netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
tekin43
tekin43 (üye)
Kütahya / Meraklı

Arkadaşlar Pentax 55-200 lens almak istiyorum. Nereden ve kaça temin edebilirim. Selamlar, saygılar.

Tarih: 27 Temmuz 2007, 19:15 - İp: 88.***.**6.16
as
as (Üye)
İzmir / Doğa Fotoğrafçısı

Tekin Bükey fotoğrafçılık ürünü ithal eden firma.Oraya sorabilirsin.Seni lensi bulabileceğin satış noktalarına yönlendireceklerdir.
Mail ve telefon bilgileri sitedeki reklamlarında var.

Tarih: 27 Temmuz 2007, 20:19 - İp: 88.***.**1.145
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

ironsailor tek kelime ile

sinancım sana da

Tarih: 27 Temmuz 2007, 20:25 - İp: 88.***.**3.17
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Kaptan fotoğraflar süper.Lensi konuşturmaya başladın.Ben tatil hazırlıkları nedeniyle şu ara çekemiyorum.İnşallah Bodrum ve yöresinden iyi kareler çeker sizinle paylaşırım.

Tarih: 27 Temmuz 2007, 20:49 - İp: 85.***.**9.130
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

komutan abime katılıyorum,evet 1.ci fotodaki renk ve bokeh uyumu gayet başarılı

Tarih: 27 Temmuz 2007, 21:11 - İp: 88.***.**3.37
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

zeugma_tr hoşgeldin

evet tüm TR'den git gide değişik,göze hitap eden kareler gelmeye başladı.

Tarih: 27 Temmuz 2007, 21:14 - İp: 88.***.**3.37
shn58
shn58 (üye)
İstanbul / Amatör

zeugma_tr iyi günlerde kullan hayırlı olsun.

ironsailor kedi o haldeyken yakınında değilsindir inşallah çok güzel fotolar eline sağlık

Tarih: 27 Temmuz 2007, 22:28 - İp: 85.***.**0.227
buffalo
buffalo (üye)
Ankara / Amatör

amati merhaba;
tatideyim ve kardeşimin bilgisayardan nete giriyorum ama onun pc anakart arızası verince 2 gün giremedim
http://forum.netfotograf.com/serbest_kursu.asp?msg_id=21735
fdemirhan ın açtığı bir konuya yazmıştım.

Araba konusunda , arabanız yoksa da sorun değil demek istemiştim, varsa elbette çok çok daha iyi olur

O yazıda yazdığım şeyleri özetlersem;
-Ordu nun iç kesimlerinde muhteşem manzaralarla karşılaşırsınız. İç kesimlerine gitmeye fırsat bulamasanız da Fatsa dan sonra yeni yapılan sahil otobanından değil eski sahil yolundan Ordu ya geçöin. Belki 45 dakika daha uzun bir yol olur ama hem uzun saçlının çayını içersiniz hem de bol bol manzara çekersiniz bolaman virajlarında...

-Makro için kendine has pek çok bitki türü barındıran Rize tam bir makro cenneti...Rize yaylalarından bahsetmeye gerek de yok sanırım.

-Ben Artvin i de çok severim.

Tarih: 28 Temmuz 2007, 00:52 - İp: 88.***.**8.196
_speed_
_speed_ (üye)
Yurtdışı / Amatör

Pentax D-BG2 grip bununla beraber yedek aku veriyorlarmi 180 euro civari

Tarih: 28 Temmuz 2007, 02:34 - İp: 89.***.**5.61
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

_speed_ malesef yedek akü vermiyorlar.Ben almıştım fiyatı şimdi hatırlamıyorum ama pil için ayrı ödeme yapmıştım.

#camoka' tarafından 28.07.2007 12:27:18 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 28 Temmuz 2007, 12:26 - İp: 85.***.**9.130