Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
komutan çok teşekkür ederim bilgi için. Aslında agvarehberi.com'dan oldukça güzel oteller buldum. ordan bakınca hepsi de çok sıcak, samimi ve düzgün yerler gibi gözüküyor. ama internettren oteller hakkında tek tek araştırma yapınca malesef bazı olumsuz yorumlara rastladım. bazıları hakkında ise hiç bir yoruma rastlamadığım için kafam iyice karıştı. o yüzden bir de giden varsa onlara sorayım istedim. mesela Acqua Verde ile ilgili şöyle bir yorum gördüm:
"11.06.2007 Sezon: 2007
sakın bir istanbul masalı reklamına aldanıp gitmeyin. hayal kırıklıına uğrarsınız. personeli ciddiyetsiz ve kaba konuşuyor. bize ayırdıkları odalarda saç kurutma makinesi yoktu. kumanda yoktu.havlular yırtıktı. çok kötü bir hafta sonu geçirdik. bir daha asla bu otele gitmem."
Tranquilla ile ilgili de şöyle bir yourm var:
"Yemekleri ve odalari sinifta kalsa da inanilmaz bir karara ev sahipliği yaptığı için hiçbir zaman unutulmayacak mekan, ağvanın büyülü köşesi..."
ben hem tesislerini beğendiğim (en azından sitelerinden) hem de internette haklarında ya olumlu yorum olduğu yada herhangi bir yorum bulunmayan 2-3 tesis buldum. Acaba bunların içerisinde bildikleriniz varsa tavsiye eder misiniz?
1.Piccolo Mondo Hotel
2.Riverside Club
3.Yeşilçay Tatil Köyü
Arkadaşlar dün akşam Aydında Fanta gençlik konserlerinden biri yapıldı.Bende makinamla oradaydım.
Pentax 50-200mm. optik ile SR sayesinde uzaktan dayandım 1600 ıso ya.Sonuçlar bence hiçte fena değil.
Fotoğraflar RAW çekildi.RAW dönüşümü Silkypixde yapıldı.
Çevrimde yüksek ıso ve kalite modu seçildi.
NOT: Daha sonra yakın çekimlerde gelecek.
Pentax K10D
Pentax 50-200mm.
ISO 1600
Elde çekim.
SR ON
Pentax K10D
Pentax 50-200mm.
ISO 1600
Elde çekim.
SR ON
Pentax K10D
Pentax 50-200mm.
ISO 1600
Elde çekim.
SR ON
Ahmed, sanırım bunun ötesi makineyi bir mikroskopa baglayıp günlük hayatta hiç görmediğimiz hatta farkında olmadığımız bir dünyaya giriş olabilir. tebrikler yeniden.
Sedat, arı fotosu gerçekten harika olmuş.
Hamsiköy bilgiler için teşekkürler ama sorduğun sorunun cevabını bende kesin bilmiyorum ama sanırım calışma çünkü pps bilgisayar programı.
Erex sağol,ilk amacım tv de oynatmaktı.Resimleri zaten küçük formatta 800x600 de kullandım ama nero ve movie maker resmen oldurdu fotografları.Cunku hem bilsayarda hemde tv de aynı oranda kotu gosteriyor.PPS su an için tatminkar.Ama ilerleyen gunlerde ACDsee yi bir yerlerden edinip deneyebilirim. Tercih tv de oynatmak ama bilgisayarıda tv ye baglayıp bir deneyeceğim. tekrar teşekkürler.
Onixon, bilgiler için sağol hepimizi aydınlatmış oluyorsun.
Melrock özelden msg attım;
Adnan abi nasıl ISO 1600 dür bu...
İronsailor TV 800*600 mü? 1024*768 mi?
Komutan gayet güzel 1600 ıso performansı değilmi.
Silkypix te Faint Sharp for Noisy Scene modunda keskinlik ve noise seviyesi çok iyi ayarlanıyor.
Yüksek ıso lu fotoğraflarınız için bu modu kullanmanızı tavsiye ederim.
komutan bende 2 sn gecikmeli çektim ama bu hakikaten harika eline sağlık 50-200 gösteriyo farkını
adnan abiyle aynı makinayı kullandığıma inanasım gelmiyo valla
as,
üstadım hakikaten çok güzeller.
foxfo,tebrikler abi.
adnan abi ben de anlamıyorum nasıl yapıyorsun bunu.400iso nu üzeri bende çöp oluyor
ironsailor,teşekkür ederim
sinan bu fotoğrafın çok güzelmiş.
Arkadaşlar yüksek ıso lu fotoğraflarınızda Silkypix te Faint Sharp for Noisy Scene modunu kullanın.
Standart ayarlarda çok iyi sonuçlar veriyor.
Yine aynı konserden iki kare daha.
Pentax K10D
Pentax 50-200mm.
ah düşük f 85mm filan görsem :D K10D ile iyi anlaşırlardı
#onixon' tarafından 25.07.2007 15:43:14 tarihinde düzenlendi.
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk
017530 Oca. 2025, 14:37
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 04
24 Oca. 2025, 12:21 miratcenk
025724 Oca. 2025, 12:21
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk