Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
karne sevinci.. f:8 1/400 iso:100
tebrik ederim yigitguc... dram yuklu... isterdikki karedeki kardesimiz bu durumda olmasin... fakat gercekleri goz onune sermek gerek... gerceklerden kacamayiz.
Yiğit tebrikler
arkadaşlar ben yarınki geziye katılamıyorum malesef. inşallah bir sonrakine.
yigitguc, gerçekten güzel bir açıdan fotoğraflamışsın kareyi. tebrikler.
arkadaşlar beyendiğinize çok sevindim..bu küçük kardeşimizin adı ismail.kendisinde bir tür kas hastalığı var ve yürüyemiyor..ama karnesini aldığı için mutlu..emin olun o çok mutlu bir çocuk çünki sınıfındaki tüm arkadaşları onu çok seviyor ve ilgileniyorlar..haftada bir saat müzik derslerine giriyorum..ve ismailsiz o sınıfı düşünemiyorum..
yigitguc eline sağlık.Bu kardeşimiz ihtyaçlı mıdır?Eğer öyle ise buradan bir organizasyon yapabiliriz.Sağlık masrafları,giyim, kuşumı vs.Değilse sormamış olayım.Kusura bakma ağbi aklıma geliverdi paylaşmak istedim
Bugün acemi38 naci abi ile öğleden sonra işi kırıp darıca kuş cennetine gittik.Kafeslerin ardından çalışmak zordu ama birşeyler çıktı.Voigtlander ı üzerinden çıkaramadım makinenin.Tamamı voigtlander.
%66 CROP
Ahmed yeni lensin hayırlı olsun.Fotoğraflar çok güzel optiğin ne kadar iyi olduğu açıkça belli.Sana bu kalitede bir makro lazımdı güle güle kullan.
amati,duyarlılığın için teşekkürler. maddi durumları hakkında pek bir bilgim yok ama yanılmıyorsam orta halli bir durumları olsa gerek..
Adnan abi teşekkürler ağbi.Lens beni çok şaşırttığı gibi dpreview cemaati de şokta
yigitguc estağfurullah abi.
Ahmed arada herhangi bir close-up olmadan bu kadar detay veren bir optik tabiiki herkesi şaşırtır. Fakat bu kadar detayda K10D nin de hakkını vermek lazım.
K10D lenslerin çözünürlüklerinin hakkını veriyor.
Fotoğrafları dpreview e de mi yükledin.
Bu fotoğraflara söylenecek söz yok.Bakma bizim sitede pentax kullananların dışında pek taktir gelmez ama sonuçlar müthiş.
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk
030506 Oca. 2025, 11:42
miratcenk -
Yeni Bölüm: Miratın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 4-b. 2
01 Oca. 2025, 18:50 miratcenk
018201 Oca. 2025, 18:50
miratcenk -
Yeni Sezon: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 01
26 Ara. 2024, 23:55 miratcenk