğraflar çok güzel çıkmış eline sağlık. gece tripodsuz ve flaşsız çekimdi bunlar değil mi. bravo.
Ahmet sen karadeniz gezisine tek başına mı çıkmıştın yoksa bir turla yada birisiyle falan mı gittin?
Ben de internette alternatif geziler düzenleyen bir site buldum. güzel programları var. özellikle temel fotoğraf eğitimini de içeren bir karadeniz turu dikkatimi çekti.
Link:Karadeniz Turu
Ne dersiniz böyle bir tura grup olarak katılabilecek bir sayı oluşturabilir miyiz? yada gitmek isteyen çıkar mı acaba?
#melrock' tarafından 25.07.2007 17:01:55 tarihinde düzenlendi.
bakmaya dvam ediyorlar
Canon Prime lens ile benimle aynı anda çektikleri resimler ile karşılaştırıp biz nerede hangi GÜNAHI işledik diye kendilerine soruyorlar
Adnan abi sen kesin okuyup üflettin bu aleti... millete makinamı kırdırtacakın yaw
#Komutan' tarafından 25.07.2007 17:16:04 tarihinde düzenlendi.
melrock yakın çekimlerde flaşı kullandım ama sahne uzak olduğu için zaten 50-200 ü kullanmıştım flaşın etkisi yok denecek kadar az.Çünkü sahne nerden baksan 10-12 metre uzaklıkta idi.Ama stadın ortasına dev gibi bir spot ışığı sanatçılara dönük onları takip ediyordu.Bende o ışığı yakalamaya çalıştım.
Komutan K10D amatöründen profesyoneline kadar herkese hitap edebilen bir makina.Yaptığımız çekimlerin kalitesini K10D değil kullanıcıları belirliyor.
O yüzden K10D ile çektikleriniz makinayı daha iyi tanıdıkça daha da güzel olacaklar.
Bu makina ile her türlü çekimi başarıyla yapmak mümkün.Konser ,manzara,gece çekimi makro vb.
Bakın Ahmed e.
adnan abi estağfurullah abi
melrock,bukla bu işi en iyi yapan birkaç firmadan biri.Gidiyor muyuz
Gece konser çekimlerine örnek olarak köyümdeki festivalden , Hamiyet ve Bedia akartürk çekimleri 70-300 tamron ve 1600 iso . Bazıları patladı ama çekimde ışık ölçüm noktalarını iyi yakalayabildiklerim iyi çıktı. Asinan hocama yanaşamadık.
Shot with PENTAX K10D at 2007-07-25
Ahmet valla yanımda en az biri daha olursa ben gelirim. eşim yıllık iznini bitirdi. benim ise daha 2 haftam var. eş durumundan da sorun yok yani.
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk
017730 Oca. 2025, 14:37
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 04
24 Oca. 2025, 12:21 miratcenk
025724 Oca. 2025, 12:21
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk